Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
dehát a szerzõ német volt. <#hehe>#hehe>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
õ az és nála is 1:42 körül van a rész amire gondolsz.
többiektõl akiknek a könyökükön jön már ki bocsánatot kérek <#miaz>#miaz>
én nem tudom megunni
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Mondjuk biztos tele a tökötök már az ilyen coverektõl, de azért mégis érdemes ezt a részt megnézni.
a Pearl Jam alone c számának az intro akkordjait nem tudja vki véletlenül? amit találtam a neten az valahogy nem úgy hangzik mint a számban..
például..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Nagyon nehezen megy nekem ez a SIKA megtanulása😊 Pedig a fingerstyle már elég jól megy. De sajna a SIKÁT is meg kell tanulni.
Tudna valaki valami jó tanulási módot vagy technikát amit alkalmazzak?
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
egy ismerõsöm most ismerkedne meg a gitárral, s szeretne egyet.
Nem elektromosat akar. Itt a dilemma: klasszikus vagy akusztikus?
Elszántság megvan benne, szóval szerintem nem lenne akadály a fémhúros sem. Melyiket javasoljátok ebben a két kategóriában?
Klasszikusban jobban otthon vagyok, ott szerintem a yamaha c-40 a nyerõ, de akusztikusban bizonytalan vagyok.
Köszönöm
Itt egy másik szám, aminek szerintem jobb lett a feldolgozása:
Eredeti: Nine Inch Nails - Hurt
Feldolgozás: Johhny Cash - Hurt (cover)
Johhny Cash nem sokkal a felvétel készítése után halt meg. R.I.P.
amúgy nem csípem az átgyúrásokat de a Gary Jules féle elég jóra sikerült
ez az:ez má a joo😊
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy van annak elõadója, vagy csak úgy különálló dalként van?
magyardalok.fw.hu -n van egy csomó elõadótól dal

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De én csak tippelek mert nem nagyon értek hozzá😊)
Tudna valaki segíteni nekem? A Magyar Népmesék tab-ja kéne. Nagyon megköszönném.
csak a Cannon d meg Wherea are you wush vagy nemtom ::S meg az eric claptonok kéének a többi mind ezen a gépen van!
Szoval kérjek húrt karácsonyra vagy ne? 😊
A húr annyira azért nem lepusztult de már nem a legjobb állapotban van.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
ez itt
Van ez a dal amiben ha jól látom a srác 3 akkordot váltogat háromszüg alakban(de ez nem biztos,mert ezt csak én látom így és én még csak 2 hónapja gitározom).
Szóval az lenne a kérdésem hogy ki tudná belõle valaki olvasni hogy melyik az a 3 akkord??
Elõre is nagyon szépen köszönöm.