Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Most nézem a már lentebb belinkelt Zoom G9.2t specifikációját és hát azon érdekes pedál van 😊 Nem csak fel/le lehet nyomkodni, hanem oldalirányban is mozog (elfordul vagy mi). Ez úgy mûködik, hogy pl. wah-nál a fel/le csinálja a hagyományos wah vezérlést, közben oldalirányba tekergetve a lábbal a pedált módosítani lehet vagy a drive gain vagy a putch shift paramétert. Egyébként gondolom, hogy akármilyen paranétert rá lehet programozni a 2 tengelyre,
Amíg az Austrovox-on be tudtam rajta állítani jó kis harapós torzított hangzást, addig a Laney fejen valahogy nagyon mû hangzása volt. Van egy Marshall Guv'Nor pedálom, azon viszont pont fordítva van, azzal az Austrovox-on nem tudtam normális hangzást kihozni, a Laney fejjel meg úgy szól, hogy leviszi a fejem 😊
Próbáltam azt, hogy torzítást a pedállal és a modulációs/delay/zengetõ effekteket meg az RP50-el, de nem jó, mert hiába kapcsolom le az elõfok modellezést a multin, meg állítom be úgy benne az EQ-t hogy ne módosítson semmit, mégis elveszik a gitár dinamikája. Emellett valamiért van egy állandó sistergõ alapzaj még úgy is, hogy elemrõl megy és le van tekerve a hangerõ a gitáron. Szal most már inkább csak itthon használom, de arra teljesen jó.
LYONESS - Your Cashback Company
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
mien arban ?
es foleg mire kene ?
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Egész jól bánik az Airbrushal, de afestés fázisairól nem sok fogalma van a fickónak. Azmeg, hogy a gitár már nem lett széttszedve, a munkát elev gagyivá teszi. 😊)
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
ESP/LTD, B.C Rich, Dean szerintem a metal gitár 😊
ejj, azaztán télleg metal 😄D
Kuss!-magyarázta.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
mint egy gép,nem semmi😛
Talán abban egyetértünk, hogy a legmetálabb gitár mondjuk ilyesmi 😊
hát énis szeretem a les paul formát, csak valahogy metalhoz nemtom elképzelni 😊)
Kuss!-magyarázta.
Nekem a Les Paul forma az, ami igazán bejön bármilyen márkáról is van szó, meg a 30. évfordulós szériából sztem ez a legszebb (itt vannak).
Nemtucc egy helyet ahonnan gond nélkül leszedhetném ezt a Drumkit From Hell-t?
Elég sok helyen szétnéztem, de sehol sem találtam :S