Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt pedig a tabja ha érdekel vkit a solo:
e-sftm rab
én szívtam a solojával😉
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Ismerek egy rendszergazda basszerost, nem ugyan arról beszélünk? 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
utolsó 30 sec a gitárszóló, énis meglepõdtem😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
hij de nagy solo van benne,perry nagyot vágott
sztem tabot vagy gp-s kottát bárhol találsz hozzá
Kuss!-magyarázta.
a torrent oldalakat meg a vsti dolog már menni fog,csak ez most kiszúrt velem!
köszi mégegyszer😊
Elõször telepítsd fel az EzDrummer-t, mert a drumkit from hell az csak egy kiegészítõ hozzá (az összes EZX névvel kezdõdõ cucc kiegészítõt jelent). Az ezdrummer-t legkönyebben torrent-en találod meg sztem (pl. isohunt.com). Utána sem fogsz parancsikont találni hozzá, mert ez amúgy egy vsti plugin (azaz vst hangszer), amit az ezt támogató hangszerkesztõ progiba tudsz betölteni egy midi sáv kimeneteként, aztán midiben megírod a dobot és akkor a midit átküldi ezen a plugin-en, és úgy már az ezdrummer dob hangmintáit hallod majd (fényévekkel jobb, mint a standard midi dob).
Tudom hogy ez gitáros totyik(magam is pengetek)de többször is írtatok errõl az EzDrummer progiról és ezzel lenne egy kis problem.
Van úgye az intall\PC mappán belül ez a "EZX DrumkitFromHell Intaller.msi" cumó melyre rákattintva ezt adja az arcomba karácsonyi meglepi címen:"EzDrummer needs to be intalled first" melyre ráokézva azt írja "InstallShield Wizard Completed"-"Click Finish to exit the wizard" és akkor ott a Finish gomb és kész.De nem rakott fel semmit!Mit bas*ok el😞Hogy a viharba kell ezt a progit berúgni?
További kellemes ünnepeket kívánok!
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Nekem elõbb meglett a DrumitFromHell, aztán rájöttem kell hozzá alap EzDrummer, most meg kiderül hogy még nincs vége a sornak😄
geldof: az EZdrummer egy plugin szal kell hozzá egy host progi, én az acid pro 6-ot használom hozzá.
majd ha egyszer a zenekarral megcsinálunk sok számot, akkor felvesszük normális stúdióban aztán azt lehet orrba-szájba hallgatni 😊
Kuss!-magyarázta.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Kellemes karácsonyi ünnepeket,
Csak az szeretném kérdezni, hogy hangzásban mi a különbség az alábbi két elektromos gitár között:
1; Két humbucker hangszedõje van (pl. Ibanez rg320fm),
2; A két humbucker között van egy single-coil (pl. Ibanez rg1570).
Elõre is kösz..
egyszerû hangkártyákhoz,egyszerû felvételekhez kitünõ
ja és felvételnél a beálitott és már felvett sávokat is lejátsza.
otthoni használatra nekem bevált...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem remélem kábel lesz a fa alatt, az most elkéne, mert mindkettõ kontaktos 😄
Kuss!-magyarázta.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Szvsz Nforce-hoz szedd le az ASIO4All drivert, akkor nem fog késni 😊
Utánna File menü:
Audio + MIDI Settings:
Itt Audigy és hasonló hangkari esetén érdemes Creative ASIO-t választani, egyéb (kisebbek...) esetén a lentebb linkelt Asio4All drivert feltenni, mert a Directx/WDM stb akkora késleltetéssel dolgozik, hogy csak na ...
Ha eccer hallaccik a gitár akkor már csak válogatni kell a Presetek között ... ha nagyon zajos a bemenõ jel akkor a HiGain preseteket érdemes kihagyni 😊 Vagy akkor szerezni kell valamit amivel lehet illeszteni a jelet a PC-hez (Pl: Single Coil hangszerdõs Squier gitárhoz képest az Epiphone SG-humbucijainak semmi zaja nincs) ...
Mellesleg én kb 1 hetet szoptam vele mire rájöttem, mik a legjobb beállítások, de utánna mindegyik progit így kellett belõni, és kész 😊
Sok sikert!!!
Mindent ami gitár, ASIO-val használok, de Samplitude alatt csak felvételkor nem hallom magam csak visszajátszásnál ... ez a gondom ...
Real Time effektezésre ott az Amplitube 2 és a Guitar Rig 2, kisebb gépeken pedig Revalver és Revalver II ...
Bár házistúdió berkekben EMU-nál kezdõdõnek a hangkarik, nekem mezei Audigy 2-esem van, annak elég kicsi a Latencí-je, magyarul ha ASIO-val használom akkor Realtime lehet effektezni ... magyarul, gitár be a hangkariba, fülesen meg vagy akkusztikus hangzás jön, vagy blues vagy dzsi-dzsi 😊
Ezt a Samplitube Monitorozás dolgot meg majd átnézem ... egyszer véletlenül ment de azóta sem tudom hogy csináltam 😊
Valaki tudna 1 kis tájékoztatót írni vagy ehez nincs aféle magyarítás vagy kell hozzá még valamien progi vagy iesmi? Ha van valami Elõre is kösz!