Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ööö...retekegér...!
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Picit visszatérve az öncélú virtuozitásra: sztem egyik legjobb példa rá aza Michael Angelo fazon. Megnézi az ember pár videoját, aha igen kira nem látod a kezét olyan gyors, meg jajde ügyesen pörköl a 30. bundnál, meg hû egyszerre két gitáron játszik becsukott szemmel szotyizva... de maga a produkció úgy szar ahogy van, hallgathatatlan darálás.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
A saját gépemre meg kurvalassú net van kötve. ááááá.
Valakinél meg kell néznem ezeket a vidiket 😊.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Szerintetek ha a roland micro cue erõsítõmön halgatok zenét(rockot😄)
akko szét fog baszódni vagy lesz vele valami gond??
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
És épp ezt magyarázom, hogy a highway ugyanaz mint az amcsi seriEs csak kiegészítök nélkül. Amugy egy fender keménytok 25e ami szerintem korrekt, egy Warwick 20e. Olcsóbb keménytokot még nem találtam, bár biztos van, mert nem néztem szét.
Ja és Praksi én még nem is láttam olyat hogy adtak volna.. Asszem Johnson Stratohoz jár 1 db de más johnsonhoz se jár, ariahoz föleg.. Szóval ritka ha adnak.
De amugy asszem adnak valami hozzá, egy két imbuszt talán, de puha tokot biztos
bár sok olyan kereskedõ van, aki a grátisz cuccokat lenyúlja, és külön adja el.
keménytokot meg sztem csak akkor érdemes venni, ha sokat utazol koncertezni. próbára járáshoz, esetleg havi egy-két hakni egy helyi kocsmában nem hiszem, h keménytokot igényelne, bár ízlések és pofonok...
de ha mégis keménytok, nem kell feltétlenül fendert venni, lehet sima nonémet venni fele annyiért, egy fender logo meg egy jó lézernyomtató kérdése :-D
éger test,jávor nyak,rózsafa fogólap,
Fender vintage pickupok stb. 159e volt a gityó,fél éve.
Fender heveder 1800 Ft volt, 11e Ft-ért kaptam hozzá standard keménytokot(nem Fender),rengeteg papírt&matricát adtak hozzá,még egy
"manual"-t is tanácsokkal,beállításokkal.
És kulcsok is jártak hozzá(kettõ),és Fender logo-s tisztítókendõ is.
Rengeteg strato-t próbáltam,és szerintem megéri a HWY1,ha jól van beállítva és egy Fender erõlködõn megszólal,a kutya nem mondja meg hogy
ez "csak" highway.
Talán azzal - McGrady után szabadon - hogy a különbség N-el van 😊
Gondolom imbusz (vagy inbusz? 😄) kulcsok nincsennek hozzá, nem a fejen található 😊
Egyébként ezt nem tudom hogy képzelik...elvileg ezek amerikai hangszerek, col alapú kulcsok kellenek hozzá, aminek az európai beszerzése (pláne ebbe a hülye országba) meglehetõsen nehéz.
Jah, továbbá series, és nem serias 😊
Továbbá egy gitár vagy fényes, vagy matt 😄 Matt fényezés tudtommal nem létezik 😊
Tehát lakkozás 😊
Az hogy több fából van összerakva...na ez érdekes.
Amikre tudok gondolni:
- 3 fából álló nyak (fendernél nem szokás, nem megdöntött fejnél meg pláne)
- Rétegelt test 😄 (160 ezerért nanemá)
- a testet több fából pakolják össze (fölösleges lenne, hacsak nem maradék fákból készítik 😄)
De ezeket tényleg csak azért írtam mert a végére odaírtad, hogy biztos kötekedni fogok, és akkor már legyen igazad 😊 Amúgy nem írtam volna semmit 😊
De azért egy kis matek: egy highway + tok + szíj + kábel + imbuszkulcs import kb annyiba jön ki mint egy american strat, amihez mindezeket adják (a fender tok amúgy is irreálisan drága ha jól emléxem).
Szeretem a tradícionális dolgokat...maradok az amerikainál 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Most értem haza peströl, fent jártam a Fender Hungary boltban és volt alkalmam kipróbálni az Új Highway One-t és kijelenthetem, hogy a külömbség az American Serias és Highway One között csak olyan 80e forint..
Külömbségek:
-Nem jár a Highway-hoz: Kulcsok, keménytok, válpánt, jack kábel és még csomo papír.
-Matt fényezés a Highway-on (ami talán jól is néz ki, de ettöl is olcsóbb)
-Híd, a Highway One-on egy sima Vintage tremolo van az American Seriason pedig két pontos tremolo (ami megint csak jelentõsen drágább)
-Nagyobb feje van, és 60as évek beli Fender logo.
-Az American Serias Kevesebb fából van összerakva mint a Highway.(Ezt én mondjuk nem értem, de valami ilyesmit mondott a srác)
Nagyjából ennyi lenne a kivetnivaló, szerintem nagyon megéri venni, mert a Highway One 160e az American Serias 240e és szerintem egyes különbségek még jobbá és különlegesebbé teszi a gitárt. A hangján szinte semmi külömbség nincs, a fogolapján lehet talán egy pici külömbség.
(Én már most látom, hogy Match egy szép hosszú ellenérvel áll elõ😄)
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Pedig én is az mondtam hogy "már megint??"..
De most meg akarom hallgatni csak nem tudom. Grr..
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
http://www.hangszeraruhaz.hu
Drumkit from Hell 2 ...
De a profik tuti tudnak többet ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"