Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy ezt http://www.squierguitars.com/products/search.php?partno=0321703506 vennétek?
Lehet elég hülye vok ien sok információ után de még nem értek olayn sokat a gitárokhoz sõõt...
A nyaka nekem kicsit vaskosnak érzõdött de nem vészes sztem, jól beállítva könnyen lehet rajta játszani (Epi LP-100-hoz és LTD EC-2005-höz hasonlítva). Jól van kiegyensúlyozva a gitár, se nem nyak se nem test nehéz, totál elengedve is úgy áll ahogy kell, nem billen el egyik irányba sem. A lakkozása nem túl kemény, könnyen meglátszanak rajta a használat közben keletkezõ behatások nyomai. A hangoló kulcsok faszák rajta, bár nemtom hogy hosszabb távon hogy bírják.
A hangjában egy dolog tetszett a többi felejtõs volt, az pedig a nyaki pickup hangja tisztán torzítás nélkül. Az viszont számomra nagyon odabaszós volt 😊 (lehet hogy azért mert igazából csak humbuckeres gityókat használtam és ezért jön be ennyire a single-coil hangja). Sztem nem zúzós metálra van kitalálva, attól magasabb tónusú a hangja. A hangkitartása is lehetne jobb, bár azért nem rossz egy csavarozott nyakú tremolós gitárhoz képest. Zavaró lehet még az, hogy a hátsó humbucker és a másik 2 single-coil pickup hangereje között elég jelentõs eltérés van, ezt nemtom hogy lehetne kiküszöbölni.
Sajna eléggé zajos gityó (bár ez a single pickupok miatt is van némileg, bár a hátsó humbuci is zajoskodott eleget) hamar gerjedt. Próbáltuk leárnyékolni ami segített valamit, de a gerjedés megmaradt sajna bár az is kezelhetõbbé vált. Lehet, hogy a pickupok nem voltak kiöntve viasszal, odáig nem jutottunk el hogy kiderítsük/kiöntsük, mert eladta a srác a gityót. A tremolóját nem próbáltam, mert nem volt sose meg a kar hozzá, de eléggé hajlamos volt az elhangolódásra 4-5 számonként ellenõrízni kellett (bár nemtom a tremolo hogy volt beállítva, lehet hogy nem 10-es húrkészlethez és azért volt így).
Összességében sztem egy korrekt alsó kategóriás gitár, kezdésre kíváló, megéri a pénzét, de komolyabb dolgokra nem ajánlanám. Koncertezésre csak úgy, ha van egy hangoló pedál is az effekt útban 😉
Ismétlem, amit leírtam az az Affinity szériával kapcsolatos, a Standard lehet, hogy pár dologban jobb kidolgozású.
http://www.squierguitars.com/products/search.php?partno=0321800543
és akinek van vagy az is mondhatna akinek nincs 1 kis véleményt!!
és hogy meik mennyi kb(kápéba)
Elõre is köszönöm!!
Én meg örülnék pár egyéb zenei programra, akármire, ami jól jöhet, mondjuk egy dobszimulátor.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
(bocs mndenkitõl, de úgy néz ki túl sok Lovecraftot olvastam az utóbbi idõben <#idiota>#idiota>)
Kuss!-magyarázta.
Olyan nagy dolog? És mi van akko ha nem tanult még gitározni lehet hogy majd fog?
Meg akko is ha zavar hogy beírt ide ne foglalkozz vele.Sztem ti sem voltatok rögtön gitárvirtuózok...
Kuss!-magyarázta.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Max Cool: ilyenkor meg szokás mondani milyesmi zenét szeretnél játszani,
kik a kedvenc gitárosaid, mennyi pénzed van a dologra és mindjárt tudunk segíteni.
Elektromosat veszek (ha gondoljátok erõsítõ tippeket is mondhattok)
És elektromosbol szerintetek meik félét?És ....?...?...?<#vigyor2>#vigyor2><#pardon1>#pardon1><#guluszem1>#guluszem1>
kezdõ vagy? mert ha igen, akkor 40-50e körül kapsz elektromos gityót, ami arra tökéletesen jó, hogy megtanulj rajta játszani, akusztikust 20-30 körül kapsz ugyanilyen szintre. nézzél körül van sok hangszerbolt ahol lehet válogatni
Kuss!-magyarázta.
Most szeretnék gitárt venni magamnak.
Nézegetem õket meg 1 keveset értek is hozzájuk de nem tom meik márka mien és hogy meik féle mien vagy hasomlo és ha van oylan aki ért hozzájuk vagy iesmi vegyen már fel msn-re kösz!!
msn: [email protected]
<#kocsog>#kocsog>
Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Ez jó? 😮
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Papa Roach - Last Resort by mitudoménhogyhívjákagyereket
Csak a blog szövegében korrigáld az elírásokat, hisz aki igényes a munkában, legyen igényes a prezentációban is... 😊
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Nagyon faszántos lett gracca (Y)
Pesten keresek elektromosgitár tanárt, ha valaki megtudna dobni használható infóval, azt megköszönném. -nem arra gondolok h arkadiahagszer.hu, stb. 😊
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
érdeklõdék, hogy van e köztetek balkezes gitáros forma? akinek mellesleg nem alsókategóriás hangszere van. már egy jóideje keresgélek, de csak a legszutykább kategóriában látok left handed gityókat. ez elkeserít.<#vigyor5>#vigyor5>
jelenleg egy ilyen hangszeren tanulok, de pl. szinpadra nem igazán álnék ki vele... nem egy überdrága hangszerre gondolok, de egy 100-150 forintos bc rich, ill. esp már kielégitené minden vágyamat. 😄 szóval ha valaki tud ilyen üzletet/hallotta valakitõl/olvasott róla hogy vannak minõségi balkezes gitárok az országban, ne kíméljen az infóval! köszi.