Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kicsi a valasztek sajna😞
sok dolog kene, es jo lenne egy helyen megvenni de valszeg marad a maszkalgatas ide-oda😊
Balidani
www.codahangszer.hu ? itt találtam alkatrészeket asszem

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

vki vmi oldalt tudna ajanlani ahonnet alkatreszeket lehetne rendelni?akar kulfoldi is jo, csak ne meregdragan hozzak be😊

Medgyo boltjan kivul persze..
Balidani
Nem tudja valaki, hogy ezt az akkordot:

0
3
5
4
5
0

le lehet e egyszerûsíteni valahogy? vagy hogy tudom kigyakorolni az átfogást rá? mert ezzel küzdök épp

nyugi =) semmi gond ..tényleg idegesítõ lehetett 😊 de asszem lassan meg lesz a vég eredmény felvettem a kapcsolatot a Ruckwarts gitárosával õt nem ismerem :9 személyesen csak a billentyûst mert rokonom thx minden eddigi helpet😊
Balidani
én is kicsit bunko modon válaszoltam, nem akarom a lelkesedésed lerontani, sok sikert a gitárhoz.

és nézegessétek a tabot amit linkeltem 😛

köszi én is azon tanakodom =) már le is van szinte fixálva hogy felmegyünk megnézni a dolgokat =) és bocsi hogy flidegesítettelek ..csak nagyon nagy dilemába vagyok/voltam😄 köszi hogy lírtad 😊
Balidani
Ismeri valaki Andres Segovia-tol ezt?

Csak bokjetek a linkre es toltsetek le. Szerintem nem könnyû de nagyon szép.

Match
Bazz 😊 a tenacious D-be jack black van? 😄
Az õ számuk a fuck her gently 😄
Az egy alapmû, oktatni kéne az iskolába 😄
Tessék mûvelõdni 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Balidani
hát ja, eleinte úgyis tetszeni fog bármelyik gitár. csak egy profit idegest ha egy szar gitáron játszik.

Haziba ezt neked kel eldöntened, amiko én vettem gitárt (elekt.) 4 hónapja nagyon sokat tanakodtam ezt vagy azt de jol döntöttem mind1 miet veszel jól fogsz szórakozni én pl. vettem 1 Squier Strato.-t (standard series). Na szal amit most jónak tartasz vagy jónak találsz vedd meg még gondokkozz esetleg rajta aztán ne haboz...😛
ok ..huhh .köszi 😊
hunbasser
Boldog szülinapot!

ReaL MaDRid x siempre

Balidani
Ahh Haziba, kérlek dönts már végre, elegem van ebbõl, hogy 10 percenként megkérdezed ugyan azt minden nap és hülyeségeket kérdezel, hogy 30 vagy 40 ezres gitárt vegyél. Menj be egy kurva hangszerboltba és kérdezõsködj.
Köszi

de akkor most ... mit tegyek ha választani kéne 30000 és 40000 között mit mondanátok tekintve azt hogy elektromoson kezdõ vok ..szal játszottam rajta ..de nem a sjaátom szal ...nem olyan sokat..
Hát, nekem a jumbo bundok is bemaródtak 5 év alatt, újra kellett bundozni...

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

og=of

Jack Blacknek van egy hobbibandája. Lényegében egy duó, azzal a kopasz fószerrel a klipben. Az nevük, hogy Tenacious D.
Csináltak róluk egy vígjátékot, amiben magukat játszák és a duo történetérõl szól. Pár hónapja adták az USA-ban.

Tenacious D honlapja

(Õ énekel a Rock suliban, is)

Ron Ragm
Lehet hogy elõtte õk nyomták, de a koncertrésznél biztos felvételrõl ment... tisztán hallani akkor is a két gitárt amikor Jack nem csinál semmit

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
100 hogy õ énekel.

Balidani
Nekem ez tetszett meg. Ja és csak 650 ezer <#bee1>

Hellhammer
Hát én annyit tudok mondani, hogy az Epiphone Special II-rõl egyik ismerõsöm annyit mondott, hogy Isten óvjon mindenkit tõle. Részletesen nem mondta el, hogy miért, de sztem ki kell próbálni, mert amit eddig néztem Epiphone gitárt azok nem voltak rosszak (nekem egy LP-100-as volt 3 évig).
Mondjuk sajna az olyan dolgok nem jönnek elõ kipróbáláskor, hogy meglazulnak a kulcsok, bemaródik a húrláb, elkopnak a bundok meg hasonlók. Szal amik hosszú távú problémák lehetnek, azzal kicsit zsákbamacska a dolog.

sztem õ ..de p
ls válaszoljatok!!!
hunbasser
tehát a filmben nem õ énekelt

ReaL MaDRid x siempre

netom hogy ez e az😄
hátha nem ez de a pengetõ a gitár a kombó tokk okés a többit képzeljétek oda =) viszont nem tudom a gitárt pontos modell e ..nem tudom!
all néztem a guitar centrumot .. és volt ott egy set ...Epiphone ..(Behignerbõl is van ilyen de az ratyi szerintem) szal 86 é kínálnak 1 Epiphone
Special II. Player Pack

A doboz tartalmaz egy Epiphon Special II. gitárt, Studio 10 gyakorló erõsítõt, tokot zsinórt, hangolót, hevedert, pengetõt és egy oktató DVD-t.

