Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balidani
és nem mész el orvoshoz inkább?

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Én tudok gitározni,csak most nem tudok,kb.1 hónapja(balkezemen bezsibbadt a kisújjam).Szerettem volna videóplaynél karácsonyra egy dalt feltenni,ilyen az élet,de,ami késik,az nem múlik.

akkor erre felé lax: Heves megye??? hát a Szólógitárost ismerem és rajta keresztül jutok egy "drágaság"(-omhoz)😊 ..nemtom én mennék nélküle venni ..de Fater... de nemtom mer az a lényeg hogy õ olyat akar vanni ami ilyen 50 kilos ...és használtamn de én akkro inkább veszek ujjat 50k ért ... mert nemtooom ..nah válaszolj pls!
komoly????
Basic
Hehhe, én már voltam 2X Treff koncerten.

hát nem tudom õ a TREfF 1üttes Szólógitárosa viszont ezt csak akkor ismerheted ha erre lay Boldog-Hatvan és környéke... szal nem tudom áhh üdv geldof!!! nem láttalak msn rõl háth igen ezek az ünnepek😄😄
itt a dal eminemtü:eminem-sing for the moment

itt pedig a tabja ha érdekel vkit a solo:

e-sftm rab

én szívtam a solojával😉

No. Megy ez az EZdrummer. 😊 Igaz nekem csak az Acid Pro 6.0-val indult el. Ez a zene szerkesztõsdi egyenlõre viszont távol áll tõlem. 😞 Próbáltam még a Samplitude-t de német nyelvû a fránya ráadásul. Azzal nem tudtam elindítani, az Adobe Auditionnal sem jött össze.
Count Adyn
mindig tanul az ember valamit😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bangyee
Hát nem kell, hisz az egész szám egy régi Aerosmith nótára van - és Joe Perry meg rokkenrólisten... 😄

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Match
hehhe 😊
Ismerek egy rendszergazda basszerost, nem ugyan arról beszélünk? 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Count Adyn
HM
utolsó 30 sec a gitárszóló, énis meglepõdtem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Balidani
eminembe gitársolo? beszarok.

McGrady
ki az a perry? 😊

Kuss!-magyarázta.

eminem -sing fot the moment
hij de nagy solo van benne,perry nagyot vágott

McGrady
hát szedd le az akkordjait aztán játszd barréba :-)
sztem tabot vagy gp-s kottát bárhol találsz hozzá

Kuss!-magyarázta.

ja köszi,azt gondoltam hogy ez már maga a progi😄
a torrent oldalakat meg a vsti dolog már menni fog,csak ez most kiszúrt velem!
köszi mégegyszer😊

csá all tudna valaki nekem küldeni a [email protected] ra egy olyan Signe (eric clapton) kottát ahol barre be kell lefogni cuccokat mert akár hol nézem a vidiket mindenhol ugyan úgy játszák!!
Hellhammer
Hi!
Elõször telepítsd fel az EzDrummer-t, mert a drumkit from hell az csak egy kiegészítõ hozzá (az összes EZX névvel kezdõdõ cucc kiegészítõt jelent). Az ezdrummer-t legkönyebben torrent-en találod meg sztem (pl. isohunt.com). Utána sem fogsz parancsikont találni hozzá, mert ez amúgy egy vsti plugin (azaz vst hangszer), amit az ezt támogató hangszerkesztõ progiba tudsz betölteni egy midi sáv kimeneteként, aztán midiben megírod a dobot és akkor a midit átküldi ezen a plugin-en, és úgy már az ezdrummer dob hangmintáit hallod majd (fényévekkel jobb, mint a standard midi dob).

Sziasztok!
Tudom hogy ez gitáros totyik(magam is pengetek)de többször is írtatok errõl az EzDrummer progiról és ezzel lenne egy kis problem.
Van úgye az intall\PC mappán belül ez a "EZX DrumkitFromHell Intaller.msi" cumó melyre rákattintva ezt adja az arcomba karácsonyi meglepi címen:"EzDrummer needs to be intalled first" melyre ráokézva azt írja "InstallShield Wizard Completed"-"Click Finish to exit the wizard" és akkor ott a Finish gomb és kész.De nem rakott fel semmit!Mit bas*ok el😞Hogy a viharba kell ezt a progit berúgni?
További kellemes ünnepeket kívánok!

kösz hogy kérdezed ...háth ugye úhy volt hogy karácsony után megyünk nézni anyumékkal de apumnak van egy kapcsolata (ahol õ dolgozik ott a rendszergazda egy együttes Gitárosa) és felhívta és azt modnta majd 1 hónapunk van addig nézi az Internetet a haverjait és majd olyat ell választani amit az árában el tudunk adni .. de köszi hogy érdeklõdsz 😊
roberto
haziba megvan má a "kincsed"?

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Count Adyn
hu ezt jóhogy megkérdezted😄
Nekem elõbb meglett a DrumitFromHell, aztán rájöttem kell hozzá alap EzDrummer, most meg kiderül hogy még nincs vége a sornak😄

Köszi! Sejtettem, hogy nem lesz egyszerû...
Hell boy
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden gitárosnak és sok gitárt a fa alá!!😊

geldof: az EZdrummer egy plugin szal kell hozzá egy host progi, én az acid pro 6-ot használom hozzá.

