Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
http://www.chordbook.com/guitarchords.php?v=1
itt szerintem megtalálod az akkordokat leírva

Kuss!-magyarázta.

Lenne egy nagy kérdésem.Van egy dal aminek megvannak az akkordjai.Ezt le tudná nekem valaki írni tab-ban??Nagyon fontos lenne.De én sajna még kezdõ vagyok hozzá.Szóval a dal infói::::A nóta a F#m-ban van, de állítólag alapakkordokkal játszik, ezért azokat írom le. Dm (D2-vel és Dsus 4-gyel színezve. Az elõbbinél üresen szól az E húr, a sus 4-esnél pedig a harmadik érintõnél kell fogni). B Bmaj7 B6 (majd Bmaj7 - E húr 5. érintõ B6 Ehúr 3. érintõ). Vagy ha amerikai videókon nevelkedtél, akkor Bb (besz)😊. Az utolsó akkord pedig C (C6 és C7 - E húr 5 és 6. érintõ).
Nos nekem ezek kínaiul volt,ezért le tudná nekem valaki írni tab-ban.Elõre is nagyon szépen köszönöm.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Ron Ragm
megkeresed valahol a patchfájlt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

VALAKI NE MTUDJA HA VAN GP 4 EM HOGY TUDOM, FRISSÍTENI?
sajna nekem igazán a hang lenne a lényeg..!
Match
régi bullett-em van...
De annak köze nincs a mostaniakhoz sajna.
Meg az enyémen már volt 1-2 módosítás.
De összességében jó kis gitár.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

tanácsot szeretnék kérni azaz azt szeretném kérni aki rendelkezik Squier Bullet vagy Squier Affinity Stratocaster -hangmintákkal ..azt meg köszönném!!!
okés
Átküldtem az eredeti Eric Clapton felvételt. MSN-em van, csak épp az összeomlás szélén... Ha elindul, felveszlek.
huhhh ...ez nagyon tetsziik!..én is le ülök megtanulni!!!!...ez nagyoon!!!
Hellhammer
Na itt az egyik kedvencem, ha már akusztik 😊
Sajna nincs videóklipp róla szal ez ilyen FF movie a zenével:
Nightwish - Angels Falls First
Itt ugyanaz, egy srác nyomja gitáron, nagyjából látszik 😊
A kottája is megtalálható itt.
Én most ülök neki megtanulni, mert a leendõ énekesünk nem túl biztos abban, hogy tud énekelni - hiába mondjuk neki, hogy pedig de. És azt találta ki, hogy válasszak 1-2 Nightwish számot, és ha nem tudja értékelhetõen elénekelni, akkor inkább nem csinálja (mondjuk sztem el tudja énekelni, szal nem engedjük lelépni) 😊

ha vna vedd fel pls a [email protected]
van msn címed?
😄
Sztem nem. Így készül az átirat. 😊)
GELDOF*
az nagy baj ha egy ilyen híres GItáros számát más nekem jobban tetszõ megszokott ritmikával nyomom?
GEDOOLF EL SEM TUDOM MONDANI MENNYIREHÁLÁS VOK ..Azért látszik hogy nem voltam jú ritmusba teljesen máshogy nyomtam ..na ezzel is lesz egy kis meló-.-!
Nem lesz gond. Lefele kompatibilisek a programok. GP3-tól fölfele bármelyikkel megnyithatod.
remélem nem lesz baj hogy ez gp 3 as:S:S
Gedolf!!!!!THANKS!!!
Hello!
Elvileg átment! 😊
ÖRÖK HÁLÁM!!!!
gedolf meg köszönném ha elküldenéd nekem a [email protected] ra
Ja amúgy a mysongbook az MPA és a RIAA miatt lett letiltva, szerzõi jogi mizériák miatt. A cápák nem tudtak pénzt behajtani azért, amit füllel leszedtek a zenészek és kinyomták a netre. Ezért zárt be pl az OLGA is.
Aki keres talál. 😊) Ha adsz egy emil címet, átküldöm neked!
Nno. Megpróbálod a vámmemntességet, az ÁFÁ-ját meg visszaigényled a románoktól. Hogy mi lehet náluk pontosan a menete, azt nem tudom. Gondolom, valami hasonló, mint annak idején az osztrákoknál.
roberto
ok én már jövõ héten mennék és ha lenne jó meg is venném!kb nem tod mennyi lehet a VÁM?

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Még most lehet, ha lenyeled a VÁM-ot. Január 1 után kétesélyes a dolog. Bár ki tudja? Lehet, hogy hozzájuk nem gyûrûzik be az EU-s árszínvonal.
roberto
az egyik haverom asszonta h kinnt románba olcsóbban lehet gitárokat venni.azt akarom kérdezni h igaz-e?és hogy tudtok e román hangszerboltok oldalait?

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

köszi! .... az abaj megvolt de le lett törölve:'( ... de szeretném emghaslgatni mert mikor legutóbb láttam ...akkor nem tudtam még nyomatni de azóta más vagyok😊...szóval mysongbookon fenn van ...de az valamiért le lett tiltva vagy mivalaki tudna segítnei mit tehet ez ügyben?
Eric Clapton, Classical Guitar Solo...
mit kerestél?
Kerestem, de nem találtam. Se Guitar Proban, se Guitar Powerben... 😞(
az élet nálam jelenleg a vizsgaidõszak felé mászkál
(a hangszer meg ronda pillantásokat vet rám a sarokból...)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

na mi az megállt az élet??
bens
ték18000

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens

Bitlisz rúlz

bens
a 3. percnél a csávó közepesen beleéli magát 😄

bens
biztos vótmá de azért berakom, mer olyan kedvem van <#smile>

bens
vótmá

all zseretnék segítséget nem ismeri valaki ezta számotm ert szeretném megtanulni!!!PLS NAGyON FONTOS LENNE!!!
akkor senkise tutdja hol tölthetem le ujra a Clasical Guitar solot? eric clapton tól!!!
Match
a tököm kivan már a sok canon in D-vel...
Nem tudom miért futott be ennyire de ez sztem a marketing csúcsa...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

ezt nézzétek meg 😮
Ezek az igazi zenészek és nem pedig a sok kamu külföldi és magyar banda. Hooligans,Linkin park és társaik akik már készen kapják a dalokat és közben közük nincs az adott számhoz az elõadáson kívül.
De még felsorolhattam volna a magyar "profi" együttesek 70%át.Azt mondta nekem Alex hogy kb már 70 számot írt meló mellett.
Hát nem tudom. Szerintem ez az I am an angel címû szám elég ütõs.
El is kértem tõle a dal kottáját.Nem egyszerû😊)Fõleg egy kezdõnek mint én😊)Mondjuk azért a road trippin nehezebb talán.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

McGrady
ha már Tommy Emmanuel, akkor épp most került fel a legújabb albuma ide, lehet szedni 😊

Kuss!-magyarázta.

Nd
Ha már ez a stílus, akkor Tommy Emmanuel. Abszolut a legjobb.

pl:http://www.youtube.com/watch?v=iN65vtDmdr0

De érdemes keresgetni, mert kegyetlen jó számokat csinált

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai