Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja meg arra kell figyelni, hogy a gitárokban 250k-s vagy 500k-s potik vannak, az EMG-nek 25k-s kell, de ha normális helyen veszed, akkor ott a csomagban vannak potik meg jack aljzat is.
Nem hallottam még aktív-passzív párosítást, de az tuti, hogy nagyon hozzá kell nyúlni a hangerõpotin az aktívnál, ha azt akarod, hogy ugyanazzal a hangerõvel szóljon mind a kettõ (hogy ne legyen nagy differencia, ha átkapcsolsz játék közben). Másik fórumban egyértelmûen lebeszélnek mindenkit errõl a megoldásról, de ha kevés a pénzed akkor elindulásnak jó az ha külön-külön kicseréled 😊
(fõleg a te esetedben :-PP)
ja, írni meg nem tok: *klippeTEket
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
bóknak veszem 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
jut eszembe, megnéztem a klippeket. Vazz, mekkora egy állat vagy :-P
meg ahogy mondtam, az aktívval csak zúzni tudsz, lágyabb hangszín esélytelen vele
milyen gitárod is van?
egy darab még elfér a potméterek között, esetleg egy picit kell faragni
amúgy sry, hülyeséget mondtam, szólógitárhoz nem lehet szettet kapni (legalábbis a dimarzio-nál biztos nem). a sajátom alapján aszittem lehet....
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Talán most sikerült.
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> Elveszem feleségül... <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Claptont pedig mindig is szerettük...
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Amit ezen a videón játszik az semmi...de élõben csinált olyanokat hogy jobb kézzel ritmusozott, bal kézzel szólózott.
Meg játszott led zeppelint etc etc szintén a double guitar-on.
Hallgatni nem nagyon bírom, de eszméletlen a csávó.