Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Egyaltalan mien artol kezdodnek a jobbak es mien markakat erdemes megnezni?
Anonymous, a the Rock Band - Temple Bar c. számnak kellene a pre-chorus része, a többit leszedtem, de az nemmegy 😄
meg az Este van vagy reggel címû szám refrénje...kb. ennyi 😊)
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
háténtudomaztkéremalássan 😄
kár hogy nem vagyok pesti, biztos hozzá járnék én is tanulni. te mióta tanulsz nála? 😊
Kuss!-magyarázta.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
mennyi pénz egy ilyen szett?
lenne egy kérdésem,
van valamelyikõtöknek tapasztalata
ezekkel a pickupokkal kapcsolatban?
Vagy ennyit fejlõdött az ének felvételtechnika a 90-es évek óta...de ez itt offtopik.
😊
ebben a klippben lehet látni egy pár cuccot JF felszerelésébõl,az otthonában lett felvéve.(itt vette fel az összes albumát)
mikrofon,keverõpult,gitárok,egy tonna lemez,szalagos magnó😊
a betegszállító kocsi kifejezetten egyedi berendezésre utal😛
az énekkel egyébként nincs gáz,hallanál tõle egy-két '90-es években felvett albumát amit betépve vett fel szegény(mégis egyes körökben ma már kultalbumoknak számítanak)akkor azt mondanád hogy manapság szépen énekel😛
jófejnek tûnnek, de a zenét remélem csak viccnek szánják.
Ha ilyen kicsit minimalista, soft-grunge zanékre vagy kíváncsi ajánlom a 90-es évek közepérõl a Live zenekart, meg mondjuk ezt a számot, hogy kell egyetlen akkordból "kinyitni" és felépíteni egy dalt.
nekijobban elhiszem mint a matekosoknak akik csak tekernek ész nélkül,de nincs mögötte semmi(vannak kivételek)
ittmár picit rádióbarátabb,szinte énekel😛
ebbena számban meg van egy-két érdekes akkordfûzés,kezdõk ne ezzel kezdjenek😊
bocs hogy ilyen "langyos" muzsikákat pakolok,de a sok canon után talán jól jön<#zavart1>#zavart1>
Nagyon zajos és gerjedt mint az álat, és emelett eléggé tompán, élettelenül szólt. Átvariáltam a vezetékelését, akkor a zaj meg a gerjedés csökkent valamennyit, de továbbra sem volt élet a hangjában. Egy pickup csere biztos sokatjavított volna rajta, de egy kezdõ szériás gitárnál ne az legyen már az elsõ, hogy full elektronika csere. Egyedül a nyaki sc pickup hangja tetszett, de sztem az is csak azért mert a humbuckerekhez vagyok szokva 😊
Egyébként a srác 1 évig nyúzta, aztán eladta (bukott rajta olyan 15e Ft-ot) és vett egy Ibanez SZ520FM-et ami nagyjából a következõ kategória. Szal ilyen alapon kezdõ gitárnak jó lehet, de kb. annyira amennyire a haver is használta (tanulás és zenekarban kezdésnek).
Állítólag úgy csinálják, hogy vannak a gyárban direkt erre emberek, akik mindenféle eszközökkel meg a fénykép és egy nagyító segítségével alakítják a gityót. A hangmester.hu fórumán egyik srácnak van ilyen és az ESP topikba rakott be csomó közeli képet a gitár különbözõ részeirõl.
Kuss!-magyarázta.
haver karácsonyra kapott Washburn-t, megnemmondom milyen típus, Strato alakú, fekete, két single meg egy humbucker hangszedõ, és szerintem jól szól. középhaladó-haladó szintig sztemjó 😊
Squiereket mindenki dícséri, egyedül én nem szeretem õket 😄 Pár hónapja volt itt egy darabig egy olcsóbb sqier, sztem elég töketlen gitár, de ez csak az én véleményem, a köznép szereti, úgyhogy érdemes lehet.
Talán még Epiphone-t vagy Johnsont is nézhetsz, nekem Johnsonom van, meg vagyok vele elégedve.
Remélem valamit tudtam segíteni 😊
Kuss!-magyarázta.
amúgy egy squier startocasterbõl nem éri meg vintage gitárt csinálni szerintem 😄 jó tudom csak vicc.
amúgy ez a fél milis pötty jól felbaszott
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
lefogod alsó(mély) E húron a 6. bundot(érintõt), aztán 8-at, utána A húrra mész, ott 5. érintõ, aztán 6. erre gondoltál? 😄
Kuss!-magyarázta.