Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézted a tremolót a galérimban?
Hellhammer
Találtam neked pár cuccot 20e körül 😊
Itt nézz szét.

Match
jah, én meg folyamatosan nyomtam hogy swap 😄
10 perc alatt bejött 😊
Viszont ahogy néztem, a hangminták ott vannak wav-ba, azt viszont fel lehet használni a leafdrums-ba.
A drumkit from hell nincs meg valakinek? (vagy valami ilyesmi neve van...az az übermetál szerkó 😄)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Hellhammer
Hát 256 mega elég kevés neki, mikor elõször megnyílik az ezdrummer, lehet látni, hogy tölti be a hangmintákat, és ott olyan 260-270 mb-ig elmegy a számláló.

Match
Cubase SX-el próbáltam, de ez annyi memóriát eszik hogy a kis p800-asom 256 rammal nem nagyon szerette...manuálisan nyomtam neki hogy swap-elj már bazzeg...

Bangyee
20ezerért max használtan tudsz jó cuccot szerválni. Egy márkás 30W-os azért már megszólal dob mellett is. De elég elrugaszkodott ötlet ennyi pénzért próbaképes erölködõt venni. Csakis használt téren keresgélj, ha nem akarsz úgy járni mint a keresztesek a szent grállal...<#zavart1>

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Hell boy
Acid pro 6-al is nagyon jól lehet használni. én legalább is azal tolom.

Hellhammer
Milyen progival próbálod? Az a lényeg, hogy legyen benne midi lehetõség, és ismerje a VSTi-t (VST instrument). Ilyen ami nekem van az a Nuendo és a Samplitude. Szal csinálsz egy midi sávot, annak a kimenetét beállítod az ezdrummer-re, ekkor betölti a plugint és onnan vagy az ott készen lévõ midi dobokat húzol bele, vagy importálsz vagy szerkesztesz dobot.

Match
oylat csináltunk a múltkor mi is 😄

Hogy kell ezt az ezdrummert beüzemelni?

McGrady
loál😄

Kuss!-magyarázta.

McGrady
nem, ha nem bassza meg nagyon hanem normálisan játszik akkor kiszól mellette a cuccom.

Kuss!-magyarázta.

Hellhammer
Nálunk azzal szórakoztunk, hogy a bassz cuccot feltekerve megtalálta a srác a barna hangot 😊
Olyan volt, hogy megpengette a hangot és ahogy szólt egyre jobban belelendült a dolog. Elõször csak az ablak kezdett el rezegni, aztán a sörösüvegek és a cinek, ezzel együtt kezdõdött az érzés beköltözni a gyomorba, aztán mikor már a koponyában és a szemgolyóban éreztük, akkor kezdtünk el üvöltözni hogy elég volt 😊

hogy dobol az a srác, lábujjhegyen? :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

McGrady
MG15-ös, 15 watt, tiszta meg torzított csatorna, a torzítotthoz 3 potis eq, + gain-volume
az alap torzítás annyira nem jön be (vagy csak nemtom rendesen beállítani az EQt) effektel meglehet csinálni markánsra a hangját.
van CD in, meg Headphones bemenet

Kuss!-magyarázta.

sapkafej
errõl a cuccról tudsz vmit mondani?

György

McGrady
ejjj...de minek dobot hangosítani? kisebb helyeken szerintem meg lehet oldani nélküle...próbán meg fõleg, ti halkabban játszotok õ meg úgy hogy stimmeljen 😊

Kuss!-magyarázta.

Match
amihez még hozzáfûznék annyit hogy faszság, mert ha a hülye énekesünk a mikrofonnal bemászik a hangfal elé, akkor olyat sípol hogy meghalok...
Már volt olyan hogy szám közepén ezt eljátszotta és olyan baszottul fájt hogy földhözbasztam a gitárt és kimentem mert azt hittem ott helyben leszakad a fülem.

Match
zenekarfüggõ...
mi a dobot is hangosítjuk 😄

McGrady
az én 15ös Marshallom az még próbára épphogy jó, ha kb. 3/4éig van feltekerve a hangerõ, akkor a dob nem nyomja el...

Kuss!-magyarázta.

