Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a konfigot megmajd megnézem, thx 😊
Kuss!-magyarázta.
Amúgy, nekem a Vermona (ssh!😊) kombómhoz a Ds-2-n a Tone meg a Dist tekerõket félnél kisebbre sosem tekerem, és úgy egész jó. Ha meg átkapcsolok Turbo-ra (ilyen nincs a ds1-en), akkor nagyon könnyen visít 😊.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A zenekarunkban a másik gitárosnak egy 100w-os, nyitott 1x12-es kombója van. Na arra rátettük az én elég gagyi homemade 4x12-es hangfalamat, és ég és föld volt hangzásban a különbség. Aztán meg múltkor ismerõs kihoztott egy alap (Valvestate fejhez való) 4x12-es Marshall ládát, na akkor meg azon döbbentem, hogy az én ládámhoz képest az mennyivel jobban szól, kiváncsi vagyok mondjuk egy fullosabb (mondjuk 2 vintage + 2 greenback hangszórókkal építtet) Marshall láda mit szólna.
Igazából az én tervem az, hogy egyedileg épített hangszórókat használok majd, van egy faszi akinek nagyon jó munkái vannak, vele csináltatnám. Szal idõvel lesz majd egy zárt 2x12-es és egy nyitott 2x12-es ládám, ez a konfig állítólag szebben szól mint a zárt 4x12, csak hát pénzben is több.
Szal azért érdemes ezen a hangfal dolgon is kisérletezni kicsit, ha nincs meg a megfelelõ hangzás.
Kuss!-magyarázta.
egyik
másik
Az elsõ talán még aktuális, mert nemrég rakták fel a hírdetését, és már júniusban is hírdetve volt. Sztem az 50-60e érte teljesen korrekt, feltéve hogy rendben van a cucc.
Amúgy itt egy idézet James Hetfield-tõl torzítás témájában 😊
"Distortion always starts with the amp. Pedals just sit on top of the sound. They don't feel like a full part of it, just some fuzz on top. You can fiddle with parametric EQs and all that shit for days, but it still won't have the smooth distortion of an amp. The last time I used a distortion pedal was on Ride the Lightning. It was an Ibanez Tube Screamer, like Kirk uses. It really helps his solos cut through, but it puts a shitty coating on smooth rhythm tones, and it was hard to not make it sound like a pedal..."
Röviden összefoglalva: a torzítás csak az erõsítõtõl függ. Tök mindegy milyen pedállal és effektel baszkódik az ember, az erõsítõnek kell fasza torzítást csinálnia a pedál csak rárak egy kicsit.
Egyébként én is gondolkozom rajta, hogy átalakíttatom az erõsítõm torzított csatiját, mert elég vintage hangja van mivel 72-ben készült, így nem is használom. Azt mondják van benne jó sok csõ, amibõl ki lehet hozni a dögöt nagyon minimális alakítással. Majd hamarosan kiderül mire képes a cucc 😊
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
nem metalra van az biztos.:>
Kuss!-magyarázta.
sima/torzított csati mellett...régen olyanom volt, az effekteket még konfigurálni is lehet valamelyest, úgyhogy ki lehet keverni jókis hangzásokat
Kuss!-magyarázta.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
nyomhatna egy pörgõs / beindulós nótát is... ,de respect az öregnek.
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Több vidijója van az ürgének, de sztem jól tolja az öreg 😊
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
sza.sa
a lenyeg hogy ez egy expansion pack ezdrummerhez. (ezx)
oszesen 3 van
itt van info
ha vki ralelne nekem is szolhatna<#integet2>#integet2>
a torzító meg a wah pedal kivételével szépen szól a ketyere
Kuss!-magyarázta.
nekem meg van ez a koncert amugy dupla Dvds...állat....
ööö...retekegér...!
http://en.wikipedia.org/wiki/Danelectro
én szélesebbnek látom mint a hagyományos pl:strato nyak
azért érdekes hogy elvileg én is gitározok és õ is,csak hát a kettõ között egy univerzumnyi tér helyezkedik el😄D
a világ talán legnagyobb gitárosa és dobosa 12 percben<#eljen>#eljen>
egyébként a boss legdrágább torzítópedálja szinte, de cserébe legalább kurvajó 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Kuss!-magyarázta.
Eladó egy Kustom Quad 65 dfx 65 wattos, tranzisztoros kombó! a kombó négy csatornás, beépített effektes. Használati utasítás jár hozzá! A két év alatt szinte alig volt használva, akor is csak szobában, ezért kívül belül kifogástalan állaotban van. Ára 55000 Ft (irányár) Érdeklõdni lehet tel: 06205634178 email: abonyibalint@yahoo. com Bálint
Kis full csöves MW-3-as erõsítõt max hangerõn orrbavágtam vele, még a turbo-ba se kellett átváltani és kurvajó fasza kis harapós rock hangzása volt.
Ami igazán jó az a boss overdrive/distorsion (asszem OD-3)...a másik gitárosunknak olyan van, beköti a multieffektbe, és ha rálép, akkor hirtelen olyan hang jön ki a gitárból hogy leszedi a fejem 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
köszi a tanácsokat 😊
Kuss!-magyarázta.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nekem a DS-1 és Marshall pedálok hangja jött be eddig, de szívesen kipróbálnék egy Proco RAT 2 vagy Turbo RAT vagy egy MXR Zakk Wylde pedált is.