86 kilo ...elég csábító de 1 nincs ennyim 2.nemtom meg éri e ha megéri nem tud vala ki valamilyen helyet ahol esetleg tudok szerezni ..kb 50 40 é egy ilyen settet?..
Balidani
Ez Jack Black. Elég szar ez

a végén Zack nem egy Les Paul Standard HS-el nyomja??..bazz akkor is mekkorát solo zott!!!
jah... de nem tudom Jack Black igazi volt e ... az 100 hogy egy kicsit tud pl: d c g akordok váltását =D
McGrady
télleg elnyomták? én aszittem kamu pedig :-))

Kuss!-magyarázta.

hunbasser
h nyomták már 😊
billentyûs meg a gitáros voltak a legjobbak,de azért a dobos gyerek is csak megtanult dobolni,ahhoz képest,h nem tudott semmin sem játszani.
mondjuk mentségünkre szóljon,h õk rendesen nyomták suliban,nekik kötelezõ volt megtanulni zenélni,ez nem olyan,mint az zeneiskola.
azé' a Zack gyerek milyen szólókat nyomott már,pedig elõtte csak klasszikusokat nyomot 😄D

ReaL MaDRid x siempre

PíszLávJuniti
😊))))

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ron Ragm
wááá, pedogitár =D

Balidani
Zeneelméletbe én 0 vagyok 😊

Ja elírtam nem 'neked' hanem nekem.

Count Adyn
Még mindig jó nektek én 22 vok és 20 évesen kezdtem😊
Annyiban volt szerencsém hogy zenetagozatos általános suliba
jártam, igy a zeneelméletrõl többet tudok min valaha is szerettem volna😄
De azért csak jó volt valamire rákellet jöjjek😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Balidani
Amúgy neked nem tetszenek az SGk. Les Paul sokkal jobban bejön. Ha lehetne mondjuk egy Epiphone Les Paul Gold topom az rohadt jo lenne 😊

Õ Les Paul (90 éves) és tõle balra Joe Satriani a kedvencem.

Bocs ezt nem birtam megállni

tudtam ^^' huhh ez nagyon cink..bazz keverem a kettõtt asszem msotantól pofa a sunyiba😄😄😄
Balidani
Amugy haziba ez nem les paul gitár forma ha erre gondolsz hanem SG

Balidani
igen azt hallottam az egyik gitáros csaj kivételével õk nyomták.
Én 16 leszek és nyomukba se érek.

én 14 vok és nem vok olyan mint õk😄😄😄 vháá ez a titokzatos Jack Black hullám😄😄😄 (lásd mikor meglátja hogy nyomja Zack😄😄😄)kérdés:szerintetek a znee eredeti szal hogy õk játszák ..?
Count Adyn

😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Balidani
bárcsak én is 10 éves lennék és olyan jol nyomnám mint õk 😊

nemtom nekem ez volt az elsõ jack Blackes filmem valahogy ha ránézek egy másik filmben pl lásd. Hooliday.. egyszerûen azt lesem mikor kap elõ a sarokból egy gitárt😊
én csak magyarul láttam még😄😄😄 áhh magyarországon is kéne csinálni egy Rock sulit😄.D😄 alapítsunk egyet wazze:😄😄😄😄
Match
jah, a bee's knees miatt pláne 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Count Adyn
Jaja de mondjuk angolul sokkal jobb volt😊

Balidani
a Rocksulit kétszer láttam. Elõször még teljesen tudatlan voltam a rockal kapcslatba, másodszor amikor már ismertem "alapmûveket". Másodszorra jobb volt 😊

Jack Blacket nagyon birom amugy.

kirááály!😊én még sajnos nem láttam õket csak külön ..Jancsi bácsit ( a gitáros)..Speck Jani ...de inkább nem reklámozom😄😄😄 jeah msot lett vége a rock sulinak most láttam 20adjára kb ..de egyszerûen megunhatatlan..akárcsak az emlegetett canon ....inkább nem is mondok semmit csak annyit hogy annak afilmnek a hatására kezdtem el gitározni =)=)=) ..jah és afõnöknek (jack Black)((milyen találó)) szal valami Les Paul modell lehetett a kezében!!
Aquir
omg 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n