Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hazamegyek, lecsekkolom ... közben megy a privát 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
demonoid.com pl.: tele van gitáros cuccokkal 😊
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Ez is qrva szép 😊 Na mindegy! Uraim, köszönöm a segítséget és a képeket!!!
Na a szinekkel pont en is ugy voltam mint te. Mindig is egy feketere vagytam. Aztan olvasgattam a forumokon hogy azon nem annyira vagy nem olyan szepen latszik a fa erezete es elkezdtem nezegetni mas szineket, es mikor mar tudtam hogy Vintage 100-at akarok venni akkor miutan vegigneztem az osszes modellt a legjobban a WR tetszett meg keprol. Csak nem ertettem hogy mitol dragabb 400Ft-al mert allitolag a nem egyszinu lakkozas meg dragabb kene legyen, de szerintem a pickup miatt. Mikor elmentem a boltba hogy fizessem ki az eloleget a TBS-re akkor meglattam a WR-t de nem tudtam hogy az (mert valamiert egi arcedulat hagyott rajta es meg olcsobb volt minta TS😎 Mondta a srac hogy vegyem meg en meg megvettem 😊
Na ide raktam a kepeket a galeriaba, de nezd meg eloben is mindenkepp !
Ez a színkérdés elég érdekes ... nekem (Aszittem eddig ...) hogy a fekete tetszik a legjobban ... de utánna kaptam geldof-tól is képeket, megnéztem élõben, azóta nem vagyok benne olyan biztos 😊
De most nem esek majd abba a hibába, hogy elsietem a dolgot ... szépen felmegyek Pestre majd, megnézem mind a 4-et, és majd ami akkor a legjoban tetszik azt veszem meg ... vagy alszom majd rá párat és megrendeltetem itthon ...
De köszi, várom a képeket 😊
Húrmagasságra pedig asszem minden cégnek más a standardja ... az Ibanez és a Fender olyan 2mm környéki húrmagaságot ajánl asszem (Vagy a nyak és test találkozásnál szokták, vagy 12-ik bund ... majd elõkeresem a leírásokat, ott bennevan ...), de sokmindentõl függ ...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nálam a húrok beállítása valamilyen mértékben közelít a standardhoz, persze, néhány tized eltérés lehet gitáronként.
A pickupon látható 6 db csavarral valóban lehet állítani, de nem ajánlom, hogy azokat tekergesd, mert el lehet vele rontani a hangképet végképp. Ha úgy érzed, hogy kevés a mélyhang és már mindent kipróbáltál otthon, elõször próbálkozz egy másik erõsítõvel,aztán lehet állítani a pickup magasságon, de ehhez a pickup két oldalán középen egy-egy csavar szolgál. Ahol beállítatod a gitárod, ott ezt is beállítják ha kell.
A CS jobban tetszik mint a TBS ?
HAt nezd meg majd eloben, ez a WR egy nagyon elegancsos lakkozas a TBS meg egy erdekes, egzotikus szerintem. Eleg ha ranezek aztan mar megjon a kedvem hogy jatszak rajta 😊
Kuldok majd kepeket, persze !
Elviszem valakihez, mar beszeltem is egy sraccal, de te amugy nem ismersz valakit vagy te nem is allitattal rajta semmit miutan megvetted?
Azok a magassagok amiket irtal, az a te gitoradra vonatkoznak igaz, vagyis azt nem ugy irtad hogy az egy szabaly hogy annyi kell legyen ?
A gyari hurt amugy miert kell kidobni a kukaba ? Maskulonben ezt mondta az elado srac is meg mielott megvettem volna a gitart. Mitol jo vagy rossz egy hur. Pl te miert tertel at Elixirre ? Olvastam hogy van amelyik konnyen rozsdazik de nalam szerencsere nem all fenn mert szaraz a tenyerem..
Megprobalod majd azt hogy nalad azert bezorog az E6 meg A, csak kivancsisagbol erdekelne 😊
Meg meg egy kerdes: van a pickupokon a 6 kis csavar a hurok alatt. Azoknak van beallitasi szerepuk ? Pl. olyasmire gondolok hogy kijebb csavarom kozelebb a hurokhoz hogy az a hur erosebben szoljon.
