Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Magyarul rángatod a potit mint állat 😊
Van ez a zene és valami ilyesmi zenéhez szeretnék valahonnan tabot leszedni lehetõleg guitar pro-sat. Nem tudtok véletlenül?
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De tényleg ki kell próbálni õket.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
most tervezek venni egy félakusztikus gitárt, tanulási célzattal: eddig klasszikus gitárom volt, de pár éve abbahagytam a dolgot és most szeretném feleleveníteni az emlékeket 😊
két szóba jöhetõ darabot néztem ki:
Stagg A300 - Jazz link
Johnson JEG-1060 link2
szerintetek a kettõ közül melyiket érdemes választani? árban ugyanott vannak, mindkettõrõl olvastam már hideget-meleget külföldni oldalakon.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Betetted a bogarat a fülembe és tényleg hülyeséget kértem 😄
Eröltettem ezt a G3 2007-et a keresõvel és lám - Joe Satriani (2006) Satriani Live! címen megtaláltam amit kerestem.
1000 Köszönet.
Ha valaki összefut a G3 2007 DVD letölthetõ változatával, kérem jelezze. Köszönettel 😊
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Mennyire tartja a hangolást ha megtépkeded a tremolót? 😊
Meg milyenek azt elsõ benyomások? (Búgástól eltekintve...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Jimi Hendrix
http://www.gitarshop.hu/index.php?tart=apro_hirdetesek_rapattanok&erdekel=4603
infam
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Azért kérdeztem, mert én keresgettem és nekem a Guitar Pro nem is ajánlotta fel a P.H.-t csak az A.H.-t (Kipróbáltam angol és magyar nyelven is ...)
Tudom, hogy ugyanaz, csak nem értem nállam miért jelöli másképp ... 😊
Én asszem itt olvagattam rólla elõször, itt is írja hogy "same" 😊
Ultimate Guitar - Harmonics for Beginners
Amúgy ha mégis a rugók, akkor tömjél mögé szivacsot.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Otthon a tremolóval játszogattam... Késõbb mély hangok pengetésénél (inkább) zörögni kezdett valami, de eszméletlenül érdekes hangon. Nézegettem, mi lehetett a zaj forrása, mikor a "búgás" közben megérintettem a húrlábat, abbahagyta... Elengedtem, újra "búgott". Adtak a hozzá kulcsokat, meghúztam a csavarokat, és nem hallottam többet, viszont ma tremolózgatés után ismét elõjött... Tehát az egész lényege:
Ezzel menjek vissza a boltba, vagy a Nagy Könyvben így van megírva, és ilyenkor húzogassam a csavart? Kösz elõre is!
én máshogy csinálom dde így is fasza,,én a gitár végén a bunduk föllöt vísítok😉)
De lehet guitar world...
Továbbá a www.metallica-tabs.com -on (vagy .net 😄) is van egy egész korrekt magyarázás.
Mert megnéztem a Guitar Proban A.H. (Artificial Harmonic) - mesterséges felhang (harmonikus ...), van a Duality tabjában (Pár helyen a nyújtásoknál ...)
Gondolom ez kell ... na ezt nem tom hogy magyarázzam el, mert én még nagyon newbie vagyok a gitározáshoz, pengetsz majd kapásból a pengetõtartó kéz mutatóujjával képzel egy üveghangot - felharmonikust ...
Valahogy így kell, de inkább valaki olyan magyaráza el aki jobban tudja és jobban ért hozzá ...
Tul képp megegyezik az artiffical harmonic-al.
A neten ha rákeresel simán lehet hozzá leckéket találni.
A guitar one zakk wylde leckéit különösen tudom ajánlani.
a videó közvetlen linkjeegyébként érdemes nézegetni az oldalt mert vannak rajta jó dolgok