Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Stagg S300 series
Vorson EDG-45 SERIES
Vorson EDG-LP black
Harley Benton HBS200BC,BK
Squier Bullet BL Stratocaster
(ha ezeken kivül még tudtok ajánlani akkor tegyétek)
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Amúgy az eredeti ötletadó videók (azért Tribute to Lasse a cmíe) itt vannak:
Amateur
hyperactive
Itt meg lehet tekinteni.
View menu - plugin chainer és ott van olyan ikon ami egy zöld téglalap és a két oldalán 2 kis karika. Ott lehet benyomni a külsõ plugineket, mondjuk elõtte az options - preferences - vst effects-nél nem árt beállítani, hogy hova vannak rakva.
Csak a metronomja ne lenne olyan idegesítõ 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
vst synths ebben letöltés után érdemes benézni a pluggar mappába is, ott is van csomó minden.
Itt a másik:
vst-vsti plugin pack
Amit sztem mindenképp érdemes felrakni közülük:
- Waves Diamond Bundle (a 2. csomagban van)
- iZotope Ozone (az 1. csomagban pluggar mappa)
- Steinberg Magneto (asszem mindkettõben benne van)
- PSP Vintage warmer (elsõben pluggar\psp mappa)
- van egy olyan, hogy Steinberg Warp, abban elég jó erõsítõ szimulációk vannak (Plexi, H&K Warp és egy JC jazzamp)
Emellé még a guitar rig 2-t érdemes összeszedni valahonnan, én azzal szoktam gitárhangzást csinálni.
2 nagy vst plugin pack-et szedtem le, amiben majdnem minden benne van (az egyikben még cubase sx is), ezeket érdemes leszedni (nem akarom direktbe belinkelni, mert kibasznak).
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
aha, ja, sikerült 1-2 részt elkamuznom 😄
Kuss!-magyarázta.
Én kb. fél éve a szabadidõm kb. 75%-át azzal töltöm, hogy az ehhez a témához kapcsolódó weboldalakat, ebook-okat, fórumokat olvasgatok, és próbálkozok a számítógépen. Jó lenne egy ilyen tanfolyamra is elmenni, tudok is róla, hogy az egyik stúdió szervez ilyeneket elég baráti áron, csak sajnos Budapesten lenne, én meg nem ott lakok 😞
A szóló sztem jó, bár vannak benne "koszos" részek, de úgy érzem nincs igazán alapom megkritizálni, mert én sem vagyok ettõl jobb. Sõt... 😉
elég sokáig tarthat kitanulni, hogy hogylehet szépen összekeverni 😊
amúgy szerinted jó a szóló?
Kuss!-magyarázta.
Ezen most konkrétan Waves X-Noise, Waves Q10 EQ, Guitar Rig-bõl hangfal szimuláció + delay, aztán PSP vintage warmer csöves kompresszor szimuláció, a végén van egy iZotope Ozone mastering plugin (ebben egyben van eq, harmonic exciter, reverb, multiband dynamics, loudness maximizer, és multiband stereo imager).
Ahogy hallgattam, még mindig maradt benne alacsony frekis zaj, azt talán még egy eq-val ki lehetne szûrni, csak este már nem akartam vele pöcsölni mert azért az idõigényes dolog. Meg kell találni azt a frekitartományt ahol a zaj van, és úgy belõni az eq-t, hogy ne nagyon rontson a hangon, de a zaj eltünjön.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
lehet én is bennelennék.
nemtom mihasznomat vennétek, feljátszottam sebtébe az egyik kedvenc számom szólóját (p.box - soha nem elég), hallgassátok meg, ez kb. leírja a játékom. ja, a minõség szar persze, sima kismikivel nem is várhatok többet 😊
p.box - soha nem elég (részlet)
Kuss!-magyarázta.
Ha esetleg valamelyikünk bekerül az 500-ba (minimum 10 war, abból fele gyõztes) akkor majd kurvaanyázhatok 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Igazából társaságot szeretnék szervezni, hogy legyen kikkel megvitatni az ottani eseményeket...
Nem volt túl jó ott játszani úgy, hogy én voltam az elsõ (és azóta utolsó is) magyar az egész játékba.
Mondom, nem szükséges vérprofinak lenni...
Az alap war-ok 3 részre oszlanak.
1. amatõr
2. melee (ez ilyen freestyle cucc)
3. bajnokságok (na itt a metáltól a country-ig minden van)
Maga a team csak egy formális dolog.
akkor úgy néz ki ketten lennénk? 😊
Alakul a hungarian massacre delegation 😊
Kuss!-magyarázta.
Írtam nekik hogy volt régen egy accom, és elvileg kéne náluk lennie 3 számomnak, de elloták a vinyómat, és nem tudom megszerezni õket sehogy.
És válaszoltak (tegnap írtam nekik), mondták hogy kicsit kutatni kellett, de meglettek, és elküldték õket emailben 😊
Ha összejönne itt egy 3-4 fõs csapat tök jó lenne csinálni egy hungarian team-et...aztán lealázzuk a hülye amerikaiakat 😊
Kötelezõ minden számhoz (vagy legalább egy részéhez) tabot csatolni, tehát ha valamelyik megtetszik, még meg is tanulhatod. Továbbá vannak leckék is amit a többiek írnak, van audio chat ahol lehet kérdezgetni a többiektõl, továbbá asszem kurzusok is szoktak lenni.
Nem beszélve arról hogy a jobbak (500 club members) általában jó fejek (legalábbis amikor még én játszottam (2003) akkor azok voltak).
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Ha egy bizonyos szintet elérsz akkor mehetsz az erõsebbekhez is.
Tehát a pro kategóriában már valszeg nem az ész nélküli tekerést nézik, mert ott csak a jobbak szavazhatnak.
Ez fõleg abból áll hogy hány versenyed volt, és ebbõl hányat nyertél meg.
Továbbá vannak díjak is, bajnokságok, év végi összesítõk, év gitárosa/zeneszerzpje/mittoménmégvagy100 jelölések.
Ha két jól megkomponált,feelinges szóló egymásnak megy,mégis
mi dönti el,hogy melyik a "jobb"?? Több szavazat azt annyi?
Felveszel egy számot, és vagy felteszed hogy "nah, lehet kihívni" vagy keresel valakit akinél úgy gondolod hogy jobb vagy, és kihívod te.
Aztán a többi versenyzõ szavazhat, hogy kinek melyik tetszik jobban.
Régen játszottam, csak felidegesített hogy ha nem tekerõs malmsteen számot játszottam akkor baszhattam hogy nyerjek.
Azóta sokminden változott, sok különbözõ versenyzési mód van (pl vannak stílusi megkötések stb stb).
Továbbá lehet csinálni csapatokat, és a csapatok is háborúzhatnak egymás ellen.
Hátránya hogy biz pénzbe kerül, de nem vészes (5 dolcsi havonta..cc 1000 ft).
Csinálhatnánk egy Hungarian Team-et 😊
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Én is fostam tõlle ezerrel, de anno a számítógép vízhûtésének is így álltam neki ... utánnajártam és utána szépen megoldható a probléma ...
Nekem ugyan nem egy drága gityóm van, de volt hozzá egy kis leírás, hogy hogyan merre mit... + kézikönyvek + leírások a neten ... utánna már ha van valakinek egy kis "mûszaki" érzéke, simán megy ... de ehhez az kell hogy figylmesen utánnajárjon a dolgoknak!!!!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"