Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adnál akkor olyan torrentes linket mert nekem amit elindítottam torrentet nem jött le szinte semmi csak fél percenként volt 0.01 KB/s ..szal pls linket ha kérhetnék!!!
Sehol😄 Én most szedem a Guitar rig 2.01-et torren oldalról minjá lejön!!
valaki meg tudná nekem mondani hol tölthetem le az EGÉSZEt és NEM TORRENTEL?
Aha kösz!
Hellhammer
Az élõ monitorozás csak asio driver-el fog menni. A system menüben a hang beállításoknál (vagy csak simán "y" gombot megnyomod) lehet választani. Aztán a sávon lehet kapcsolni a monitorozást, aztán meg a vst plugin beállító ablakában is van az egyik menüben olyan, hogy bekapcsolod a monitoring-ot.

MaxCool: jaja arról van szó, de lehet akár élõben is effektezni, bár ehhez nem árt a normális proci és hangkártya meg driver hozzá.

Én még mindig nem értem teljesen. Szal felveszem amit játszok a gityómmal és utána valameik progival a hangzást áttudom formálni effektekkel meg ilynek?
DummyBoy
Nekem ez a Monitoring dolog nem megy ... Samplitude van fent a gépen, de csak a dobok miatt, ugyanis ha a gitársávot szeretném, hogy monitorozza felvétel közben akkor sosem szól 😞

Ezért fut eccerre a Samplitude és a Guitar Rig vagy Amplitube 😊

(Hozzáteszem éazért Veri Núúb vagyok én még ehhez, de pl: metronóm helyett néha sokkal királyabb dobgépre gyakorolni 😊 Az Ez Drummer sample midijei pedig pont ideálisak erre 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hellhammer
Persze. Aztán nyomhatsz rá, kórust, delay-t reverb-et és tök jó kis hangzása lesz.
Én tegnap azzal szórakoztam, hogy mikrofonba suttogva csináltam egy jó kis horrofilmes-suttógós preset-et 😊

lehet ezzel olyat hogy pl Mikrofonnal cska poenból felveszem az akkusztikusomat?..
Hellhammer
Hát az, hogy ha vannak ilyen modellezõs vst effektjeid leszedve amiket Impi is írt letöltésnek (pl. guitar rig, amplitube, warp stb.) akkor ahhoz van olyan program amit elindítva be tudod pakolni ezeket és élõben tudod használni. Szal nem kell többsávos felvevõprogi, vagy komolyabb hangszerkesztõ ami támogatja a vst-ket, hanem simán ez a kis progi (GT Player) elég. Innen leszedhetõ a demó verzió.
Nem árt hozzá az asio4all drivert felrakni és azt használni, amit a #18269-ben írtam.
Ja itt van egy nagyobb vst plugin pack, amiben sokminden benne van.

Hellhammer
Amúgy az érdekes, hogy én mikor felveszek valamit, akkor az effektek nem mennek élõben feljátszáskor, azaz nem használok monitoringot csak visszahallgatáskor hallom, hogy hogyan szól az effektekkel, na de ilyenkor totál másképp szól pl. a guitar rig, mint amikor ugyanazt a presetet betöltöm a standalone verziójába.

Egyébként akik szeretik az akusztikus számokat, azoknak ajánlom figyelmébe az Opeth 2003-ban kiadott Damnation címû albumát (elég sok számnak megvan a kottája is a neten) 😉

ez mostm iez a program pls valaki mondja el mivan!
DummyBoy
Húúú ... Latency 😊 kicsit mellényomtam 😊

DummyBoy
Köszi, Latencí-vel nincsen gondom hál istennek, inkább azzal vagyok meglõve, hogy nehezen találok olyan preseteket a programjaimhoz, amik úgy is szólnak ahogyan szeretném 😊

Tom h nemigazán ide tartozik, de februárba megint jön pecsába a hammerfall!

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Üdv 😊
Visszaolvasva látom, hogy igény lenne egy-két gitározáshoz kapcsolódó PC-s vagy MAC dologra.
Tudok ajánlani DC-s hubot ahol fellelhetõk ezek. Pl
Xanadu - Pro Audio_Hub melynek címe: xanadu.no-ip.org:7788
Sound Machine_Hub címe: dchub://proaudio.everth.com:411
és végül a nagyágyút: AudioNews
torrent oldalt ahová legközelebb január 2.-án lesz regisztrálási lehetõség, de nagyon megéri bejutni és fõleg benn maradni 😊

Hellhammer
Ha esetleg nagy a latency, akkor próbáld ki úgy, hogy az optionsban a normál hangkártya driver helyett az asio4all-t rakod. Ezt az asio drivert www.asio4all.com oldalról tudod leszedni, minden hangkártyával mûködik.

DummyBoy
Köszi, a VST-t megtaláltam 😊 Megkeresem ezt a Playert is 😊

Hellhammer
Na elbénáztam. Szal ez az RT Player feltesz egy olyat is, hogy GT Player. Na abban lehet saját vst-ket bepakolni, mert az RT-ben csak a saját effektjeit lehet nyomatni.

Hellhammer
Közben megtaláltam ezt a host progit a gépemen, sajna nemtom most felrakni, mert a chello levette a sávszélességem a hónap végéig 😞
Amúgy a neve: RT Player.

