Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

???
Balidani

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

és mit ajánlasz ??
valaki le linkelné megint azt a Guitar oldalt ..amiben elmondják mit kell figyelnünk amikor guitart veszünk..?!
Balidani
Grat 😊 Nekem Squier affintym van (fat). Nagyon szeretem

Yeah!!!isteni hííírek!!! úgy néz ki meg fogop kapni karácsonyra 2 lehetséges squier (Squier bullet,Squier Affinity Stratocaster)elektromos gitár egyikét😊 😉
Balidani
Nd én is az elsõ sorban álltam <#eljen> na persze picit hosszu az elsõ sor. De nyertem after show jegyet és találkoztam velük! Hihetetlen jó volt.
Joe fan vagyok, imádom.

sapkafej
ezt nem tudom, miért neked írtam

György

sapkafej
steve vai, satriani... a könyökömön jönnek ki!

😛

György

Match
én zakk wylde-al nézném meg 😊 az lenne a buli 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Nd
Bezzeg én elsõ sorban álltam. Nem volt rossz😊

Remélem hamarosan jönnek megint egy G3 keretében, mondjuk Andy Timmons-sal pl. Az lenne a koncert...

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Match
satrianit én is szeretem, bár hosszú távon nem bírom.
Viszont amikor itt volt koncertje legutóbb a pcsában, akkor még úgy is hihetetlen élmény volt hogy kívülrõl hallgattam 😊

Nd
Ezért jó hogy nem vagyunk egyformák. Milyen szar lenne már, ha mindenkinek az tetszene.

Amúgy Steve Vai-nak is vannak szar számai. Sõt.
Satrianit jobban bírom, abba több érzés szorult, csak õ meg nagyon egyfajta zenét csinál. De azt viszont jól.

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Match
javítás: felvételrõl=studioban
Tiago-t meg azért linkeltem mert nála tényleg összefolynak a hangok 😊

Match
Aki átírta annak azért õszinte grat. Az biztos hogy ilyen hangulatosra nem tudtam volna megírni.

Mindenesetre kurvára unalmas 😄

Nd: ezzan, ízlések és pofonok. Én találok benne dallamot, feelinget (pláne ha élõbe játsza...felvételrõl annyira nem feelinges).

De pl linkelhetnél egy steve vai videot...neki pl a számai 90%-a nem tetszik. Legalább akkor meglenne az érem másik oldala, és amibe te érzel feelinget, abba én nem.

Rusty-nál nem folynak annyira össze a hangok...ami már tényleg nem zene az a Tiago Della Vega.

Hellhammer
Figy én egyszer sem írtam, hogy szar és könnyû eljátszani, ennek fényében nézd azt amit írtam. Match írta, hogy unja, és könnyû, és mint írja, el is tudná gond nélkül játszani.
Szal jó dolog az általánosítás, de nem mindig kellene alkalmazni 😛
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy nagyon is jó "szám", de ez korántsem a youtube-on fellelhetõ videókban játszó gitárosok érdeme, hanem sokkal inkább Pachelbelé aki megírta az eredetit.

Nd
Na akkor ez nem az én zeném😊
Ezekben valahogy nem találok dallamot. Nekem az meg kell. Sõt nem is nagyon lehet már a hangokat kihallani, annyira összefolyik.

Bár az elsõ számnak legalább van valami alapja, amit jól szólna, csak aztán elrontja ilyen agymenéssel😊

Match
pont azt szeretem rusty-ba hogy nem az az ész nélkül tekerünk, hanem egész hallgatható számai vannak (+a zenekara, az outworld is jó).

Hallgasd meg a Hillbilly militia-t...mondjuk az elég nehezen emészthetõ, de frankó kis szám.

Az
Under the influence-rõl ne is beszéljek...na ez pl simán megy (a nagy tekerésig ahol nincs zene, mert azt még ember nem kottázta le 😄 de ha valakinek van hozzá kottája akkor megtanulom 😊)

Rusty az isten 😊

Nd
Ettõl a rusty cooley-tól linkelj már valami frankót. Youtube-on néztem párat, de ilyen tömény technika, állatkodás 0 feeling és 0 zeneiséggel.

Vagy ez is olyan srác mint a Michael Angelo vagy ki a tököm? 😊

Match
sweep mániás vagyok úgyhogy nekem a sweep rész menne sztem 😊

És épp kifejtettem hogy nem szar a szám, csak kurva unalmas már.

Én fenntartom hogy nem olyan nehéz eljátszani...

Nd
Nem kötözködés képpen, de azért az a szöveg megy itt, hogy szar szám, könnyû eljátszani.

Aztán ha jön egy direkt kérdés, akkor mindenki csak hümmög. Jaaa az elsõ 5 hangot én is el tudom játszani. A sweep-es rész? Ááá az szar, azt kihagyjuk...

No comment.

Nem baszogatásképpen írom, csak fura, hogy a leszólás az mindig könnyen megy..

Match
Attól függ...
Ha úgy kérdezed hogy ha most hozzámvágsz egy gitárt, akkor le tudom e játszani, akkor azt mondom nem.
Sem sebességben sem technikában semmi durva nincs benne (maradok rusty cooleynál ha durvát akarok látni 😊).
Amúgy simán menne, de amikor elõször láttam sem tetszett annyira hogy idõt szánjak rá.

De ha még tetszett is volna, mostanra akkor is tuti hogy megutáltam volna.

