Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én pl.imádom a zenéjüket(elsõsorban persze a gitáros témák miatt)de nem lenne türelmem John egyik elvetemült szólóját sem lekottáznom,fõleg amiket mostanában koncerteken mûvel 12000RPM fordulaton😛
http://www.pergade.com/
Szerintem valami ibanez lehet, de most nincs kedvem végignézegetni õket 😊.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
(amúgy most ez a kedvenc számom😊
A sound pedig kicsit Scofield-es,de eszméletlen dinamikus,
nem humbucker-re vall,max annyiban hogy elég telt és öblös,
de ezt az amp is befolyásolhatja..
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
De én mint atom kezdõ is azt tudom mondani, hogy üljön le és próbálgassa ... Nekem volt olyan, hogy halgattam egy számot, mellette néztem a TAB-ját és hiába hangzott ugyanúgy, nekem valahogy nem tetszett ... "kitaláltam" egy 3-ik módszert ami megintcsak hasonlóképp hagzott, de valahogy jobban hozta az eredetit mint az amit az oktatókönyben olvastam ... igy egyszerüen átirtam és kész 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
<#ticking>#ticking>
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Ja amit meg nem szoktam érteni mire lehet jó, aza tripla humbucker...
Meg néhány ESP Stef Carpenter signature modellen a két humi úgy helyezkedik el, hogy híd és középsõ tehát nincs nyaki pu... szal vannak érdekességek 😄
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
ez itt
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Kell maratni középre egy pickuphelyet, a nyakhoz meg egy felezhetõ humbuci és kész ... mindezt az én amatõr mûszaki logikámmal ... De gondolom nem olyan nagy hülyeség 😊 (Mongyuk én nem bántanám a Les Pault ...)
Pl itt van eza parasztbácsiPRS-el... van egypár szand azért a gityóban 😊
Elkezdtem gitározni tanulni, és ott tartok, hogy hiába a sokéves punkzene hallgatás, inkább a blues-os dallamok fekszenek 😊 Hiába, változnak az idõk ...
De hogy egy kis on is legyen ... gedolf mester .. mesélj nekem a Vintage V100-asról ... fotókok, minde jöhet ... Õ az új "szerelmem" ugyanis 😊
Abszolut kezdõnek, otthoni gyakorlásra, blues-rock és hasonló örömzenélésre lenne ...
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Az általad írt Les Pali valóban egy telt hangképet hoz, de nem reszelõ és nem agresszív. Meglepõ. Az is igaz, más karakterû mint egy stratoé, vagy egy jobb strato koppintásé. Nem annyira tiszta csillingelõ. Inkább olyan mélyrõl jövõ. A pickupokat egy kicsit job effektel lehet modellezni, meg lehet vadítani, vagy inkább hasonlatosabbá lehet tenni az általad megkívánt hangképhez. Ha túlontúl széles a skála, inkább olyan gitárt válassz, ami HSS pickup elrendezésû. Ott könnyebb széles skálán mozogni. A humbi miatt jobban torzítható, még egy metálosabb hangzást is tud produkálni. Hasonlíts össze két ilyen gitárt, egy Palit és Valami HSS-t. Így el tudod dönteni, melyik áll hozzád közelebb. Az általad írt Vintage eléggé robosztus felépítésû, márcsak a tiszta mahagóni test miatt is. A nyaka eléggé széles, viszont kényelmes. Nekem a túl vékony nyakú gitárokkal sokszor nyûgöm van. Nehezen áll rá a kezem. Ezért is volt nehéz többek között gitárt találni. A Stagg I-400-amat ezért adtam el. A Vintage erõsítõ nélkül is "élvezhetõen" szól. Remekül leadja a testnek a hangot a híd, sõt, az egész test rezgésbe jön. Nem gyúródeszka hangja van.
Egy Clapton hangzást szerintem itt senki sem tud kicsiholni, de a hangulatot igen! Bocs ha tévedek.
Azzal kezdj, amelyik hangja tetszik. Úgysem állod meg, hogy késõbb vegyél egy más hangzású gitárt. Ahogy tanulsz, kigyakorlod a képességeid. Milyen sebességig tudsz elmenni, mennyit bírnak az ízületeid, a csuklód. Milyen gyorsan tudsz pl. akkordot váltani. Képes vagy-e improvizálni stb. Ezek mindent meghatároznak.
Bocs, hogy ennyit karistoltam.
Másrészt ha már profi gityós vagy, és tök ugyanazt a cuccot vetted meg mint Hammett(gitár, erõsítõ, láda, effekt, húr, pengetõ, anyámkínja), akkor sem fog ugyanúgy szólni mint az övé, elhiszed?
pont most akartam én is ezzel kapcsolatban kérdezni(ugyanis ez is egy Mosrite)hogy ilyen van hogy 12 húros villanyos gityó vagy csak ez valami speckó limited edition?
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
picit azért meglepõdik ilyenkor az ember,én biztos nem tudtam volna így átkötni a dolgot😛
kettõ Martin gityót váltogat,1940 O-15S
1940 O-18
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nem nézi ki belõle az ember hogy egy gitárklasszis
húrszakadás 1
húrszakadás 2
nem semmi ez a felvétel,mindig történik valami😊