Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
1. szar
2. nagyon szar
3. a lehetõ legszarabb
4. ha a légy rászáll elhangolódik
5. csavaros tremolókar...no comment
kb ennyi 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

stratra miért nem elég a gyári tremoló?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Match
jó, de ez floyd rose, olyan az én gitárom közelébe sem kerülhet 😄

McGrady
😄
nem normális az a csávó...

Kuss!-magyarázta.

Locking Tremolo..
In an interview with Revolver, Ozzy Osbourne stated that he had offered to have Buckethead play guitar in his band at Ozzfest. Ozzy quickly changed his mind after meeting with him when Buckethead refused to go on stage without a disguise:

"I tried out that Buckethead guy. I met with him and asked him to work with me but only if he got rid of the fucking bucket. So I came back a bit later and he's wearing this green fucking Martian's-hat thing! I said, 'Look, just be yourself'. He told me his name was Brian, so I said that's what I'd call him. He says, 'No one calls me Brian except my mother'. So I said, 'Pretend I'm your mum then!'. I haven't even got out of the room and I'm already playing fucking mind games with the guy. What happens if one day he's gone and there's a note saying, 'I've been beamed up'? Don't get me wrong, he's a great player. He plays like a motherfucker!"

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Match
mi?

McGrady

Kuss!-magyarázta.

http://www.fender.com/products/search.php?partno=1134700306
Nemrossz ezen se😊
Match
http://www.schaller-guitarparts.de/1112.htm

bocs, közbe rájöttem hogy van az m6-nak nem locking változata is...
ez a top maunt nagyon tetszik, csak majdnem 100 euro 😞
egy jóideig nem lesz még ilyen 😞
Viszont felírtam a wish list-re, a gotoh/wilkinson vs100n (vagy vs100g, mindenhol máshogy emlegetik) mellé 😊

http://www.stewmac.com/shop/Tuners/Guitar,_solid_peghead/Schaller_Tuners.ssc

akkor itt nem jól van

Match
És miért nincs a gotoh-nak hivatalos oldala?????

Match
az M6 a locking változat...
a sima az hátul csavarós, a top-mount vagy mi meg elöl...azért tetszik az elöl csavarós mert kurva jól néz ki 😄

Schallerbõl marha jó a locking változat, ha utálsz húrozni, inkább olyat tegyél fel.

Match
nah, amik érdekelnének:
Wilkinson VS100
Wilkinson VS100C (leginkább)
Gotoh/Wilkinson VS100N
Gotoh/Wilkinson VS100G

és 1 (azaz egy) darab kell csak 😄
illetve még kulcsokból érdekelnének:
Schaller M6
Schaller M6 top-mount

köszi!
Email: [email protected]

Tajti-Music, árat csak akkor tudok mondani, ha pontosan leírod, hogy mibõl mennyi kell, akkor utánanézek a kereskedõnél

a Hol az kérés szerint lehet Pécs, Pellérd, Budapest :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Tajti-Music, árat csak akkor tudok mondani, ha pontosan leírod, hogy mibõl mennyi kell, akkor utánanézek a kereskedõnél

a Hol az kérés szerint lehet Pécs, Pellérd, Budapest :-)

Azon töröm a fejem egész nap, hogy nekem van egy nagyon gyönyörû fender gitárom, ami egy lite ash strato, de ahogy érzékelemés mondják mások, ez a gitár nem rockra lett tervezve. Szóval tisztán eszméletlen jól szól, de torzítón nem. Multkor már ezt ide beirtam és pickupra esett át a szó, de szerintem olcsóbban és jobban járnék ha becserélném egy mexicoi standart stratra. Szerinetek hagyjam a faszba vagy olyan 30e rávfizetéssel egy mexicoi? Pick upkat biztos nem cserélek, macerás, meg nehogy szar legyen stb..
Mexicoi fenderekröl mi a véleményetek?
McGrady
hûûûû

Kuss!-magyarázta.

Match
kérdés tölörlve 😄

Bangyee
Dobj pár hangmintát<#whatever>

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Match
valakinek nincs tippje hol lehet EL34-hez aljzatot venni?

beszereltem a két dimarzio-t... álllllllllllat.

Match
kell, de azért 1-2 részlet érdekelne...
Hol mennyiért pl...

