Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
?|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
ha blink 182,nirvana,s.o.a.d offspring ilyeneket akarok játszani?
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
ha meg lehet is akkor úgysem lesz ugyan olyan sehol, és hülyén fog kinézni hogy 1 kulcs másféle 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Ha úgy érzed hogy megérdemel egy jobb kulcskészletet akkor inkább vegyél rá egy set-et...
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Versheghy 17310-es hszére reagáltam
hát írd fel azok amik szóba jöhetnének aztán kerekedj fel és próbáld ki õket
amelyik szerinted a legjobban szól, azt vidd
Kuss!-magyarázta.
bemész a hangszerboltba és meghallgatod mindkettõt...kezdésre szerintem mindegy, ami neked tetszik azt kûdjed :-)
Kuss!-magyarázta.
Állítólag lealáz 100W-os tranyósokat is,és egy nevesebb belvárosi klubban elég volt neki 12-bõl 4-es hangerõ<#wow2>#wow2>
A harmony-central.com-on is 8.7et kapott,nem ismeri valamelyikõtök?
Roland Cube-15X: 26E
Crate GT15: 26E
Crate GT15R: 31E
Marshall MG15CDR: 37E
Vox PF10: 24E
Vox PF15: 35E
forrás: MezzoForte (www.hangszeraruhaz.hu)
így hirtelen felindulásból ezt a párat tom javasolni, természetesen ha találsz olyat, amely hangzásban és árban neked megfelelõ, akkor értelemszerûen azt célszerû megvenni
"két elõfokú" alatt nem tudom, mit értettél; arra gondolsz, h egyszerre 2 gitár tudjon rajta megszólalni?
Még csak itthon-ra kõõ de azé szeretném hogy jol szoljon.(néha fel kell idegesíteni az õsöket is szal értitek<#eplus2>#eplus2><#vigyor2>#vigyor2><#eplus2>#eplus2>)
Akko szerintetek csak rolandba gondolkozzak?
A Micro Cube-ot kifelejtettem az elõbb, de sztem az csak játékszernek jó 😊
A roland.com-on valahol található bemutató video is az erõsítõkrõl, egyszer már néztem õket, de most valahogy nem találom õket.
De így látatlanban tudom ajánlani a Roland Cube szériát. Igaz, hogy személyes tapasztalatom nincs vele (azaz a Cube szériával, régebben volt egy 50W-os 4x10-es Roland kombóm annak szép hangja volt nagyon), de amit eddig hallottam róla az mind pozitív volt.
Van mindenféle méretben azaz 15-20-30-60 wattos teljesítményben. A 15-20-as csak otthonra jó gyakorlásra/tanulásra sztem, a 30-as maxra kihajtva talán elmegy próbaterembe is, a 60-as talán még kisebb klubbokba is elég fellépésre (meg ha jól tudom lehet rá kiegészítõ ládát is kötni, úgy meg aztán végépp elég egy 4x12-es ládával).
A 15 és 15x-ben csak torzított és tiszta csatorna van, de a 20x, 30, 30x, 60 verziókban vannak egyéb beépített effektek is (phaser, flanger, delay stb.) asszem az "x" szériába már raktak beépített hangolót is. Szóval én ezt tudom javasolni 😉
Tudnátok hozzá ajánlani erõsítõt?
ÉS olyat is ami késõbb is jo lehet más gitárokhoz is!
Kösz elõre is!!
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Kuss!-magyarázta.
Csak azt nem tom hogy ez mennyibe kerül pontosan:
http://www.squierguitars.com/products/search.php?partno=0321800543