Ron Ragm
Próbára nem ér semmit, még a dob is nagyon elnyomja

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mr_no_NaMe
Vagyis én 24k-ért vettem egy másik boltba (azért nem onnan linkeltem mert elfeledtem al inkjét). De most megtaláltam és hát ott is 30k fölött van.
Nem is hittem volna, hogy ilyen hamar felugrik ezeknek az ára :S
Match
otthonra lehet annyiért szerezni, de azok egy próbán már nagyon nem állják meg a helyüket...próbára minimum 60W nem árt.

Mr_no_NaMe
Peavey Blazer 158 - 24k-ért
Nekem ilyen van és eléggé überfaszán szól legalábbis nekem nagyon tetszik. Mondjuk szokásom mindig ajánlani mikor vki otthonra kér gyakorlókombót próbálok is leszokni róla, de mivel te pont 20k körül kérted ezér most kellett ajánlanom 😊
Próbára is elég talán...de ezt már nemtom :S
sapkafej
20.000
de ahogy látom, ez elég röhögcséges szándék volt tõlem.

György

Hell boy
de mondj egy összeget ami fölé már nem akarsz menni

sapkafej
minél kevesebbet, annál jobb. 😛

György

Hell boy
Mennyit szánnál rá?

sapkafej
hát ezek rohadt drágák 😞

György

Hellhammer
Jaja. Régen nekem is volt egy Roland 4x10-es kombóm (meg nem mondom milyen), és az is elég jól szólt. Ami még a Cube 60 mellett szólhat az az, hogy vannak benne effektek is + 2 csatorna, szal akár egy szál gitárral is neki lehet állni, nem kell kisvasút vagy multieffekt hozzá.

A Roland jól tartja az értékét, és késõbb el lehet adni.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Hellhammer
Én a Roland Cube 60-ast is ajánlom, nem hallottam még, de ahogy olvasom elég jó véleménnyel van róla mindenki. Ezen az oldalon érdemes megnézni a videókat elég meggyõzõ 😊
Ennek az ára szintén a hangszeraruhaz.hu-n 79e Ft.

Match
sorry, változnak az idõk...
tehát...
Hiwatt G100/112R Ára: 98.000 Ft

Match
Hiwatt maxwatt combo 100W 88 ezer a www.hangszeraruhaz.hu-n.

sapkafej
Vmi kombót szeretnék, olyat, ami próbára és otthonra is jó, tudtok ajánlani vmit? Illetve még azt kérdezném, hogy hány watt a minimum, ami kell bele, hogy megfeleljen?
És persze vmi olcsót keresek, de én hiába nézelõdök, segghülye vagyok ehhez.

bocs a hülye megfogalmazásért 😛

György

Match
thnx a lot!
Remélem este le tudom szedni....végülis elvileg 1 hétig ott lesz...nem tudom mikor jutok a saját gépemhez...

Hellhammer
Küldtem emailt.

Hell boy
a Drumkit from hell kiegészítõje engem is érdekelne, el tudnád küldeni nekem is? nagyon megköszönném! ([email protected])

és még én hittem ma fáradtnak magam 😛

Hellhammer
Na felment mind. Remélem le tudod szedni gond nélkül 😊

jé télleg.. elnézést😄
nekem ez van a fõoldalukon:

Vintage'52 hangszervíz
BP 1137 Balzac u. 54
(Balzac szt. István park sarok)
tel: 061 3299241
fax: dettó
email: [email protected]
Nyári Nyitvatartás
(április 1 - október 1):
H,K,Sz,P 10-18-ig
Cs 10-21-ig
Szombaton zárva vagyunk

köszi,igazából nem egy kidolgozott zene inkább csak próbálgadttam a komolyabb zeneszerkesztés alapjait.
amúgy ezt egy Squier stratóval vettem fel,a háttérben egy Boss GT8 dolgozik Fruityval,szintivel,bassal támogatva
a gitár kb.70% impró ezért is a sok hiba😊

Vintage 52 telefonszámot valaki tud adni? Mail is jó.. Honlapon ha maegmutatjátok hjol az az is jó😄 Mert nem találom..
nem rossz sztem, így tovább

meg a jelbors<#idiota>

felh:Fenderman
jelsó:jedgosid

jah

kódot kér vagy mi?

nem tom leszedni

Az elsõ "szárnycsapásaim"😛
Akit érdekel tõccse,a fikázással óvatosan mert érzékeny lélek vagyok😄Demo1