Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hell boy
üdv! szeretném a közeljövõbe kicsit megújítani a gitáromat új kulcsok mindenképp és lehet hogy pickup-ot is cserélnék benne. A kérdés hogy milyet érdemes? Többnyire metál zenét játszok rajta.

Hááát már megszoktam a balkezes állást mert azért játszogatok apám régi gityóján amíg meg nem veszem az újat de mint olvasom ez nem is nagy baj <#vigyor5>

Úgy döntöttem hogy akkor egy Fender Dg-5öt veszek.

Még egy kérdés: Milyen húrt vegyek?
Borgi
nemtudtok valami ojasmi oldalt, aholénijen rókabili szolozás csinyát binnyát elsahátithatnám? nagyonjó.

porki fagyok fállalon

Jó zene a fickó projektje is: Forty Deuce
Laza, húzós keményrokk, jó énektémákkal.

Ha most kezdesz az sem fog gondot okozni, ha jobbkezes állásban tanulsz gitározni. Én is balkezes vagyok. Amikor elkezdtem, a tanárom tanácsolta, hogy jobbkezes irányban tanuljak, mert akkoriban nem lehetett nagyon balkezes gitárt kapni. Semmi fennakadás nem lett belõle. Amikor elõször kézbe veszed a gitárt tök mindegy merre fordítod mindkét irányban szokatlan, aztán ha beleszoksz az egyikbe, onnan már az lesz a jó. Akármilyen kezes is vagy. Én balkezesként jobbos állásban szoktam meg. Most már a balkezes állás nagyon furcsa.

(Igaz nem lett belõlem egy Hendrix, de nem éreztem semmi hátrányát...)

Amúgy Hendrix is jobbkezes hangszert használt áthúrozva, balos állásban, mert õ is az.

Nem semmi a srác:oo
Christiansen
McGrady
hiába kattintok, nagyívbe leszarja

Kuss!-magyarázta.

Bangyee
Kettyints az oszlopktól balra a hangszóró ikonra<#vigyor2>

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

McGrady
na igen, de az nemmegy fel :@

Kuss!-magyarázta.

Ron Ragm
Alul ilyen sok egyre növekvõ oszlop, azzal állítod a hangerõt. Ott told fel maxra.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

McGrady
nézni akartam a yooutubeon egy videót, kattoltam valahova, erre elment az a kibaszott hang...vki meg tudja mondani, ilyenkor mit kell csinálni hogy visszajöjjön ?

Kuss!-magyarázta.

Bangyee
Nekem DG 5-öm van, kitûnõ kis gityesz ezért az árért, nagyon szépen szólal meg, fõleg minõségi húrokkal. Nem hangolódik el, nem enged el a híd ragasztás, minden klappol. Áthúrozhatod nyugottan szerintem, max mókás lesz, hogy felül van a koptató... 😊

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Rigley
Ha valaki esetleg basszusgitárt keres:
Eladó Ibanez SR900, puhatokkal, tökéletes állapotban 149000 Ft.

0630 322-1595
Dani

dddstudio.tk

Múlthéten voltam kint UK-ba, bementem hangszerboltba és olyan Fender Stratocastert láttam 400 fontért, hogy megszólalt. ennyi 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

McGrady
én vagy Squiert vagy Johnsont vennék...

Kuss!-magyarázta.

Sziasztok,

Kezdõ elektromos gitárt szeretnék venni, de nem tudom hogy ezek közül melyiket válasszam: Ezek közül melyik jobb minõségileg?

Behringer V-Tone gitár szett

Harley Benton SET

Fender Squier Bullet Szett (Squier Bulett Stratocaster 29.900,-
Harley Benton 10G 11.500,-)

DiMavery ST-312 (Strat, 2 single coil, 1 humbucker pickup, vintage tremoló. Hárs test, jávor nyak, rózsafa fogólap, 22 bund. Új, egy év garancia, tokkal, pánttal, póthúrkészlettel.) 27000 Ft

Johnson Stratocaster (Tömör fa (éger) test, jávor nyak, 3 single coil pickup (johnson by EMG), vintage tremoló, új, 1 év garancia.) 28900 Ft

Mr_no_NaMe
Mondjuk ez se semmi 😄
Mr_no_NaMe
<#wow2>
Sziasztok!
Elkezdtem gitározni apámnak a régi gitárján csak hát igen régi darab és nincs a legjobb állapotban ezért szeretnék beruházni egy új gityóra.

FENDER DG-5
Errõl a gitárról mit lehet tudni? Megéri megvenni?

Nem okoz gondot az ha balkezes vagyok és áthúrozom a gitárt? Nézegettem balkezes gitárokat is csak nem igazán kapni meg nem is túl olcsók...

