Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb. 2 hetente 1 órát (vizsgaidõszak még mindig roxxx)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

meg tudnad mondani az arat ?

LYONESS - Your Cashback Company

Aquir
Mindennap legalább 2 órát... már csak tanárhoz kéne járni 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mumpic
Mi között nem érzed a különbséget?

mumpic
Most is biztos megkapom majd a magamét, de nekem azt mondták, hogy az FM-ek nem valami jók. Gyakorlatlag csak azért Fender, mert rá van írva.

roberto
már meg van a gitár. csak én nem érzem a különbséget nemtom miért<#nemtudom>.azért kérdeztelek titeket!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Aquir
ez jó, én is megtanultam, htx😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DummyBoy
Ha tudtok angolul, akkor a Harmony Central és az Ultimate Guitar oldalon is vannak gitár User Rewiev-k ... bár sok elfogult van, azért érdemes elolvasgatni õket ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Fender Fm szériás erõsítökröl van valakinek tapasztalata? (történetesen FM100Head és FM 412 SL) Szerintem annyiba jobb mint egy kombó, hogy több lehetõség van hangszínt állítani, bár nekem gyanúsan olcsó.. Szerintetek?
Balidani
Ja, és amit magyarban találtam az nem pont így néz ki, és 3 single coil van rajta és a fogólap fekete.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Balidani
Ez tetszik. 30k körül lehet kapni, de nem tudom milyen a minõsége. A feje az affinitynek szebb szerintem.

Match
az miért nem jó ha elmész egy boltba és kipróbálod?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

én most egy Squier Bullet modellt néztem ki!!! <#buck><#buck> de a Jac and Danny rõl nemtok sokat pls aki rendelkezik Squier Bullet nevû gitár hang anyaggal akkor kéne pls!
roberto
mi a véleményetek a Jack and danny gitárokról?(bocs az OFFért)

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

DummyBoy
Kezdõ szinten, tanár nélkül, melónapokon 30 perc - 2 óra, szabadnapokon 1 óra - 4 óra ... ahogy van kedvem idõm (Sajna általában kedvem mindieg lenne csak az a fránya idõ ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Balidani
persze kezdõ szinten tanár nálkül ez nem sok

Balidani
Az nem semmi én örülök ha heti 6 összejön

McGrady
hmm, ha napi 2vel számolunk, akkor heti 14 körül...+-néhány óra, néha összejön 3-3,5/nap, máskor meg csak másfél

Kuss!-magyarázta.

kb heti...5h-??.. 5 óra felett van
Balidani
ti mennyit gitároztok egy héten?

😄😄DDDD hát ez kész😄😄D😄
jaja😄 és tényleg ennyi!
Balidani
Bocs de nem ugyan az a két srác játsza.
Canonról msotmár tényleg csak ennyit,

"Szép" gitárok

Bangyee
Ez meg milyen anyag vagy bevonat? Olyan mintha habkõbõl faragták vona ki...<#vigyor>

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Bangyee
Jja oroszlánosokat keresd, de valszeg õk is csak megrendelni tudják, tehát az a mahagóni bestia már csak max a húsvéti nyuszi kosarával jöhet meg.

Azt a hellokittyt meg úgy oldanám meg, hogy bekúrnék oda egy EMG-81-et, és körbe matricáznám a marást vörös vérfröccsenéssel. Minden show-gitárt lealázna 😄

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

norbre
#18079-re senki..?<#pardon1>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Ron Ragm
Trendy

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Count Adyn

bizony. Miskolc plazába van is raktáron😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ha Hello Kitty kell, akkor az nem matrica, azt úgy gyártják...

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Match
"the Erectile Dysfunction Bass"

Match
azért ez nem semmi:

Match

mumpic
Ragasztós ^^

Match
milyen matricák?

bocsia a Singet elírtam de azért thx hogy kihavítottál ^^'
sapkafej
matricák lelõhelye engem is érdekelne

György

mumpic
Oroszlánbarlagban nézd meg, õk szoktak ibanezt forgalmazni.

Sziasztok nem tudtok olyan helyet ahol matricákat lehet venni gitárhoz?? a másik kérdésem meg az lenne hogy nem tudtok olyan helyet ahol olyasmi gitárt kapok mint Mick Thomson RG2020 Ibanez-e??? elõre is köszi <#integet2>

Hellhammer
Jav: Singe = Signe 😊

Hellhammer
Szal az elsõ verziónál leírtam elõször a full barré akkordot, aztán a ... után van az amit a számban kell kipengetni belõle.
Amúgy itt van pár Singe tab, sztem ha van guitar pro-d szedd le mindet és nézd meg, mert nem mind ugyanúgy van leírva.

Hellhammer
A második 2. fekvésben barré, az nem gáz sztem. Az elsõ helyett foghatod ezt, így a 4. fekvésben foghatod ezt a barrét, ez egy E-dúr (a C-dúr akkord a 4. fekvésen):
-4- ... ---
-5- ... -5-
-4- ... -4-
-6- ... -6-
-7- ... ---
-4- ... -4-

Vagy ha pókkezû vagy 😊
-0-
-0-
-1-
---
---
-4-

huhh javítás szal a vidin a gyerek elintézi egyszerû BARRE uj fogással...
valaki le tudná nekem tab ra írni?.. és elküldeni a [email protected]
csá all elkeztem eztaz eric clapton számot tanulni ..de valamit nem értek..van egy ilyen kotta a tabjába hogy
-0-
---
-4-
-6-
---
-4-

ill.

---
-3-
-2-
-4-
-2-
---

viszont a vidin amit küldtem azon valamilyen barrekkel elintázi az egészet ... viszont nem cska ez a 2 õgen meg próbáltató akkro van ... ez után lévõ pár ütemben mindig vna 1 2 ..ilyne és barre val elintézi 😮 segítségeteket kérem!
igazad van: nem ide tartozik

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

XD -.-
sz4bolcs
mindjárt egy hosszú, hosszú futásba kezdhetsz. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ezt a funtwo s rock in d t énsem tudom megunni egyszerûen annyira jóóó!!!!!...yeah....!!
bocs srácok nem ide tartozik de tud vki westenden és mammuton kivül olyan üzletet ahol lehet kapni VANS SLIP ON cipõt ?

McGrady
ismered a Lord - Kifutok a világból c. számot? 😄DD

Kuss!-magyarázta.