Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ajánlanék egy Fender highway One Stratot 160ezer és ezt nem fogod soha lecserélni csak venni mellé egy jobbat..
Kuss!-magyarázta.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
www.sabian.com
Az Epiphone-t is szokták dícsérni, bár én azt a márkát annyira nem ismerem, de árban kb. ott mozog ahol az elõbbi kettõ.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
www.sabian.com
Szeretnék elkezdeni gitározni, és csak annyit szeretnék a jobban hozzáértõktõl megtudni, hogy ez a Vorson gitár milyen márka? Relatív olcsón nagyon szép gitárokat gyártanak, leglalábbis nekem tetszik. Hogy a nyak, test...stb milyen fából kéne legyen sajnos ahhoz nem értek, de ahogy nézegettem, legtöbbször a juhar fanyak fordul elõ, a legolcsóbb és a legdrágább árkategóriában is.
Szettet semmiképpen nem szeretnék venni, arról azt hallottam nem jó minõségõ... (hangfal+gitár...stb). Akkor már vegyek hasonló árkategóriában csak egy gitárt. Ja és mindenképpen elektromosban gondolkodom, azt még hozzáteszem... Vélemények? Köszi!! <#beka3>#beka3> Amúgy én több mint tíz éve dobolok, csak most szeretném bõvíteni a hangszertudásomat <#guluszem1>#guluszem1>
www.sabian.com
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
GuitarRig 2
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Volna egy elég láma kérdésem.
Vettem egy elektronyos gityót és olyan progit keresek a számítógéphez ami képes effekteket rápakolni.
Tudok ilyet javasolni? 1átalán lézetik ilyen?
Csak a neve kellene a progniak.
Elõre is köszi.
byeZ
A#1
Ibanez GRG 270
Duplasatu, Floyd, kétoktávos nyak, hársfa test, HSH pickupok. Jávor nyak, rózsafa fogólap
Vélemény, tapasztalat, akármi?
A throughputnál meg 1sec-re van állítva nálam.
Ügyes eza kis húzottszemû naon... bárcsak énis pelenkáskoromba kezdtem volna... 😊
Amúgy kinéztem magamnak egy kis erõsítõt végre. Vox AD15... Erõsítõszimu, effektek... kúl.<#hawaii>#hawaii>
Csak lenne má pénzem...
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
én legalábbis nem csinálok szívbajt ebbõl 😄
Kuss!-magyarázta.
Engem az elektromos része jobban érdekel ugyan, de akusztikuson is meg szeretnék majd tanulni, hogy egy-két grillezés alatt legyen mivel ökörködni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kuss!-magyarázta.
DummyBoy: A Revalvernek mûködnie kell még az én kis SBLive 5.1 es karimmal se volt benne késés szal Audigy-vel simán mennie kell viszont fontos hogy legyen ASIO drivered mert anélkül nem mûködik a dolog.
György
nem tartom magam egy zseninek,de ami addig üzembiztosan ment az akkor darabokra hullott szét...néztek is rendesen az eladók😛
György
én eddig csak villannyal nyomtam,igaz egyszer kipróbáltam egy akusztikot de olyan magasan voltak a húrok(nem igazán lehet húrlábat álítani)hogy alig bírtam lefogni:/
ha téged az elektromos része érdekel kezdjél azzal azt kész😛
Ennyire fontos lenne?
Más: Kipróbáltam a Revalver-t (A gitárgondom ugyanis a várnál gyorsabban oldódott meg 😊 ) ... Egyelõre Line-in-t nem sikerült beizzítani, csak a mic-rõl mûxik, DirectX-et használva, de késik a hang ... Audigy2-es kari (AU4-es driverekkel ...) Ti mit ajánlotok ehhez a progihoz? WDM - ASIO - Directx?
az is biztos hogy nem 12-es húrozással nyomja😄D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
a Vorson egy rakás szamóca, evezõlapátnak se jó, mert annak túl nehéz
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
torrentrõl tudtok szedni ha tört kell, csak az már angol assszem 😊
Kuss!-magyarázta.
Hiányzó bõvítmények blablabla, de hiába telepítek ezt-azt, akkor sem lesz jó.
irgumburgum
Ear trainer.
Ez egy kis progi, ami abban segít, hogy benne legyenek az ember fülében a hangközök, akkordok, hangok. Sztem érdemes gyakorolni ilyeneket is, hisz hiába van az ember fejében az évszázad riffje, ha nem tudja lejátszani 😉
Ja, amúgy valaki írta a hangolós progi dolgot. Ha jót akarsz magadnak, akkor tanulj meg fülre hangolni! Szerintem ez egy alapja a gitározásnak. Sõt, az ne mondja magáról hogy gitáros, aki még a gitárját sem tudja behangolni.
Szóval az "oktató" elméletileg megvan 😊
Köszönöm az infókat, utánnanézek mindnek 😊
Aztán van még ez az oldal.
Még egy oldal.
Ez angol nyelvû.
Remélem ennyi elég lesz egyelõre 😊
Mondjuk javaslom, hogy legalább pár óra erejéig keress fel egy gitár oktatót, aki megmutatja az alapokat, és akkor tuti helyesen rögzülnek majd a dolgok. Ha rosszul tanulod meg, utána marha nehéz változtatni késõbb.