Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bangyee
Még egy Cannon rock link és sírva futok ki a világból.<#wow3>

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

sz4bolcs
kis ferdeszemüek nagyon jók abban, amihez gyakorlás kell. 😄

dehát a szerzõ német volt. <#hehe>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
jaja ezt is láttam, valóban jobb, de az elõzõt csak az 1:42-es rész miatt tettem be.. amúgy ugyanaz a srác játssza. 😊

Balidani
http://www.youtube.com/watch?v=HOz3Qgr3-Po
õ az és nála is 1:42 körül van a rész amire gondolsz.
többiektõl akiknek a könyökükön jön már ki bocsánatot kérek <#miaz>
én nem tudom megunni

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Balidani
A másik fajta canon (FunTwo a youtubeon) szerintem sokkal jobb...

sz4bolcs
meg a srác fejét utána, mint ha a gatyájába élvezett volna.. 😄

sz4bolcs
Azért nem semmi amit 1:42-kor lenyom a srác.
Mondjuk biztos tele a tökötök már az ilyen coverektõl, de azért mégis érdemes ezt a részt megnézni.

norbre
üdv!
a Pearl Jam alone c számának az intro akkordjait nem tudja vki véletlenül? amit találtam a neten az valahogy nem úgy hangzik mint a számban..
például..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Nem baj, de gyakorlás során majd kialakul. Lazítsd ki a jobb kezed csuklóját! Könnyebben megy, ne legyen görcsös a kéztartásod! Több féle pengetési mód is létezik. Pénzes féle gitáriskola, interneten elérhetõ. Ott olvashatsz róluk, v. Muszty...
Nem baj, de gyakorlás során majd kialakul. Lazítsd ki a jobb kezed csuklóját! Könnyebben megy, ne legyen görcsös a kéztartásod! Több féle pengetési mód is létezik. Pénzes féle gitáriskola, interneten elérhetõ. Ott olvashatsz róluk, v. Muszty...
Azt szeretném megkérdezni hogy a SIKÁ-nál nagy gáz ha lefelé a hüvelykújjal húzom,felfelé pedig a mutató vagy a középsõ ujjammal kapok bele az alsó 1-2 húrba???
Nagyon nehezen megy nekem ez a SIKA megtanulása😊 Pedig a fingerstyle már elég jól megy. De sajna a SIKÁT is meg kell tanulni.
Tudna valaki valami jó tanulási módot vagy technikát amit alkalmazzak?

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Szevasztok,

egy ismerõsöm most ismerkedne meg a gitárral, s szeretne egyet.
Nem elektromosat akar. Itt a dilemma: klasszikus vagy akusztikus?
Elszántság megvan benne, szóval szerintem nem lenne akadály a fémhúros sem. Melyiket javasoljátok ebben a két kategóriában?
Klasszikusban jobban otthon vagyok, ott szerintem a yamaha c-40 a nyerõ, de akusztikusban bizonytalan vagyok.
Köszönöm

Balidani
A jó öreg Johhny Cash. Hüp.

Meghallgatom, csak most melózok. 😊
Hellhammer
A Gary Jules féle verzió azon ritka átdolgozások egyike, amikor a feldolgozás jobb lett mint az eredeti. Sztem sokkal jobb lassabb tempóban, dobok nélkül és az ének is sokkal ütõsebb.
Itt egy másik szám, aminek szerintem jobb lett a feldolgozása:
Eredeti: Nine Inch Nails - Hurt
Feldolgozás: Johhny Cash - Hurt (cover)
Johhny Cash nem sokkal a felvétel készítése után halt meg. R.I.P.

nincs mit:-)
amúgy nem csípem az átgyúrásokat de a Gary Jules féle elég jóra sikerült

Kösz a kiigazítást. 😊)Lehet, hogy elnéztem. 😊)
eltévedtél egy picit,az eredetit a Tears For Fears csinálta minden más átdolgozás!