Hellhammer
Nemtom van-e standalone belõle, de olyanról tudok, hogy van ilyen vst host progi ami csak annyit csinál, hogy elindítod, benyomod a vst-t és fut. Azaz olyan mintha standalone lenne.

DummyBoy
Google Nekem is a barátom szokott lenni, de Guitar Rig esetében nem volt az 😞 Beépítve van egy rakat, 99%-uk nem teccik ...

Valamint nekem inkább a Standalone cuccok jönnek be, mert ezeken "gyakorlok" 😊 Tanulok ...

Steinberg warp-ból van Standalone? (Közbe gugli már fut persze 😊 )

Hellhammer
Ja amúgy a Steinberg Warp-ot ajánlom mindenki figyelmébe. Ebben egy Hughes&Kettner Warp T egy Marshall Plexi és egy Roland Jazz Chorus erõsítõ van modellezve és 3 különbözõ ládával lehet mindegyik erõsítõt hajtani. Haveromnak van H&K Warp T feje, kipróbálta ezt a plugint és azt mondta, hogy egy az egyben hozta a plugin az erõsítõje hangzását. Nemtom a másik 2 erõsítõ modell mennyire jó, de ha azok is olyanok, mint a warp modell akkor az fasza 😊

Hellhammer
Mondjuk talán google segítene, de nemtom még nem néztem. Nekem az amplitube-hoz meg a guitar rig-hez is volt marha sok preset.

Balidani
nekem present jönne jól karácsonyra 😊

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

preset nekem is jól jönne😉..warlock

DummyBoy
Hmmm ... pReset-eket 😊

DummyBoy
Hú, errõl jut eszembe ... nem tudtok olyan gyûjteményt a neten esetleg ahol Amplitube 2 vagy Guitar Rig 2 peseteket lerhet leszedni számokhoz?

A múltkor találtam ilyet Zoom 505-höz, meg ugye a Line6 Spider3-asok 75W felett tartalmazna párszáz ilyet, de gondoltam hátha van a neten ... nem tudtok rólla?

Ron Ragm
A canonos beszarás =)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Count Adyn
ez kész😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hellhammer
Na összedobtam gyorsan 😊
Szal itt vannak a screenshotok, remélem segít valamit 😊
Ennek a számnak a beállításai ezek, de nagyjából mindig ezt a sémát szoktam használni, max kicsit tekergetek az erõsítõmodelleken meg eq-n.

Bangyee
Mazohisztikus hajlamaimat élem ki most 😄
http://youtube.com/watch?v=AIKCVlVpI7Q

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Hellhammer
Amplitube-ot marhára ritkán használtam már. Mostanában a Native Instruments Guitar Rig 2-t használom, meg a Steinberg Warp-ot.
Mindjárt toltok fel valahová screenshotokat a beállításaimról.

Match
Végre valaki feltette ezt a szólót!

Buckethead...ez egy állat 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Balidani
nekem a taco bell pachelbel helyett tett be 😄

Match
Én a végén nagyon 😊
Elõször a green day-nél kezdtem mosolyogni.
Aztán a twisted sister-nél már hangosan röhögtem.
A no women no cry-nál már csapkodtam az asztalt 😊
A végén a hey jude átírt szöveggel meg készre vágott 😊

Christiansen
effsharpnál felsírtam😊

Match
hát ezen behaltam 😄
Mármint nem a malmsteen-en, azt már láttam régebben, de azért kurvajó 😊

Ez a humorista srác meg állat 😊
Eleinte kicsit lagymatagnak tûnt, de a végén már fordultam le a székrõl 😊

Balidani
Tegnap két linket találtam.

Yngwie Malmsteen paródia. Nagyon jó, szét röhögtem magam.

Pachelbel Rant, Canon Rock utálóknak ajánlott. A srác egy kitûnõ humorista szerintem, de egy kis angol tudás szükséges a megértéséhez.

segítség!
Basic
Én se találom, pedig jó lenne, mert ezt még én is el tudnám játszani.

hinar
Sajnos a Johnny Jones:Jingle Bells kotta nincs fent.
Vagy lehet hogy csak én nem találtam.

Hell boy
Hellhammer: te milyen beállításokkal rakod rá az amplitube effektet a clean gitárra? Mert nekem mindig csak ilyen fos hangzást sikerül kihoznom :S

DummyBoy
Tiszta véletlenül hol találtam karácsonyi dalokat? 😊

Gibson.com leckék 😊

csáó alll probláémám lenne a MAcromedia Dreamweaver MX 2004-et használom de valamiért ha rámegyek az insert/image menü pontra akkor kihozza a képet el is menti
de ha én azt az index.htm kiterjestésû flet feltöltöm ftp vel a honlapomra amire elõzõleg a képet mentettem el nem jeleníti meg!valaki segítsen!!
nekem van egy Muszty & Dobay dalos könyvem és abba vannak karácsonyi énekek 😊 (a lila csalamádé)aánlom mindenkinek ..ebben inkább híresebb dalok vannak akordokkal afajta tábor tüzi gitározásokhoz ..nemtom még anno valaki írta!
roberto
ja maximálisan egyet értek!!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Balidani
Akkor nem mi bénázunk hanem nincsenek tabok 😄

roberto
hát akkor én is bal.. vagyok de csak john lennon-t találtam de az kielégitett mert tetszik.

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430