Szívesen. 😊
tattaratta
ez is teljesen stabilizált, meg szûrt, meg minden, valami francia gyártmány. asszem eredetileg valami telefonos motyóhoz volt. ez volt az utolsó a boltban 😄
mint ahogy írtam 800 mA-t tud, egy boss mt-2-nek 20 mA kell, egy rv-5-nek (digit reverb) 50 mA... hirtelen az 50-nél nagyobbat nem találtam, úgyhogy ki merem jelenteni, hogy ez 16-ot is meg tud hajtani 😄😄😄

Közben eszembe jutott pár dolog: érdekel-e valakit kínai Ibanezrõl leszerelt kulcskészlet, ill humbucker pickup? (Artcore)

Vannak olyan dunlop effektek, amik 18V-al mennek (vagy két elemmel).
Ebben van rendes szûrõáramkör, és állítólag ettõl nem búgnak az effektek (mint ahogy a kínai piacos táptól eléggé). Ja, meg egyszerre meghajt 7-et. Különben 99 dolcsiért adják, annyit szerintem simán megér. Bár itthon biztos van vagy 35-40e :-/

Köszi😉<#worship>
tattaratta
mellesleg a 18V mihez kell??

tattaratta
én még a Király utcában egy elektronikai boltban vettem tápot. 800mA-t tud, és 1-2000 forint volt, nem 185 dolcsi 😄

DjCooll
csáó keressek olyan emebereket aki tudnak olaszul vagy Angolul beszélni és szívesen vállalának forditást!Aki igen az létsz írjon a cimmem re vagy küldjn privát üzenetett.

Cimem:[email protected]

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Valaki tud mondani egy olyan normális europai oldalt ahol gitárokat lehet rendelni és minden modell fent van normálisan árral? (hangszeraruhaz.hu elég gyatra)
nemakar v.ki zenélni 1et velem? xD<#vigyor4>
Bangyee
A XIII. ker nem jó? Elvileg az Oroszlánbarlangban (Jászai Mari tértõl nem messze)szoktak tartani órákat. A sulival nemtom hogy lehet felvenni a kapcsolatot, valszeg a bolt tulaja tud segítni.

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Looooser
sziasztok tudnátok mondani egy olcsó- és jó gitár sulit a IV. kerületben?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Matxh, itt vagyok a bótba, ha kell, szólj és rendelek :-)))

http://www.hosco.co.jp Ez lesz ami kell neked, szerintem.
Köszi! Most már ezt is tudom. Hiába, mindig tanulok valamit. 😊)
Match
tremolo kell, nem gitár, abból már van elég 😄

A guitar tech még ok, de a wilkinsont ne abból ítéld meg amit az ifk lapján látsz...
A wilkinson VS100C egy olyan híd, ami a standard stratokba minden modifikáció nélkül belemegy, satus, nem csavaros hanem bedugós tremolós (jobb szót nem találtam), és jár hozzá egy spec hátlap, ami a hipshot tremsetter feladatát látja el, csak állítólag úgy, mintha ott se lenne.
Jelenleg van egy hipshot tremsetter a gityómba, de tényleg érezni rajta hogy ott van, ezért szeretnék VS100C-t...az a 10-20 dolcsi különbség itt már sztem nem számít.

A VS100 annyiban különbözik hogy a spec hátlap hiányzik.
Ha valaki esetleg ezekrõl tud valamit, illetve ezeknek a gotoh változatáról, az mutassa meg plz a fényt az alagút végén 😊

Bocs. Azt hittem tremolo kell, nem gitár. A V100 széria Les Paul gitár... legalábbis én úgy láttam.
Megnézheted a Guitar Tech-et is. Hasonló kategória, mint a Wilkinson. Természtesen ugyanott.
http://www.youtube.com/watch?v=9U4dh5xmqyw&mode=related&search=
Angus Young az isten. Jövõre lehet lesz ACDC koncert Pesten.
Megyeeeeek!!!
Amúgy igaza van, én is nézem koncertvideókat és az ének elég gyatra volt, bár az Ozzy-t a Szat fesztiválon jól énekelte a srác.

Hogy tudtok ilyen marhaságokról vitázni? 😄

McGrady
© Verseghy
ma 11:48 | Privát | Galéria | Válasz | #16632
Ez a tõserdõ fesztivál.. Minket hivtak ide fellépni csak a fele banda családi nyaraláson van😞 (mert 4en vagyunk és 2 testvér elment)

Ja amugy láttam a koncerteteket rock caféba, nemvolt rossz. De az énekes néha mellényúlt.
Válasz 'stormbringer' üzenetére (#16631)

innen feltételeztem 😊

Kuss!-magyarázta.

Match
írtam még tegnap nekik, várom a válaszukat...
egy VS100C kéne, csak a wilkinson ugyebár megszûnt, egy van nekünk gotoh VS100G amirõl nem sok infót találni....de véleményem szerint a sima VS100-nak felel meg...végsõ esetben az lesz.

Nem kell addig elmenni. www.IFK.hu kizárólagos magyarországi forgalmazó. 😊)