Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nekem úgy tavaly decemberben, meg 2 hete olyan történt, hogy összeraktam a dolgokat, és a kombó meg csak búgott. Nem tudtam mi lehet, kiiktattam az effekteket, akkor is búgott, aztán rájöttem, hogy a gitárral van a baj, mert a hangoló folyamatosan g hangot írt ki. Decemberben is, meg 2 hete is elõször ideges lettem, hogy elromlott a gitár, de mindkét esetben kb. egy, másfél óra múlva már minden normális volt. Csak arra lennék kíváncsi, hogy ez mitõl lehetett?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ha valami saját haknit csaptok, inkább kérj kölcsön vkitõl egy nagyobb cuccot.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Ez egy fordító. Rá kell dugni a kábel végére, és akkor bele fog férni a kicsi aljzatba is. Kb 400 forint.
egy Jack dugó és egy hozzá való kábel..? de az nem árt a ghitárnak..?
Σοφια
A hangkari mikibemenetének meg igen kicsi a bemeneti ellenállása, hiszen egy kis picsányi mikrofonba belebeszélve gerjeszted a feszültséget, az meg nem valami sok. Ha ebbe dugod bele a gitárt erõsítõstül, akkor jobb esetben lekapcsol a bemenet, ha van túláramvédelme a hangkarinak. Ha nincs akkor megsül.
A line-in meg arra való hogy az egyéb cuccokat tudd beledugdosni, de ennél is meg van szabva hogy mekkora jelszintet lehet rányomni, azért kéne megnézned hogy mennyi jön ki az erõsítõbõl, meg ugye mennyit bír a kari. Elvileg mindkettõ papírján rajta kellene lenni.
Az a biztos, ha a gitárt úgy dugod be a kártyába, ha nincs közte semmilyen erõsítõ, így biztos túléli.
Σοφια
Egyébként nekem is Marshall van.. 800as..😄 szép nagy..😊
Σοφια
köszi
Kuss!-magyarázta.
szar a sazrjz de hasonló...😄
Σοφια
A Golwave nekem is megvan azt használommost. eddig WaveLab volt..
Σοφια
NEROVAL!!
Komoly nagyon jo vele!!
Van egy Jackson gitárom és egy Marshall erõsítõm.. azt a line out kimenettel rákötöm a gépemre és ha egy hangfelvevõvel megpróbálom felvenni akkor elkezdi normálisan és elhalkul meg eltorzúl az egész.. nem tudja valaki mi lehet a probléma..? És még egy oylan kérésem lenne hogy nem tud valaki ajánlani egy jó gitáros programot amivel fel lehet venni amit játszok és össze lehet vágni vele..? volt aki ajánlott nekem (tanárom) egyet cs mire akartam volna vinni neki CD-t elköltözött...😞
Σοφια
Szal: ha azért kérdezed, mert fel akarsz javítani egy szintén nem túl drága gitárt, akkor azt mondom felesleges ezzel pöcsölni, lehet hogy csak rosszabb lesz. Ha meg egy hiányzó pickup helyére menne, akkor szinte tökmindegy. Ha van rá mód hallgasd meg mindkettõt, esetleg mérd ki :-)
nem egy nagy vaszisztdasz kábelt gyártani, csak szépen kell tudni forrasztani :-)
sazl : c
sazl : c
Mellesleg jó nagyon, én is ezt olvagtaom ha ráérek, otthon pedig gyakorlok ... Mondjuk én elektromoson szoktam, inkább skálázok, meg a lefogást, pengetéseket ilyenek gyakorlom ... akkordokat / dalokat ritkán szoktam 😊
@Christiansen: Köszi, ilyesmikre gondoltam 😊 Én hasonlót szoktam néha, azzal a különbséggel, hogy csak a tenyerem legvégét szorítom le, ujjak begye merõleges az asztallapra (Mintha a gitáron fognám le a dolgokat ...) és úgy váltogatom ... és elértem azt hogy már nem "kattog" a kisujjam és hasonlók ... csak gondoltam, hátha van erre valami bevált technika 😊 Meg már nem mindig mozdul el az összes ujjam, mikor csak 1-iket szeretném mozdítani 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
egyébként nagyon meg vagyok elégedve ezzel a Emedia Guitar Method vol1 és vol2 cd-kel mert sok sikerélményem van.2 hete fogtam életemben elõször gitárt és már tökéletesen eljátszom a House of the rising sun,Let it be,Ode to joy, számokat. Tudom hogy ez nem nagy dolog de nekem 2 hét után nagy sikerélmény😊))
Az nagyon rossz ha kézzel úgy csinálom a le-fel pengetést hogy a középsõ 3 ujjamat használom le és ugyanazzal a lendülettel felpengetésnél is???
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
nekem jobban megy tõle a barrézás meg a tight fekvések..
1. Asztalra/sima vízszintes felületre szorítsd le a tenyered,
és anélkül hogy más felemelkedne, libikókázz a gyûrûs-mutató, majd
a kis-középsõ ujjakkal.
2. Ezt bármilyen szögben lehet: rendezd párba az ujjaid,nyitogasd-csukogasd úgy,hogy elõször mutató&középsõ összeér és gyûrûs&kisujj összeér,majd váltsd át középsõ&gyûrûs összeér-re,miközben a szélsõ ujjak kifelé húznak..na ezt a váltást oda-vissza minél gyorsabban😊