Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok dolog kene, es jo lenne egy helyen megvenni de valszeg marad a maszkalgatas ide-oda😊
Medgyo boltjan kivul persze..
0
3
5
4
5
0
le lehet e egyszerûsíteni valahogy? vagy hogy tudom kigyakorolni az átfogást rá? mert ezzel küzdök épp
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
és nézegessétek a tabot amit linkeltem 😛
Csak bokjetek a linkre es toltsetek le. Szerintem nem könnyû de nagyon szép.
Az õ számuk a fuck her gently 😄
Az egy alapmû, oktatni kéne az iskolába 😄
Tessék mûvelõdni 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Köszi
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Csináltak róluk egy vígjátékot, amiben magukat játszák és a duo történetérõl szól. Pár hónapja adták az USA-ban.
Tenacious D honlapja
(Õ énekel a Rock suliban, is)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mondjuk sajna az olyan dolgok nem jönnek elõ kipróbáláskor, hogy meglazulnak a kulcsok, bemaródik a húrláb, elkopnak a bundok meg hasonlók. Szal amik hosszú távú problémák lehetnek, azzal kicsit zsákbamacska a dolog.
ls válaszoljatok!!!
hátha nem ez de a pengetõ a gitár a kombó tokk okés a többit képzeljétek oda =) viszont nem tudom a gitárt pontos modell e ..nem tudom!Special II. Player Pack
A doboz tartalmaz egy Epiphon Special II. gitárt, Studio 10 gyakorló erõsítõt, tokot zsinórt, hangolót, hevedert, pengetõt és egy oktató DVD-t.
86 kilo ...elég csábító de 1 nincs ennyim 2.nemtom meg éri e ha megéri nem tud vala ki valamilyen helyet ahol esetleg tudok szerezni ..kb 50 40 é egy ilyen settet?..
billentyûs meg a gitáros voltak a legjobbak,de azért a dobos gyerek is csak megtanult dobolni,ahhoz képest,h nem tudott semmin sem játszani.
mondjuk mentségünkre szóljon,h õk rendesen nyomták suliban,nekik kötelezõ volt megtanulni zenélni,ez nem olyan,mint az zeneiskola.
azé' a Zack gyerek milyen szólókat nyomott már,pedig elõtte csak klasszikusokat nyomot 😄D
ReaL MaDRid x siempre
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Annyiban volt szerencsém hogy zenetagozatos általános suliba
jártam, igy a zeneelméletrõl többet tudok min valaha is szerettem volna😄
De azért csak jó volt valamire rákellet jöjjek😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Õ Les Paul (90 éves) és tõle balra Joe Satriani a kedvencem.
Bocs ezt nem birtam megállni
Én 16 leszek és nyomukba se érek.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Jack Blacket nagyon birom amugy.