Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ja amugy láttam a koncerteteket rock caféba, nemvolt rossz. De az énekes néha mellényúlt.
és szvs a szám 80%-a, ez :$
porki fagyok fállalon
Kuss!-magyarázta.
Valaki el tudná nekem küldeni a california überalles (Tankcsapda) tabját?
Megköszönném, mert sehol nem találom. címem: [email protected]
Amúgy én nagyon régen hallgattam TCS-t amikor még nem volt a pop zenék közt, de most h megint kezd elszakadni ettõl a mûfajtól és inkább egyedit alkot ezért leszedtem az új albumukat. Vélemény: közepes lett.
Kuss!-magyarázta.
amugy jól gondolod, hogy megéri, én a sajátomat (22W) kb35 ezerért vettem, a gityó (samick) is annyi lett volna, és gondoltam, jóvan, megveszem a gitárt is az erõsítõ mellé.. 😊 hátha jó lesz valamire.. XD
szóval startolj rája!!!
A#1
Amúgy újonnan szervált elektronyos gityómnak lenne a párja... Ibanez sv470, 1993-ból, japán gyártmány, H-S-H Bartolini pickupok, vintage trem, mahagóni test, csavarozott jávor nyak locking kulcsok, 5 állású autómatikusan felezõ pu-selector ésss hát szép...<#zavart1>#zavart1>
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
22 Wattos kombóm van, és nagyon szépen szól! a beépített torzító is megállja a helyét minõségben bármilyen stílusban
A#1
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
de lehet, hogy mégis én állítom be rosszul a dolgokat..
milyen felvevõprogit használsz, és a beállításaid hogyan néznek ki?
A#1
nekem combo-n keresztül SB live! szépen felveszi
talán annyi az értelme, hogy számítógéphez esetleg nem lesz annyi gond és nem kell spec hangkártya meg egyebek... így könnyebben lehet rögzíteni.
jut eszembe! milyen hangkártyát ajánlotok rögzítéshez? (max 15ezer HUF)
A#1
A PA-2 helyett esetleg még annyit lehetne tenni, hogy egy ellenállással lecsökkenteni a jelszintjét az aktív pickupnak a passzív szintjére (mondjuk akkor meg pont elveszik az aktív pickup értelme).
Ha gyorsan tudod állítgatni a hangerõt miután váltasz a pickupok között, vagy ha nem zavar az hogy az aktív pickup 4-5-ször olyan hangos lesz mint a passzív (illetve középsõ állásban elnyomja a nyaki pickup hangját), akkor sima ügy. Szerintem mindenképpen a legegészségesebb megoldás az lenne, ha mindkettõ pickupod vagy aktív vagy passzív.
Egyébként az emg olyan mint a lego...becsavar, összedug, és kész...