Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MaxCool: jaja arról van szó, de lehet akár élõben is effektezni, bár ehhez nem árt a normális proci és hangkártya meg driver hozzá.
Ezért fut eccerre a Samplitude és a Guitar Rig vagy Amplitube 😊
(Hozzáteszem éazért Veri Núúb vagyok én még ehhez, de pl: metronóm helyett néha sokkal királyabb dobgépre gyakorolni 😊 Az Ez Drummer sample midijei pedig pont ideálisak erre 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én tegnap azzal szórakoztam, hogy mikrofonba suttogva csináltam egy jó kis horrofilmes-suttógós preset-et 😊
Nem árt hozzá az asio4all drivert felrakni és azt használni, amit a #18269-ben írtam.
Ja itt van egy nagyobb vst plugin pack, amiben sokminden benne van.
Egyébként akik szeretik az akusztikus számokat, azoknak ajánlom figyelmébe az Opeth 2003-ban kiadott Damnation címû albumát (elég sok számnak megvan a kottája is a neten) 😉
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
VST Guitar Amp Simulators (Amplitube,ReValver,Rock Amp Legends,Warp) + Stomp'n FX 1&2
Visszaolvasva látom, hogy igény lenne egy-két gitározáshoz kapcsolódó PC-s vagy MAC dologra.
Tudok ajánlani DC-s hubot ahol fellelhetõk ezek. Pl
Xanadu - Pro Audio_Hub melynek címe: xanadu.no-ip.org:7788
Sound Machine_Hub címe: dchub://proaudio.everth.com:411
és végül a nagyágyút: AudioNews
torrent oldalt ahová legközelebb január 2.-án lesz regisztrálási lehetõség, de nagyon megéri bejutni és fõleg benn maradni 😊
Amúgy a neve: RT Player.
Valamint nekem inkább a Standalone cuccok jönnek be, mert ezeken "gyakorlok" 😊 Tanulok ...
Steinberg warp-ból van Standalone? (Közbe gugli már fut persze 😊 )
A múltkor találtam ilyet Zoom 505-höz, meg ugye a Line6 Spider3-asok 75W felett tartalmazna párszáz ilyet, de gondoltam hátha van a neten ... nem tudtok rólla?
Szal itt vannak a screenshotok, remélem segít valamit 😊
Ennek a számnak a beállításai ezek, de nagyjából mindig ezt a sémát szoktam használni, max kicsit tekergetek az erõsítõmodelleken meg eq-n.
http://youtube.com/watch?v=AIKCVlVpI7Q
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Mindjárt toltok fel valahová screenshotokat a beállításaimról.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Elõször a green day-nél kezdtem mosolyogni.
Aztán a twisted sister-nél már hangosan röhögtem.
A no women no cry-nál már csapkodtam az asztalt 😊
A végén a hey jude átírt szöveggel meg készre vágott 😊
Mármint nem a malmsteen-en, azt már láttam régebben, de azért kurvajó 😊
Ez a humorista srác meg állat 😊
Eleinte kicsit lagymatagnak tûnt, de a végén már fordultam le a székrõl 😊
de ha én azt az index.htm kiterjestésû flet feltöltöm ftp vel a honlapomra amire elõzõleg a képet mentettem el nem jeleníti meg!valaki segítsen!!
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430