Várom a további ajánlatokat 50000ft-ig...
Hellhammer
Hangszer csere miatt aladnám a gitáromat. Szóval ez egy Epiphone Les Paul 100-as.
Kicsit bõvebben (aki esetleg nem ismerné):
2 humbucker hangszedõ,
4 poti (2 hangerõ, 2 hangszín),
3 állású kapcsoló,
Sunburst szín
mahagóni nyak ,
mahagóni test égerfa borítással

Ja és a gitárom még kóreai gyártású, szal nem a kínai verzió. Teljesen hibátlan állapotban van, szépen szól, a nyaka is rendben van, normálisan be is van állítva. Képek és némi hanganyag a gitárról ezen az oldalon található.

Az ára: 65000 Ft

Érdeklõdni vagy az angyalzoltan kukac chello.hu emilcímen vagy a 70-363-9190 telefonszámon lehet (vagy itt privát üzenetben 😊).

<#eljen><#nyes>
Bangyee
Mit lehet tudni a "Bartolini" pickupokról? Jónév, jómárka, jóalkatrész? Szóval ha egy gityón ilyen van az jó vagy rossz? 😊<#confused>

Borgi
háthogyén milyen nub vagyok <#banplz>

porki fagyok fállalon

Christiansen
tritónusz(jazzy<#alien2>),ez csak egy szólam, nem akkord

Borgi
emberek
találtam (fülre) ijen rokabliliféle számokba, ojan lefogást hogy

8
7
-
-
-
-

ez igy "tabba" van, esetelg irjátok már meg nekem hogy helyes-e, illetve ez milyen fajta akkordbol részlet? iletve hogy van a teljes akkord?

porki fagyok fállalon

Borgi
aszem megvárommig meggyogyul 😊

porki fagyok fállalon

Borgi
lol

porki fagyok fállalon

ja es a fejet is erdemes kozbe nezni 😄 bar en lehet be is tojnek kozbe..
Adam Fularat is erdemes keresgetni.. o se teljessen normalis 😛

J.S. Bach (Adam Fulara)
mumpic
Amúgy Justin King hasonlót nyom, arra is keressetek rá, érdemes 😊

mumpic
én is ezen a véleményen vagyok 😊
Csak irigylem, mert pölö az én körmöm annyira puha (állítólag A-vitamin hiány miatt) hogy leszakadna ha körömmel pengetnék 😊

Ron Ragm
Már szinte nem is gitározik, hanem zongorázik azon a gitáron 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fémhúrosnak 1000szer szebb hangja van sztem mint a nylonnak.
mumpic
Erik Mongrain, a többi videója se semmi 😊. Amúgy furi hogy fémhúroson nyomja, és mégis körömmel penget.

Na ez szép!<#taps><#worship>
mumpic
nekem a középsõ ujjammal volt így, és nem is tudtam hogy mit fogok aznap csinálni a tanárbácsinál, de nem problémáztunk, megtanított tappingelni 😊

hálisten nem kerültem mlg ilyen helyzetbe, deee... Ovális gyûszû??
Borgi
fiuklányok, ti olyankor micsináltok, amikor egy gaz ugy belevágott a bal mutatóujjatokba, hogy csuhajj, és levan ragasztva sebtapasszal hogy rendesen gyogyuljon ösze, ne nyiljon szét, és jobbkezesek vagytok és már aligbietok magatokkal hogy gitározzatok és gitároztok is, 4 ujjal, és éllandoan féltek nehogy szétnyiuljon a vágás? :$

porki fagyok fállalon

Borgi
JerryC - Canon Rock
az eredeti az a Pachelbel, a klasszikusé 😮

porki fagyok fállalon

celza8807
ne keressétek, már megvan.. 😊
Johann Pachelbel - Canon (in D)

A#1

celza8807
celza8807
valaki tudna mondani egy jó hangkártyát digitalizáláshoz, illetve a gitárt összekötni a géppel, hogy felvegyem a zenémet?
vagy ha már van hangkártyám, miért nem veszi jól át a hangot?
próbáltam úgy is, hogy erõsítõre kötöttem a gitárt, és az erõsítõt kötöttem hozzá a géphez, de minden esetben csak zúgás lesz az eredmény...

A#1

9volt 15 nekem már nem jo
de ha tuttok irjatok az ottani forumba...vagy a csetre😄😄:😄
Házi felvételek😊--->még nem a végleges forma..
mumpic
Nekem tetszik a zene, a minõsége is jó, hol lett felvéve?

és hány woltos adapter kell hozzá?jó de akkor 20 körül mit jelent?15ér érdekelne.holnap eltazok ha tudsz még ma válaszolj
www.kaktusz11.fw.hu