Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel akkor:
http://guitarforum.uw.hu
Ha meg mindenkép Vorson és Johnson közül kéne választani, akkor Johnson. Csak fából legyen és szóljon!
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
szeretnék venni otthoni játszogatásra egy elektromos szóló gitárt.
erõsítõ a számítógépem lenne(sb live hangkari, jó hangfalak, 200w-os erõsítõ van), mindenen szeretnék spórolni.
De ami feltétel hogy új legyen a hangszer, tudom hogy használtan sokkal jobban megéri, fõleg ha jól kifogja az ember, de nekem új kell.
maximum 30-50et szeretnék rászánni. Ennyi pénzért mi a legjobb választás. A forma nem nagyon érdekel.
Nagykanizsán körbenéztem, ezek voltak a boltba:
Johnson JP-165-TTS 42e
Johnson JP-340-TBR 49e
Johnson JP-200-SB 49e
Vorson EDG-46 32e
mit ajánlotok?
Lalikum
Nézd csak meg a slipknot-ot 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nos keresek olyan bandát aki gitárost keres GYÖNGYÖSÖN,vagy közelében.
Jómagam 1 éve gitározok,rendes gitártanárnál tanultam.
Zenei irányzat:Rock,Metál.
Solozni tudok egy kicsit,de inkább akkordozok és valamilyen sémát játszok(bluese,jazz...stb) remekül😊.
Felszerelésem van,és nemsokára (karácsony😊)Kapok egy Marshall Gitár Kombót is(35W)
16-éves srác vagyok egyébként..😊
Akinek felkeltettem érdeklõdését az írjon ide:
[email protected]
Egyébként ha minden igaz találtam egy basszgitárost(osztálytársamXD,hát igen kicsi a világ...És a dobos is megvan,szóval akár vki csatlakozhatna is hozzánk)
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Kuss!-magyarázta.
most kezdenéd? mert akkor csak akkor vegyél 100 körül ha tényleg komolyan a szándékaid
Kuss!-magyarázta.
Lenne egy kérdésem: Szeretnék venni 100-200 ezer között olyan gitárt aminn ha szólozok, akkor jól szól a gitár. Melyiket ajánlanátok? Kösz a segítséget elõre is.
Kuss!-magyarázta.
Mi az hogy Ritmikus gitar, illetve mi a kulonbseg mondjuk a Solo gitar kozott, vagy csak a felhasznalasi modjuk szerint nevezik ennek, meg annak, vagy van valami tenyleges kulonbseg is (gondolok itt a forma;bundok szama; meg egyeb dolgokra)
most osszealltunk 5-en, aztan egy ilyen pince bandat osszehoztunk, es elszorakozgatunk, csak hogy en azert tobbre vagyom idovel mint egy pince kozonsege. ha tudna valaki ajanlani valami jo gitarleckeket, azt megkoszonnem! 😊
Egy nagyon hülye hasonlat: én úgy érzem tudok vezetni, a környéken lévõ összes utat végig tudom járni becsukott szemmel is, tudom kezelni az autót is megfelelõen, szal minden ok. Aztán eltévedek egy másik környékre és ott a legelsõ jobbkezes keresztezõdésben kilapít egy kamion, mert a környékünkön nincs egyenrangú keresztezõdés és a jobbkézszabályt meg senki nem tanította nekem, mert én magamtól tanultam.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Koszi szepen az eddigi otleteket/tanacsokat!
Masik kerdes: szerintetek mindenkepp erdemes legalabb egy evig gitartanarhoz jarni?
mindegyiknel megszolal, csak nagyon halkan..amugy unpluggedben nem halk, ott normalis, es a hurlabak is a jo be vannak kalibralva.
Az erositovel sem lehet baj, mert kiprobaltam egy masikon, (igaz az is Kustom, es zsir ugyanaz a darab) de ott is halk. Nemtudom mit tegyek.
Vagy unplugged is halk a dolog??
Lehet a húrlábon kéne állítani.
Amugy rosszul irtam, E1-es hur, de gondolom az ugyis mind1...
a "Probald ki minden allasban" reszt hogy erted? bocs a hulye kerdesert, de nemigazan ertem..
koszi az eddigi valaszt!
Vagy tekerd közelebb a pickup alját a húrokhoz,a mély felén persze!
Lenne egy olyan problemam, hogy adott egy gitar (Cort S200), mar lassan fel eve megvan, eddig remekul ment meg minden, de valamiert az e6-os hur rohadt halk lett..Csereltem hurt, de akkor is halkabb mint a tobbi.
A PU-ban lehet a hiba? Valaki reagaljon erre valamit, mert a boltos is azt mondogatja, hogy uj hur, es jo lesz, de most mar nala is megallt a tudomany.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Relative olcsók, és jók.
Továbbá figyelemre méltó hogy elektromosra nagyon jó hidakat gyártanak piezo-val!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
próbáld ki, pöttyözd be te 😉 Ha sikerül akkor be lehet 😊))
Vagy próbálj pöttyök nélkül játszani 😊
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Reggelés nélkül pedig eléred az újabb torrenteket, de a régebbieket nem ... ehhez kell a reg!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ezeket nem lehet valahogy lejátszani mert a winamp nem támogatott formátumra hivatkozva nem eszi meg😞
megmondaná valaki hogy a lentebb említett "ezdrummer"-t mivel tudom meghajtani?
kell hozzá valami kiegészítõ progi,VSTi ilyesmi?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Dob ritmust adnak ki vagy ilyesmi?
szntem tobbek kozott enis kerestem 😊