Üdv! Kellemes karácsonyi ünnepeket! Lenne egy kis nyûgöm. Az EZdrummer rendelkezik alap progival, vagy csak vst pluginokról van szó? Nekem semmiféle exe filét nem rakott fel a telepítõje. Help me!
McGrady
van ötlet, de nem akarom fos minõségbe felrakni :-))
majd ha egyszer a zenekarral megcsinálunk sok számot, akkor felvesszük normális stúdióban aztán azt lehet orrba-szájba hallgatni 😊

Kuss!-magyarázta.

Ron Ragm
Egy, jobb esetben három plusz hangzást tud. Persze attól hogy mindkettõben ott a hum még azok szólhatnak máshogy.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Üdv!
Kellemes karácsonyi ünnepeket,
Csak az szeretném kérdezni, hogy hangzásban mi a különbség az alábbi két elektromos gitár között:
1; Két humbucker hangszedõje van (pl. Ibanez rg320fm),
2; A két humbucker között van egy single-coil (pl. Ibanez rg1570).
Elõre is kösz..
saját dalok vannak?rakd fel valahova meghalggassuk

Békés, Boldog Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!
McGrady
én mindig azzal veszek fel :-)

Kuss!-magyarázta.

Balidani
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek <#integet2>

Audacityt használja vki?
egyszerû hangkártyákhoz,egyszerû felvételekhez kitünõ
ja és felvételnél a beálitott és már felvett sávokat is lejátsza.
otthoni használatra nekem bevált...

Ron Ragm
Boldog karácsonyt!

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Aquir
Boldog Karajcsont! 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

McGrady
Boldog karácsonyt :-)
Nekem remélem kábel lesz a fa alatt, az most elkéne, mert mindkettõ kontaktos 😄

Kuss!-magyarázta.

Hellhammer
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
És legyen a fa alatt sok gitár/húr/effekt/erõsítõ stb. 😉

DummyBoy
Nnna, hölgyek - urak, Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

McGrady
mit kinem találnak ezek 😮

Kuss!-magyarázta.

LoL Durva ugy látom sok rosz kenyérpirítót felhasznosítotákXD
Balidani

DummyBoy
Elméletileg simán 😊

Szvsz Nforce-hoz szedd le az ASIO4All drivert, akkor nem fog késni 😊

Bár tökmind1 mert most gondolkoztam és rájöttem hogy csak 1 átalakítóm van...
NVIDIA nFORCE hangkártyám van. Jah és az erõsítõm rá van kötve a gépre szal ha nem az erõsítõre hanem a gépre dugom a gitárom akko halhatom az erõsítõmön az átformákt hangot igaz?
DummyBoy
Gitár be a Line in vagy Mic bemenetbe, esetleg akusztikus gitár elé mehet mikrofon ...

Utánna File menü:
Audio + MIDI Settings:
Itt Audigy és hasonló hangkari esetén érdemes Creative ASIO-t választani, egyéb (kisebbek...) esetén a lentebb linkelt Asio4All drivert feltenni, mert a Directx/WDM stb akkora késleltetéssel dolgozik, hogy csak na ...

Ha eccer hallaccik a gitár akkor már csak válogatni kell a Presetek között ... ha nagyon zajos a bemenõ jel akkor a HiGain preseteket érdemes kihagyni 😊 Vagy akkor szerezni kell valamit amivel lehet illeszteni a jelet a PC-hez (Pl: Single Coil hangszerdõs Squier gitárhoz képest az Epiphone SG-humbucijainak semmi zaja nincs) ...

Mellesleg én kb 1 hetet szoptam vele mire rájöttem, mik a legjobb beállítások, de utánna mindegyik progit így kellett belõni, és kész 😊

Sok sikert!!!

DummyBoy
Ha már Guitar Rig akkor 2.2-t töltsetek ...

Mindent ami gitár, ASIO-val használok, de Samplitude alatt csak felvételkor nem hallom magam csak visszajátszásnál ... ez a gondom ...

Real Time effektezésre ott az Amplitube 2 és a Guitar Rig 2, kisebb gépeken pedig Revalver és Revalver II ...

Bár házistúdió berkekben EMU-nál kezdõdõnek a hangkarik, nekem mezei Audigy 2-esem van, annak elég kicsi a Latencí-je, magyarul ha ASIO-val használom akkor Realtime lehet effektezni ... magyarul, gitár be a hangkariba, fülesen meg vagy akkusztikus hangzás jön, vagy blues vagy dzsi-dzsi 😊

Ezt a Samplitube Monitorozás dolgot meg majd átnézem ... egyszer véletlenül ment de azóta sem tudom hogy csináltam 😊

Én meg már felraktam de kezelni még nem non tudom😛
Valaki tudna 1 kis tájékoztatót írni vagy ehez nincs aféle magyarítás vagy kell hozzá még valamien progi vagy iesmi? Ha van valami Elõre is kösz!
Itt a link!! Tessék!