Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Tud valaki karácsonyi tabokat? <#wink>#wink> megköszönném.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Télleg nem tudtak valami oylan tabot ami valami karácsonyi dalnak vagy iesminek a tabja?
Vagy valami link jo lenne vagy valami.
Ha tudtok elõre is kösz!
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Mi a véleményetek errõl a gitárról?
RG370DX

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
én tuti nem squiert vennék, valahogy sokkal inkább gibson-párti vagyok mint fender 😊
jaaa, eza canon rock? ezt még az õsidõkbe láttam 😄 de láttam már sok jobbat is 😊
Kuss!-magyarázta.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
tipp #1: gyakorolni gyakorolni gyakorolni.
tipp #2: lassan...
Pl jason becker serrana-ja kitûnõ a gyakorláshoz...majd az összes gyakran használt dúr-moll arpeggio benne van.
Magát a technikát hiába írom le, azt sztem mindenki tudja.
Végighúzod a pengetõt az összes húron amelyiket meg akarod szólaltatni, aztán fogod az akkordoknak a hangjait úgy, hogy ha átmész egy másik húrra, akkor az elõzõnél kicsit felengeded az ujjad hogy bekussoljon.
Továbbá ha szeretsz és tudsz legato-zni akkor kényelmesebben is lehet csinálni, nem kell mindig pengetni 😊 (pl egy C dúr arpeggio-nál 3 húron simán meg lehet csinálni hogy nem pengetsz egy árva hangot sem)
Persze ha 1 húron kell 2 hangot is fogni (pl Am), akkor természetes hogy legato-zol, mert a sweep lényege, hogy 1 húron mindig csak 1-et pengetsz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Torzítottnál viszont humbucker hídnál lehetõleg aktívban.
Torzítóval is!
A single coil szerintem a tisztább,csilingelõbb,pattogósabb.
A humbucker teltebb,öblössebb,és zajtalan.
ahogy néztem elég sok variációban elõfordul gityókon:
3 SCP, 2 SCP+Hum, 2 Hum
és igy nemigazán vágom hogy akkor hogyis a legjobb^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
ez nagyon tetszik ez a stílus, még mázli h elkezdtem nézegetni ezt a topikot 😊))
nem tud valaki véletlenül letölthetõ zenét, (esteleg illegálisat is na..)
tõle? mert ez valami eszméletlen! órákig tudnám hallgatni
practitioner of the forbidden arts of death
mondjuk ez elég bonyolult, még nem is technika, hanem ezzel a frazírral megszólaltatni, kész mûvészet. 😊 az ilyesmi videókban vagy számokban azt szeretem, hogy aki totál laikus az is teljesen átélvezi, egyszerûen olyan harmónikus, olyan gyönyörû(számomra). szóval egy ilyen produkcióval bárhol elismerik a tudásod 😊 remélem(feltett szándékom) valamikor majd én is tudok hasonló katarzist nyújtani a közönségnek 😊
Kuss!-magyarázta.
Amugy ennek van valami neve is? És lehet valahol tabot találni?
Kuss!-magyarázta.
amúgy ez a "gyakoroljá" nálam is jól bevált módszer, játszottam sokat, aztán egyszer csak ment azt kész 😊 ált. felesleges túlbonyolítani mindenféle leírással, kinyitja az ember a fülét, aztán megpróbálja úgy játszani ahogy hallja. a sweep mondjuk egy picit macerább ennél 😊
Kuss!-magyarázta.
Sürgõs lenne...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Kuss!-magyarázta.