Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. nagyon szar
3. a lehetõ legszarabb
4. ha a légy rászáll elhangolódik
5. csavaros tremolókar...no comment
kb ennyi 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
"I tried out that Buckethead guy. I met with him and asked him to work with me but only if he got rid of the fucking bucket. So I came back a bit later and he's wearing this green fucking Martian's-hat thing! I said, 'Look, just be yourself'. He told me his name was Brian, so I said that's what I'd call him. He says, 'No one calls me Brian except my mother'. So I said, 'Pretend I'm your mum then!'. I haven't even got out of the room and I'm already playing fucking mind games with the guy. What happens if one day he's gone and there's a note saying, 'I've been beamed up'? Don't get me wrong, he's a great player. He plays like a motherfucker!"
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Kuss!-magyarázta.
Nemrossz ezen se😊
bocs, közbe rájöttem hogy van az m6-nak nem locking változata is...
ez a top maunt nagyon tetszik, csak majdnem 100 euro 😞
egy jóideig nem lesz még ilyen 😞
Viszont felírtam a wish list-re, a gotoh/wilkinson vs100n (vagy vs100g, mindenhol máshogy emlegetik) mellé 😊
akkor itt nem jól van
a sima az hátul csavarós, a top-mount vagy mi meg elöl...azért tetszik az elöl csavarós mert kurva jól néz ki 😄
Wilkinson VS100
Wilkinson VS100C (leginkább)
Gotoh/Wilkinson VS100N
Gotoh/Wilkinson VS100G
és 1 (azaz egy) darab kell csak 😄
illetve még kulcsokból érdekelnének:
Schaller M6
Schaller M6 top-mount
köszi!
Email: [email protected]
a Hol az kérés szerint lehet Pécs, Pellérd, Budapest :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
a Hol az kérés szerint lehet Pécs, Pellérd, Budapest :-)
Mexicoi fenderekröl mi a véleményetek?
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Hol mennyiért pl...
mint ahogy írtam 800 mA-t tud, egy boss mt-2-nek 20 mA kell, egy rv-5-nek (digit reverb) 50 mA... hirtelen az 50-nél nagyobbat nem találtam, úgyhogy ki merem jelenteni, hogy ez 16-ot is meg tud hajtani 😄😄😄
Ebben van rendes szûrõáramkör, és állítólag ettõl nem búgnak az effektek (mint ahogy a kínai piacos táptól eléggé). Ja, meg egyszerre meghajt 7-et. Különben 99 dolcsiért adják, annyit szerintem simán megér. Bár itthon biztos van vagy 35-40e :-/
Cimem:[email protected]
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ilyet láttatok itthon valamelyik boltban?
A guitar tech még ok, de a wilkinsont ne abból ítéld meg amit az ifk lapján látsz...
A wilkinson VS100C egy olyan híd, ami a standard stratokba minden modifikáció nélkül belemegy, satus, nem csavaros hanem bedugós tremolós (jobb szót nem találtam), és jár hozzá egy spec hátlap, ami a hipshot tremsetter feladatát látja el, csak állítólag úgy, mintha ott se lenne.
Jelenleg van egy hipshot tremsetter a gityómba, de tényleg érezni rajta hogy ott van, ezért szeretnék VS100C-t...az a 10-20 dolcsi különbség itt már sztem nem számít.
A VS100 annyiban különbözik hogy a spec hátlap hiányzik.
Ha valaki esetleg ezekrõl tud valamit, illetve ezeknek a gotoh változatáról, az mutassa meg plz a fényt az alagút végén 😊
Angus Young az isten. Jövõre lehet lesz ACDC koncert Pesten.
Megyeeeeek!!!
ma 11:48 | Privát | Galéria | Válasz | #16632
Ez a tõserdõ fesztivál.. Minket hivtak ide fellépni csak a fele banda családi nyaraláson van😞 (mert 4en vagyunk és 2 testvér elment)
Ja amugy láttam a koncerteteket rock caféba, nemvolt rossz. De az énekes néha mellényúlt.
Válasz 'stormbringer' üzenetére (#16631)
innen feltételeztem 😊
Kuss!-magyarázta.
egy VS100C kéne, csak a wilkinson ugyebár megszûnt, egy van nekünk gotoh VS100G amirõl nem sok infót találni....de véleményem szerint a sima VS100-nak felel meg...végsõ esetben az lesz.