Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert külön-külön lehet pl: Hammer on és Pull off ... ami ugye kalapács és Lepengetés vagy mi magyarul ...
Együtt meg talán Pinch Harmonics ... a pengetõvel megszólaltatott harmonikus ... (Az egykezes ...)
Majd az okosabban többet mondanak errõl ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Bár 2 különbözõ világ a 2, valahogy nem tok választani... majd élõben talán menni fog 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
csak a linkbe kell néznem és a röntgen szemeim kiszûrik a sok canon rockot
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
pl.:pantera flood solo-ja is így van fûszerezve
??
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az hogy ez melyik kategória azt rátok bízom.
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
én is szeretem ha valaki technikás, csak ne menjen a frazírozás rovására 😊 és nem lehetetlen megcsinálni, nézzétek meg a Toto zenekar gitárosát, Steve Lukathert. 😉 Ebben a videóban egy Beatles számot játszanak, Lukather bele tette a saját stílusát a szólóba, technikás is, de meg is van csinálva normálisan, érzed benne a nóta ízét, pedig igencsak odabasz egy-két futam 😊
Kuss!-magyarázta.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
a nagyon tekerõs szólókat azért nemszeretem, mert sokhelyen öncélúak és felszínesek, egyedüli élményt az nyújt bennük hogy látványosak.
Itt, Kecskeméten is van egy gitáros, aki, télleg le a kalappal elõtte, nagyon technikás srác, de ha feldolgoznak egy számot, azt iszonyú felszínesen játsza, pedig azt hinné az ember, kisujjból kijátsza, de nem, majdnem hogy fülsértõ.Gondolom azt hitte hogy õ már tudja a számot(mert technikailag megtanulta), de nem gyakorolta ki rendesen a frazírozást, ezért az egész szólóból lett egy nagy egyveleg...ezt szeretném én elkerülni 😊
sry az ömlengésért
Kuss!-magyarázta.
PARTYBOY: hagy ne példálózzak 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nem szereted Blackmore-t, Match? 😊
Bár ez a szóló tényleg nem nagy cucc, az eredeti sokkal jobban bejön 😊
Kuss!-magyarázta.
Ilyen szar szólót nem lehet playbackelni 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Kuss!-magyarázta.
De rohadtul tud 😊
Kuss!-magyarázta.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
<#vigyor3>#vigyor3>
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Nem érdekelne valakit egy Bartolini hídba való humbucker? Jazz, blues, rock, hardrock mûfajba való kiváló, egyedi hangú darab. Sg fórumosoknak most 1% kedvezményt adok! 😄 Irányár: 15000 pénz, esetleg alkuképes.
Na, ma lettem boldog tulajdonosa egy Fender CD-60CENAT-nak 😊