Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy döntöttem hogy akkor egy Fender Dg-5öt veszek.
Még egy kérdés: Milyen húrt vegyek?
porki fagyok fállalon
Laza, húzós keményrokk, jó énektémákkal.
(Igaz nem lett belõlem egy Hendrix, de nem éreztem semmi hátrányát...)
Amúgy Hendrix is jobbkezes hangszert használt áthúrozva, balos állásban, mert õ is az.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Kuss!-magyarázta.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Eladó Ibanez SR900, puhatokkal, tökéletes állapotban 149000 Ft.
0630 322-1595
Dani
dddstudio.tk
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Kezdõ elektromos gitárt szeretnék venni, de nem tudom hogy ezek közül melyiket válasszam: Ezek közül melyik jobb minõségileg?
Behringer V-Tone gitár szett
Harley Benton SET
Fender Squier Bullet Szett (Squier Bulett Stratocaster 29.900,-
Harley Benton 10G 11.500,-)
DiMavery ST-312 (Strat, 2 single coil, 1 humbucker pickup, vintage tremoló. Hárs test, jávor nyak, rózsafa fogólap, 22 bund. Új, egy év garancia, tokkal, pánttal, póthúrkészlettel.) 27000 Ft
Johnson Stratocaster (Tömör fa (éger) test, jávor nyak, 3 single coil pickup (johnson by EMG), vintage tremoló, új, 1 év garancia.) 28900 Ft
Elkezdtem gitározni apámnak a régi gitárján csak hát igen régi darab és nincs a legjobb állapotban ezért szeretnék beruházni egy új gityóra.
FENDER DG-5
Errõl a gitárról mit lehet tudni? Megéri megvenni?
Nem okoz gondot az ha balkezes vagyok és áthúrozom a gitárt? Nézegettem balkezes gitárokat is csak nem igazán kapni meg nem is túl olcsók...
Várom a további ajánlatokat 50000ft-ig...
Kicsit bõvebben (aki esetleg nem ismerné):
2 humbucker hangszedõ,
4 poti (2 hangerõ, 2 hangszín),
3 állású kapcsoló,
Sunburst szín
mahagóni nyak ,
mahagóni test égerfa borítással
Ja és a gitárom még kóreai gyártású, szal nem a kínai verzió. Teljesen hibátlan állapotban van, szépen szól, a nyaka is rendben van, normálisan be is van állítva. Képek és némi hanganyag a gitárról ezen az oldalon található.
Az ára: 65000 Ft
Érdeklõdni vagy az angyalzoltan kukac chello.hu emilcímen vagy a 70-363-9190 telefonszámon lehet (vagy itt privát üzenetben 😊).
találtam (fülre) ijen rokabliliféle számokba, ojan lefogást hogy
8
7
-
-
-
-
ez igy "tabba" van, esetelg irjátok már meg nekem hogy helyes-e, illetve ez milyen fajta akkordbol részlet? iletve hogy van a teljes akkord?
porki fagyok fállalon
Csak irigylem, mert pölö az én körmöm annyira puha (állítólag A-vitamin hiány miatt) hogy leszakadna ha körömmel pengetnék 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
porki fagyok fállalon
vagy ha már van hangkártyám, miért nem veszi jól át a hangot?
próbáltam úgy is, hogy erõsítõre kötöttem a gitárt, és az erõsítõt kötöttem hozzá a géphez, de minden esetben csak zúgás lesz az eredmény...
A#1