Nyugodtan tanulgassa szeresse imádja akárki, de legyen tekintettel az emberiségnek arra a 80%-ra, akinek már a fasza kivan a canon rock-al.

Thnx 😊

Christiansen
Nem véletlenül a japóknál nagy sláger ez a dal.
Õk ugyanis szeretnek magolni..

Hellhammer
Én még nem is próbáltam 😉 De annyi verzió van belõle amit láttam, hogy azt mondanám, hogy van amelyiket le tudnám játszani, van amelyiket meg nem (fõleg azokat a verziókat, mikben ilyen sweep-picking dolgok vannak, mert az abszolút nem megy nekem).

Balidani
Én is unom a canont, de lenne egy kérdésem. Õszintén ki az aki le tudja játszani elejétõl a végéig?

Hellhammer
Amúgy én sem tudom, miért van ez a canon rock hypeolás. Ilyen alapon Vivaldi 4 évszakját is simán lehetne nyomatni, az sem rosszabb (sõõõt!!!) mint az eredeti Johann Pachelbel által írt Canon in D major (amit egyébként 1680-ban írt).

Match
nah, addig kell tekerni amíg E5-re nem megy.

De Christiansen-nek igaza van, ha már be van hangolva a többi húr (ergo fix híd van a gitáron, különben mászkálni fog össze vissza) akkor lefogod a B húrt (mielõtt belémkötnétek, H húr) az 5. bundnál, és addig húzod az E-t amíg úgy nem szól.

Match
azért nem egy nagy mûvészet lejátszani, tehát sztem nem amiatt fogják utálni mert hûdenehéz lenne.
Ha az a srác írta aki a videóban játsza, akkor elismerem hogy nem semmi...mert szó mi szó szépen meg van írva.

A gond ott kezdõdött vele amikor megjelent hirtelen millió helyen és midnenhonnan azt hallom hogy canon rock.
Amikor az egyik kedvenc gitárosomat leszólják, mert canon rock.
Amikor várom hogy nah, látok valami jó videót ami itt valakinek a kedvence, akkor canon rock.
Bemegyek egy gitárosportálra, hírek, canon rock.
Emberek lehet hogy tetszik sokmindenkinek de miért folyik a csapból is ez?
Annyira azért nem jó...vagy csak nekem van izlésficamom.

Konklúzió: Megírni szép teljesítmény, lejátszani nem.

Nd
Egyébként nincs semmi baj a Canon-nal, max annyi hogy elég unalmas már, 48 milliószor szóba jött már, 200szor volt linkelve stb.

Amúgy meg a legtöbben azért utálják, mert nem bírják eljátszani...

Christiansen
Ízléstelen, unalmas, idegesítõ, egyéb nemigen.

mi abajotok a canonnal ? tök jó szám sokan jáccák naon, van vagy 5 ember aki naon jól is jácca
Christiansen
Tedd le a fenébe a hangolót,ha megvagy a H húrral rendesen,
hangolj szépen füllel kvartosan az ötödik bundnál.

Nem értem. Ha megpengetem a vékony E-t akkor azt írja ki a hangoló hogy 4Dre van hangolva. De már nem merem tovább húzni.
A vastag E az normálisan be van hangolva 6E-re.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Match
E5-re van hangolva a vékony E, E3-ra a vastag.

roberto
hát ja még 1 ilyen gitárost másfél éve gitározik oszt elektromos gityót még nem is "látott"<#vigyor3>

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Reggel elszakadt az E1 húr hangolás közben. Ma vettem egy másikat. Ki is cseréltem. Elkezdem behangolni. Elõször B2õt mutat a hangológép majd amint erõsebbre húzom a húrt akkor most 4D-t. Viszont a húr feszességébõl itélve már nem nagyon merek jobban ráhúzni. A 4d után ha még ráhúzok akkor az e1 következik?

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Mr_no_NaMe
Akkor miért is kéne különbséget hallanod? 😊
roberto
másfél éve de elektromos gitárt kb.1 hete fogtam elõször.

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

sz4bolcs
Canon R O C K !

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DummyBoy
Namostakkor meséljétek el nekem mi is ez a Cannon Rock? 😊

Mer látom sokan szeretik, de az itteni linkeken kívül még a büdös életben nem hallottam rólla 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Christiansen
Ez most így nekem is betett:C

Count Adyn
<#hehe><#hehe><#hehe>
C A N O N !!!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Match
ááááááááááá segíííítséééééééééééég!!!!!!!!!
ÜLDÖÖÖÖÖÖÖÖÖZ!!!!!!!!!!
MINDENHOL OTT VAN!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

Hellosztok 3 hónapja gitározok körülbelül most kezdtem el elektromosan nyomatni kb 2-3 hete .Canon Rockot szoktam gyakorolni mostanába, tudnátok mondani pár trükköt? pl hogy amikor funtwo jácca a canont és vanpár rész ahol visit a gitár azt hogy lehet nemtudjátok? nagy néha összeszokott jönni nem értem a technikáját
Mr_no_NaMe
Mióta is gitározol?
Christiansen
dugd be az erõsítõt a konnektorba.

roberto: gyere el egyszer, csak jó erõs övet köss 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

:ooooooooooooooo
roberto
hozzáteszem valamennyi eltérést hallok de nem tul sokat

roberto
jó azért a humbucker tisztább csengését észlelem a gitárok hangja között. de pl.a fender strato meg egy johnson strato között nem észlelek különbséget. de ez függhet az erõsitõtõl is nem?