Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah én se találtam sehol😞
Balidani
Én se pedig kerestem is. Najo én vagyok a béna.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

roberto
jaja tudjon má valalki karácsonyi tabokat.kéne nekem is de nem birok találni 1 értelmeset.

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Christiansen
úhh na végre valami jó kis dinamikus fréz😄

Balidani
Nekem nyár óta van meg a Squier affinity. Nincs olyan nap, hogy ne gitároznék. A Bulletet nem ismerem, de az affinityrõl eddig jókat hallottam, és nekem is tetszik.

Tud valaki karácsonyi tabokat? <#wink> megköszönném.

Hi!
Télleg nem tudtak valami oylan tabot ami valami karácsonyi dalnak vagy iesminek a tabja?
Vagy valami link jo lenne vagy valami.
Ha tudtok elõre is kösz!
bens

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

jah már alig várom számolom a napokat!!ezt hallottam hogy mindneki nagyon meg ugrott fejlõdésileg mert anniyra élvezet játszani rajta!!! www.guitarweb.atw.hu az oldalam pls nézzétek meg regizzetek a fórumba és irjatok valamit amit ide is😄 madjnem megfele ennek a fórumnak 😄😄😄
roberto
figy azt én irtam de ez igaz most mit csinájjak eleinte nem is akartam mert más stilust nyomtam valahogy nem is érdekelt.amugy nagy az öröm a háznál mióta megvan az elektromos hidd el teis majd kurva sokat fogsz élvezkedni;-)

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Nekem Squier Satandard szériás strato-m van.
Üdv!
Mi a véleményetek errõl a gitárról?
RG370DX
2 éve ^^ mikor valakio mondta hogy "1éve gitározik és nem "látott" elektromos gitárt" akkor nem mertem írni hogy 2 éve ..de amúgy én már fogtam elektromos gitárt csak izééé az a lényeg,hogy sajátom még nincs..
mit mondtál, mióta gitározol?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

hát nem tudom csak egy ötlet ez a squier mert az ára is jóó de a hag majd késõbb jöezért megyek majd késõbb a "jézuskával" vásárolni hogy a hangot is szemügyre vegyem!köszi az oldal kapcsolatos írásotokat 😊
Én ajánlom a Squiert, de az Epiphone-t is. Izlés kérdése, hogy melyik hangja teccik jobban, a fender vagy gibson forma.
McGrady
:-) jó kis oldal
én tuti nem squiert vennék, valahogy sokkal inkább gibson-párti vagyok mint fender 😊
jaaa, eza canon rock? ezt még az õsidõkbe láttam 😄 de láttam már sok jobbat is 😊

Kuss!-magyarázta.

squier???..pont olyat fogok venni ...kapni a Jézuskkától 😄 pontosan Squier Bullet...vagy Squier Affinity Stratocaster-t de nem tudodm hogy mit válasszak:S😞 ajánal ja all ..eza saját gitáros oldalam pl nézzétek meg írjatok a fórumba tudom kezdetleges de dolgozom az ügyön 😊 kérlek aki tud segítsen 😊 jelentkezõket várok szerkestõ társnak ..Macromedia Dreamweaver 2004 MX et használok és még kezdõ vok!
McGrady
😊

Kuss!-magyarázta.

Van valami dagadt eladó, új.. De nagyot röhögtem, a kislányok meg nagyon hozzáértõ szavakkal helyeseltek😊 Mellesleg azok a Squier gitárok faszák, amit a csaj is elvitt..
McGrady
loooooool
melyikbe? violin? melyik eladó?

Kuss!-magyarázta.

Ron Ragm
Ha azt mondja hogy mikrofonja, az még talán oké, de ez.... =)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ma bemegyek a hangszerboltba és egy 14 éves lánynak próbálták elmagyarázni, hogy mi az a pick up. És az eladó aki halálkomolyan magyarázt neki, hogy az az elektromos gitár hangszoroja😊😊😊 Ez a kecskeméti hangszerüzlet szintje...
Balidani
Ó bocs Harp Guitar.

Balidani
Ha jól tudom harp a neve

bens
milyen gitár :-|

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Balidani
Kösz a tippeket 😊
Majd ha eljutok odáig akkor kipróbálom...

Match
Sweep:
tipp #1: gyakorolni gyakorolni gyakorolni.
tipp #2: lassan...

Pl jason becker serrana-ja kitûnõ a gyakorláshoz...majd az összes gyakran használt dúr-moll arpeggio benne van.

Magát a technikát hiába írom le, azt sztem mindenki tudja.
Végighúzod a pengetõt az összes húron amelyiket meg akarod szólaltatni, aztán fogod az akkordoknak a hangjait úgy, hogy ha átmész egy másik húrra, akkor az elõzõnél kicsit felengeded az ujjad hogy bekussoljon.

