Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a metal zone az nagyon állat, másik gitárosnak olyan van, veszettül szól, csak az meg kicsit drága :S
Kuss!-magyarázta.
nem tud valaki ajánlani valami jó kis rock/metal torzítópedált? az effektemen ami torzítók vannak, azok elég gyatrák :S
Kuss!-magyarázta.
Gitáriskola - magyar.
Cyberfret - angol.
link
Van egyébként másik hasonló oldal is: URL=http://www.ultimate-guitar.com/]ultimate guitar[/url]
Van guitar pros, power tabos, meg txt-s is.
Ja, meg néha leckék is.
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Eladó egy Muszty-Dobay féle gitáriskola 99es kiadás.
Az elsõ jelentkezõ aki normális árat ajánl érte viheti.
Továbbá egy Modern Guitar Anthems BlackBook címû kotta gyûjtemény.
Én 17 fontért vettem tavasszal. Legyen mondjuk 3ropi."
Remélem nem sértõdik meg...
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
György
Tehát te ezt ajánlod?
Amúgy még csak az effekteket válltogattam még nem nagyon állítgattam be semmit. Majd kikeverek magamnak egy fasza kis cuccot csakhát annyirajó, hogy inkább jáccom rajta minthogy baszakodjak vele 😄D
Kinéztem két könyvet,
amibõl asszonták meg
lehet tanulni gitározni,
most ne menjünk ebbe bele csak azt szeretném kérdezni,
hogy aki már találkozott ezekkle a könyvekkel az monnyon vmit
tehát:
Muszty-Dobay:gitáriskola vagy
Pápai "pafi" Zoltán: Gitársuli
Please help me!!!
THX
Úgy szól mint a qrvaélet vááá!!444 El sem tom hinni...ez a kis cucc..nagyon klafaaa 😄
György
ja, meg megvettem a squier stratot is, amirõl még régebben kérdeztem.<#hawaii>#hawaii>
György
valakinek korrekt Under The Bridge kottája? Annyit találtam a neten mint atom, de egyik sem tetszik igazán
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Vagy a hillbilly militia-hoz tabot?
geldof: a tremsetter úgy meg van feszítve benne hogy GHS TNT készlettel nyugodtam hangolgathatok E-re, D-re, droppolhatok akár egy oktávot is, meg se moccan, tehát a null ponttal sztem nincs gáz 😊
Tény, hogy ha fender bullet húrokat teszek rá, akkor egyszer hangolom be, nyúzhatom akár hogy, baszik elhangolódni...Tehát valahogy ott kéne lesatuzni, csak nem tudok strat-ba belemenõ tremolót ami satus (a fendernek van egy, de azt szinte sehol se lehet kapni).
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Kár volt ennyit tanulnom a hõtágulásról a suliban, csak felesleges idegeskedés van belõle. Meg jobban belegondolva a húrok feszítik vagy 6-8 kilóval egyenként a nayakat, az a pár tized mm rövidülés okozhat mondjuk 10% terhelés növekedést, de az tényleg nem egy hatalmas mennyiség.
Viszont arra odafigyelek, hogy ha áthúrozom a gitárt, akkor nem úgy csinálom hogy egyszerre leszedem az összes húrt, aztán fel az újat, hanem szépen egyesével cserélem. Ha mondjuk tisztítás vagy szerelgetés miatt leszedem az összes húrt, akkor várok vagy 4-5 órát mielõtt újrahúrozom, hogy kíméljem a nyakat.
ha egy nyak ettõl elhajlik, ott nagyon nagy problémák vannak....
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Neked mennyire tartja a hangot? A strat alap tremoló is 2 ponton rögzített, benne a tremsetter ami aztán nagyon tartja benne a null pointot, ráadásul ott az lsr roller nut is ami szintén az elhangolódás ellen van, mégis kocnert közben öngyilkosság lenne sztem használni a tremolót.
És inkább a halál mint egy floyd rose 😄

Megvan, de ne kívánd, hogy 18 DVD-t feltöltsek 16K/s-el 😄
Egy két kérdés: ez most locking vagy nem? Mert ha locking akkor hogy? Nehezen tudom elképzelni...
Most jelenleg a tremoló még várat magára egy kicsit mert 160 dolcsi, tehát elég most a kulcskészlet 😄