Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Joe fan vagyok, imádom.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Remélem hamarosan jönnek megint egy G3 keretében, mondjuk Andy Timmons-sal pl. Az lenne a koncert...
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Viszont amikor itt volt koncertje legutóbb a pcsában, akkor még úgy is hihetetlen élmény volt hogy kívülrõl hallgattam 😊
Amúgy Steve Vai-nak is vannak szar számai. Sõt.
Satrianit jobban bírom, abba több érzés szorult, csak õ meg nagyon egyfajta zenét csinál. De azt viszont jól.
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Tiago-t meg azért linkeltem mert nála tényleg összefolynak a hangok 😊
Mindenesetre kurvára unalmas 😄
Nd: ezzan, ízlések és pofonok. Én találok benne dallamot, feelinget (pláne ha élõbe játsza...felvételrõl annyira nem feelinges).
De pl linkelhetnél egy steve vai videot...neki pl a számai 90%-a nem tetszik. Legalább akkor meglenne az érem másik oldala, és amibe te érzel feelinget, abba én nem.
Rusty-nál nem folynak annyira össze a hangok...ami már tényleg nem zene az a Tiago Della Vega.
Szal jó dolog az általánosítás, de nem mindig kellene alkalmazni 😛
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy nagyon is jó "szám", de ez korántsem a youtube-on fellelhetõ videókban játszó gitárosok érdeme, hanem sokkal inkább Pachelbelé aki megírta az eredetit.
Ezekben valahogy nem találok dallamot. Nekem az meg kell. Sõt nem is nagyon lehet már a hangokat kihallani, annyira összefolyik.
Bár az elsõ számnak legalább van valami alapja, amit jól szólna, csak aztán elrontja ilyen agymenéssel😊
Hallgasd meg a Hillbilly militia-t...mondjuk az elég nehezen emészthetõ, de frankó kis szám.
Az
Under the influence-rõl ne is beszéljek...na ez pl simán megy (a nagy tekerésig ahol nincs zene, mert azt még ember nem kottázta le 😄 de ha valakinek van hozzá kottája akkor megtanulom 😊)
Rusty az isten 😊
Vagy ez is olyan srác mint a Michael Angelo vagy ki a tököm? 😊
És épp kifejtettem hogy nem szar a szám, csak kurva unalmas már.
Én fenntartom hogy nem olyan nehéz eljátszani...
Aztán ha jön egy direkt kérdés, akkor mindenki csak hümmög. Jaaa az elsõ 5 hangot én is el tudom játszani. A sweep-es rész? Ááá az szar, azt kihagyjuk...
No comment.
Nem baszogatásképpen írom, csak fura, hogy a leszólás az mindig könnyen megy..
Ha úgy kérdezed hogy ha most hozzámvágsz egy gitárt, akkor le tudom e játszani, akkor azt mondom nem.
Sem sebességben sem technikában semmi durva nincs benne (maradok rusty cooleynál ha durvát akarok látni 😊).
Amúgy simán menne, de amikor elõször láttam sem tetszett annyira hogy idõt szánjak rá.
De ha még tetszett is volna, mostanra akkor is tuti hogy megutáltam volna.
Nyugodtan tanulgassa szeresse imádja akárki, de legyen tekintettel az emberiségnek arra a 80%-ra, akinek már a fasza kivan a canon rock-al.
Thnx 😊
De Christiansen-nek igaza van, ha már be van hangolva a többi húr (ergo fix híd van a gitáron, különben mászkálni fog össze vissza) akkor lefogod a B húrt (mielõtt belémkötnétek, H húr) az 5. bundnál, és addig húzod az E-t amíg úgy nem szól.
Ha az a srác írta aki a videóban játsza, akkor elismerem hogy nem semmi...mert szó mi szó szépen meg van írva.
A gond ott kezdõdött vele amikor megjelent hirtelen millió helyen és midnenhonnan azt hallom hogy canon rock.
Amikor az egyik kedvenc gitárosomat leszólják, mert canon rock.
Amikor várom hogy nah, látok valami jó videót ami itt valakinek a kedvence, akkor canon rock.
Bemegyek egy gitárosportálra, hírek, canon rock.
Emberek lehet hogy tetszik sokmindenkinek de miért folyik a csapból is ez?
Annyira azért nem jó...vagy csak nekem van izlésficamom.
Konklúzió: Megírni szép teljesítmény, lejátszani nem.
Amúgy meg a legtöbben azért utálják, mert nem bírják eljátszani...
hangolj szépen füllel kvartosan az ötödik bundnál.
A vastag E az normálisan be van hangolva 6E-re.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Mer látom sokan szeretik, de az itteni linkeken kívül még a büdös életben nem hallottam rólla 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
C A N O N !!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ÜLDÖÖÖÖÖÖÖÖÖZ!!!!!!!!!!
MINDENHOL OTT VAN!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E