Továbbá ha szeretsz és tudsz legato-zni akkor kényelmesebben is lehet csinálni, nem kell mindig pengetni 😊 (pl egy C dúr arpeggio-nál 3 húron simán meg lehet csinálni hogy nem pengetsz egy árva hangot sem)

Persze ha 1 húron kell 2 hangot is fogni (pl Am), akkor természetes hogy legato-zol, mert a sweep lényege, hogy 1 húron mindig csak 1-et pengetsz.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

nekem meg van a Cannon os vidi kottája kinek kell?
nyereg a hivatalos neve

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Hellhammer
Modnjuk nekem elektromos gityón clean hang csakis single coil nyaki pozicióban. Mondjuk mondom én ezt, akinek eddig mindig csak 2 humbuckeres gityója volt 😛
Torzítottnál viszont humbucker hídnál lehetõleg aktívban.

Christiansen
Próbáld ki õket.
Torzítóval is!
A single coil szerintem a tisztább,csilingelõbb,pattogósabb.
A humbucker teltebb,öblössebb,és zajtalan.

Count Adyn
Kérdés: Az világos hogy a humbucker "tisztább" hangon szól mint a SCP,
ahogy néztem elég sok variációban elõfordul gityókon:
3 SCP, 2 SCP+Hum, 2 Hum
és igy nemigazán vágom hogy akkor hogyis a legjobb^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Utólag is bocsánat Match!!!!!!!!!!!444444444444 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Jerry C - Canon Rock 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Frosty01
oltári!
ez nagyon tetszik ez a stílus, még mázli h elkezdtem nézegetni ezt a topikot 😊))
nem tud valaki véletlenül letölthetõ zenét, (esteleg illegálisat is na..)
tõle? mert ez valami eszméletlen! órákig tudnám hallgatni

practitioner of the forbidden arts of death

McGrady
hát sajna nemtom
mondjuk ez elég bonyolult, még nem is technika, hanem ezzel a frazírral megszólaltatni, kész mûvészet. 😊 az ilyesmi videókban vagy számokban azt szeretem, hogy aki totál laikus az is teljesen átélvezi, egyszerûen olyan harmónikus, olyan gyönyörû(számomra). szóval egy ilyen produkcióval bárhol elismerik a tudásod 😊 remélem(feltett szándékom) valamikor majd én is tudok hasonló katarzist nyújtani a közönségnek 😊

Kuss!-magyarázta.

Balidani
Nagyon jo ez a CANON ROCK <#eplus2>
Amugy ennek van valami neve is? És lehet valahol tabot találni?

McGrady

Kuss!-magyarázta.

Hellhammer
Megnéztem egy webshopban, és magyarul nevezik nút-nak, húrvezetõ-nek és felsõ nyeregnek is (ha nem keverem esetleg össze valamivel). Itt a kieg. kategóriákban nézelõdj.

McGrady
jaja, de biztos van valami módja, amivel kicsit könnyebben bele tudsz rázódni.
amúgy ez a "gyakoroljá" nálam is jól bevált módszer, játszottam sokat, aztán egyszer csak ment azt kész 😊 ált. felesleges túlbonyolítani mindenféle leírással, kinyitja az ember a fülét, aztán megpróbálja úgy játszani ahogy hallja. a sweep mondjuk egy picit macerább ennél 😊

Kuss!-magyarázta.

Hellhammer
Lehet kapni utólag, a magyar nevét nemtom 😊 de angolul nut-nak hívják.

Szükségem lenne némi segítségre: a pirossal bekeretezett alkatrész neve érdekelne és az hogy lehet-e kapni utólag, mivel (az otthon talált) gitárnak letört...

Sürgõs lenne...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Balidani
Aha... én kezdõ vagyok de pl. volt olyan szám amit egy honappal ezelött el sem tudtam kezdeni, most pedig végigtudom játszani, néha hiba nélkül. És csak utólag tûnt fel, hogy régebben mennyit szenvedtem vele.

mi is ez pontosan? ^o)
Ron Ragm
Amúgy szerintem tuti ez lesz a válasz... régebben én is néztem egy két dolognál hogy tudják így megcsinálni, azt gyakorlogattam, gyakorolgattam és a végén azt vettem észre hogy már megy 😊

Balidani
Akkor már ird be ide 😊 szerintem mindenkinek jól jön

Ron Ragm
Amennyiben nem "Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni" a válasz annyiban nekem is jöhet egy =)

McGrady
Hé, Match, látom sweep mániás vagy, tudnál dobni nekem egy pm-et hogy hogy tudom rendesen kigyakorolni a technikát, hogy szépen szóljon? köszike

Kuss!-magyarázta.

Ron Ragm

Balidani
a Harmony Centralon a User Reviews menüpont alatt találsz teszteket gitárokról.