köszke!!
Balidani
CKY - 96 Quite Bitter Beings
kommentek között találtam

Na szal ismeritek a zenét ami alatta megy?😛
rosszat linkeltem váááááááááááááááááááááááááá
ez az:ez má a joo😊
Hi!!
Nem ismeri valaki véletlenül ezt a zenét ami a video alatt megy?
hmm..?😛
viszont ha már te nagyon ráérsz, akkor szedd le magadnak...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Roger6
Asztaaaa... Köszi a linket pajti, jól jött! <#wave>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

all ki rendelkezik Squier Bullet ganhmintával?
mumpic
Én ráértem, még kerestem is a neten de nem találtam.
Amúgy van annak elõadója, vagy csak úgy különálló dalként van?
magyardalok.fw.hu -n van egy csomó elõadótól dal

Én olvastam, de sajna nem tudok segíteni. 😞
Roger6
Akkor köszi mindenkinek a segítséget... (#18047) Biztos nem értek rá.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az eredeti Gary Jules-Mad World. Ennek zongora kísérete van, ezt használta a Mikrofos a Gears Of War X-Box játék reklámjához. Feldolgota viszont a Finch, ennek van akusztikus gitárra verziója. Aztán még a Tears For Fears csinált belõle egy számot. Az Evergreen Terrace meg metált faragott belõle. Az ultimate guitar.com-on elég sok tab van mindegyik verzióból. Kiráááály.
Count Adyn
Akkor oszd meg velünk is legalább<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Megtaláltam. Gitárra is... Jól ellevelezgetek magammal.. 😊)
Tévedtem, nem gitár, zongora. 😊
Szasztok. Megy egy X-Box reklám a TV-ben egy csávó énekel alatta, egy szál gitárral valami ballada szerûséget. Sajna elég rövid a részlet. Nem tudja valaki kié és mi ez a nóta? Fontos lenne!! Rákattant a fiam. Köszönöm elõre is.
Majd megnézegetem, bár nekem elég furcsák azok az akkordok. Igaz, én nem használtam még Capot soha. A dm nekem is biztos. 😊)
Még azt szeretném megkérdezni hogy a B és C akkordokon belül melyik fajtával játsza a videón a dalt? Talán Bmaj7 és C6??
De én csak tippelek mert nem nagyon értek hozzá😊)

thanks mindenkinek

😄😄 thx geldof!
Nna. mire megnéztem volna, beelõztek...
Roger6
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni nekem? A Magyar Népmesék tab-ja kéne. Nagyon megköszönném.

Átküldtem mailon! Majd jelentkezem.
bens
A#=B

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
dm - A# - C

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

geldof ha majd rá érsz pls legyél msn en vagy küldd el emailbe a cuccokat mert másik gépnél vagyok ..
csak a Cannon d meg Wherea are you wush vagy nemtom ::S meg az eric claptonok kéének a többi mind ezen a gépen van!
Elõre is Köszönöm szépen Geldolf.

Ha vársz egy kicsit, majd kimazsolázom, de most fullon vagyok.
Christiansen
Kérjél húrt,ha nem basszusgitáros vagy, Jézuskának nem lesz megterhelõ😊

Balidani
Hali. Egy kérdésem lenne. Ezek a húrápoló cuccok csak akkor érnek valamit ha vadiúj a húrom és minden használat után szépen gondosan lekenem és le is tisztítom, vagy a lepusztult húrral is tud valamit kezdeni?
Szoval kérjek húrt karácsonyra vagy ne? 😊
A húr annyira azért nem lepusztult de már nem a legjobb állapotban van.

ez itt
Van ez a dal amiben ha jól látom a srác 3 akkordot váltogat háromszüg alakban(de ez nem biztos,mert ezt csak én látom így és én még csak 2 hónapja gitározom).
Szóval az lenne a kérdésem hogy ki tudná belõle valaki olvasni hogy melyik az a 3 akkord??
Elõre is nagyon szépen köszönöm.