Nekem egy kicsitt ugy tunik hogy az also 3 mely hur szolhatna eroteljesebben, de lehet csak az erositom szar.
Raktáron ne várd hogy legyen valahol...ha mégis van az kurva nagy szerencse.
Amúgy fasza kis gitárnak néz ki...ESP copy 😄
Egy ilyen gitárhoz illik már egy floyd 😄
200ft/dolcsi árral kb 280 ezer..még korrekt ár is lenne, de sztem a boltba lesz rajta még 100 haszon...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Kedvenceim a Fekete, a WR és talán Cherry Sunburst ... Fekete és WR nem volt, a Cherry Sunburst felsõ része pedig érdekes volt ... valahogy a 2 rész erezete nagyon elütött ... viszont gyönyörû hangszer volt (Bár ott lógott mellette egy Epi Custom és egy Zakk Wylde Signature is ... szóval csorgattam a nyálam rendesen ..)
WoodooChild ... tudnál pár képet küldeni a WR-rõl? Megköszönném 😊
- ez jo, hasonlo cipoben jarunk ugy latom 😊
Na, en a Vintage 100 WR-et vettem meg most Karacsonykor es pont ugyanugy voltam mint ahogy DummyBoy irta mar honapok ota nezegettem mar.
Egy valami idegesit: az hogy naturba (erosito nelkul) ha megpengetem a hurokat erosebben akkor bizony bezorog a mely E es A hur. Meg gyari van rajta. Feljebb mar nem szeretnem allitani a hurmagassagot inkabb lejjebb es azt kerdeznem hogy megengedheto e egy ilyen gitarnal hogy erosebb pengetesnel bezorogjon az also ket hur ? Erositon keresztul nem hallom tehat amugy nem zavar csak mar maga a teny hogy uj gityo...
Egy masik kerdes tud valaki esetleg ajanlani egy megbizhato , jo hangszereszt aki esetleg ranezne es beallitana ha kell ? Mert a boltos gyerek mikor visszavittem csak a hurmagassagon varialt de lehet mast is kene vele csinalni.
Apropo: Geldof, neked nem zorog be egyaltalan a ket mely hur ha eroteljesebben pengeted ? Igaz attol is fugg milyen magasan vannak a hurjaid 😊
Es meg egy 3. kerdes: asszem a gyari hur 10-es de en jobban szerettem a vekonyabbakat. Mondtam is az eladonak es akkor mondta hogy talan egy 9-est kene majd ratenni bar a Les Paulokra nem az a jellemzo. Tenyleg igy van es miert marmint hog yinkab a vastagabb hurokat nyomjak Les Palikra ?
Megtudná mondani valaki hogy mi annak a mûfajnak a neve, amit pl. justin king is játszik?
pl: http://www.youtube.com/watch?v=xncz6Tnr5lw
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Vagy végülis talán ide jobb ... megkaptam, ezúton is köszi a Srácnak aki megcsinálta nekem, de sajna hazaút közben megsérült a CD (gondolom én ...) és igy nem olvashato (masolhato 😞 ) az egész file csak egy része ...
Nincs valakinek véletlenül valahol 800MB-nyi tárhelye amit mondjuk 1 hétig nélkülözni tudna? Mert akkor megkérném a srácot hogy töltse fel oda (Most ugyanis ilyet vadászunk ...) Ha nem lesz akkor legközelebbi pesti utamon megpróbálok megint találkozni vele és megiratom még egyszer ... akkor elküldöm ...
olyat még nem láttam hogy hüvelyk nélkül 😄😄
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
"Ic veri importünt, to kíp dö áp end dán mósün trúáut disz ekszöszájz"<#idiota>#idiota>
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Kuss!-magyarázta.
Az én gitártanáromnak nincs középsõ ujja, és néha hüvelyk+mutató+gyûrûssel fogott.
Majd gyakás gyakás.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez is tanáron múlik szvsz ... (Majd kiderül, sikerült ugyanis találnom Tanárt a környéken, ahogy meglesz az új gitár, valszeg meg is kérdezem, foglalkozna-e velem 😊