Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Kuss!-magyarázta.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
http://www.youtube.com/watch?v=H7hEXyz2lxU
ileltve fölvilágositanátok ez mijen skála? vagy miez? ^^^^
mer ugy hangzik mintha fél hangonként lépkedve föl le, de valamiér nem sikerál 😮
porki fagyok fállalon
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Csak olyan papírvékony nyakkal én nem mernék ilyeneket játszogatni.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Aztán ahogy megjött a strato, azon 9-es volt...és jobban tetszett.
Ezután gondoltam a még vastagabb (meg az akkori példakép (kirk hammett) is olyat használt), még jobban fog tetszeni, így lett 10-es, amit hamar lecseréltem 11-esre, és azzal játszottam nagyon sokáig.
Utána kaptam ajándékba egy GHS Zakk Wylde set-et, ami baszott kényelmetlen volt, de a hangja valami brutális, ezért kipróbáltam a GHS TNT-t, és azóta azt használom.
Márkák szerint eleinte ernie ball szinte mindig (néha azért egy daddario becsúszott), majd össze vissza minden féle, végül amikor a 10-es készlethez eljutottam akkor kipróbáltam egy GHS-t Slamó hatására, és rögtön beleszerettem. Azóta nekem a húr a GHS-nél kezdõdik, és ott is van vége 😄
én is 10essel játszok de 13ason nem mernék elkezdeni egybõl. gondolom mások se nagyon, akik megszokták a 9-10est.
Amúgy amikor vettem a gitáromat (használtan) akkor is 10-es húrok voltak rajta, és egy évig azt sem tudtam hogy van a húrok vastagságában eltérés. A 10-est szoktam meg, a kilences meg annyira vékony nekem, meg nemistudom... puha... hogy azon nem is tudok játszani 😊 Nyújtásnál is túl nagyot tolok rajta, mert én keményebbhez szoktam 😊
Ok, az ember ne 13-ason kezdjen, de egy 11-es pl simán belefér.
Van olyan kezdõ haverom aki 11-essel tolta.
10-es készletnél emlékeim szerint van olyan amelyik 42-re végzõdik, van amelyik 46-ra, van amelyik 52-re, de a legáltalánosabb a 10-46-os.
non tremolos gitárnál 1 készlet váltás azért még belefér.
Tremolosnál is (nem floyd), csak be kell állítani a rugókat.
Tehát ha pl 9-es a gyári, akkor azért még egy 10-est rá lehet aggatni (mondjuk ha ibanez akkor nem merném 😄).
De pl a gt6-omban is van hátul egy kimenet szabályzó ami analóg...
Tudom nem túl lényeges, csak azért annyira ne élezzük ki a témát hogy a multieffektekben nincs potméter...
Egyébként mindig a legvékonyabb húr vastagságát jelöli, szóval nem túl pontos, mert van hogy pl a 10-es készlet legvastagabb húrja 46-os, de van hogy 52-es. Meg ilyenek 😊.
Szerintem csak szemlélet kérdése hogy pl a bemeneten felerõsített jelet még analóg módon, potméterrel lehessen szabályozni, vagy már digitálisan programozva. És ugyanez a kimeneten. Effektje válogatja.
-ja, szintén nem kötözködés 😊
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Kuss!-magyarázta.
Ha húrt szeretnék venni elekt. gitárra (squier) akkor milyen hurt ajánlotok?
a porolást meg egy kontaktsprével simán meg lehet oldani, nem kell ahhoz atomjaira szedni a cuccot.
http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1002060
leszedtem az alját, kicsavaroztam a csavarokat, de aza 3, "tekeröke" miatt nemtudom kiszedni azta zöld izét belõle. 😛
csak porolni akarok.
porki fagyok fállalon
Az elsõ részen néha tátva maradt a szám, pedig már sokat láttam azért.
Ez meg egy elég király válogatás, ha van felesleges 20 perc, érdemes végignézni, vagy berakni háttérzenének, vannak benne durca dolgok 😊
sza.sa
méghogy a fender nem fejleszt
a lényege amúgy, hogy egy potival hangolást válthatsz a gitin :o
sza.sa
amúgy külön szerintetek lehet hozzá kapni a pedált amit gyárilag adnak és ha igen mi péz lehet?
Guitar Rig 2-ben hogy lehet azt megoldani hogy csak az effekthang szóljon a hangszóróból,a tiszta hangja pedig ne?
Nekem most valahogy keveredik a kettõ😞
Majdnem elpusztultam a rohogestol 😊)