Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg nagyon szépen szól 😊)
Kuss!-magyarázta.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Hell boy: hát olyan 11-12 éve vettem elõször a kezembe gitárt, de voltak kihagyások, szal összeségében olyan 4 évet mondanék, ebbõl 1 évet jártam zenesuliba.
Meghallgattam a számaidat, az új gityó tényleg nagyon jó!
Írnod kéne szólókat még!
A dobot azt a Toontrack Drumkit From Hell (EZdrummer) VST plugin-el csinálom. Az a lényege, hogy berakom VST hangszernek, aztán midi sávon szerkesztem a dobot és ezt a sávot adom bementre az EZdrummer-nek, amiben faszául belõtt dob hangminták vannak, szal nem szar midi dobhangzás lesz.
A gitárokat külön-külön veszem fel, vagy a Nuendo-t használom vagy a Cakewlak Guitar Tracks-et a keverésre/felvételre. Az effektek is VST pluginek Amplitube meg Guitar Rig 2 amelyikhez épp hangulatom van 😊
Amúgy régebben volt ilyen felvétel készítésrõl szó itt, olyan 1-2 hónapja talán.
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Itt van, a feketeség az új szerzemény:
Nagyobb felbontásban.
Valami istentelenül szól, benne van a metál rendesen <#eplus2>#eplus2>
Régebben vettem fel így itthon fabrikált számot még az Epiphone-al, aztán felvettem ezzel is, a felvételkor beállításokhoz, effektekhez nem nyúltam szal lehet hallani a különbséget. Majd feltöltöm valamikor a két számot is ha esetleg valaki meg akarja hallgatni...
Ui: az Epiphone-om még mindig eladó. 65e-ért azonnal vihetõ 😊
nekem az ilyesmi visszafogottabb torzítású fusion dolgok jönnek be:
szóló 2:00 után
kicsit keményebb..
Aztán amikor hangsúlyozni akartam rájöttem hogy nem az igazi 😄
Amúgy heppi vagyok, úton van az M6 top maunt 😄😄😄😄😄😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Persze nekem nem kellenek ultratorz dolgok, ezért vettem csak overdrive-ot.
Ami szerintem elmossa a hangok karakterét,az a kompresszor, nem is használok soha.
az mt2 elmossa a hangokat, semmi karaktere nem lesz, és tök mindegy lesz hogy 500 ezres ESP-n tolod vagy egy musima-n (sarkított példa).
egyébként 1/8-as inch magasan van a tremolo hátulja...a fenderhez adtak ilyen beállítási útmutatót és az alapján van.
Milyen holt pont?
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
hasít!
Metalhoz Boss MT2-est ajánlok,nézz utána:
Boss
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
na jó nem kekeckedek. Nem tudom, hogy a tiéd hogy van beállítva, leengeded-e hátul a testig, vagy el van emelve inkább fölfele, hogy magasra is lehessen vele nyújtani. Csak mert nekem is hangolódott és egy kicsit tovább engedtem a holtponton túl, és azóta jó.
http://www.lacko.hu/pub/mp3/PAF.mp3
a bedugós tremoló kar neve pop in arm asszem, tehát azt odaírnák...
2 point syncronised=2 tartó van becsavarva a testbe és az tartja a tremolót.
with stainless steel saddles: rozsdamentes acél húrtartók (amibe van a 2 csavar amivel a magasságot lehet állítani, meg egy amivel az oktávot...nem tom mi a magyar neve).
Az enyémnek is ez a neve...és csavarós...