Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Match-nek meg igaza van, csak basszusgitár húrokat szokás kifõzni, gitárnál nem halsz bele 2 ezer forintba
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
vagy akár egy adapter is elég meg egy polipkábel.
biztos többe kerülne ha külön-külön vennéd meg a pedálokat, ráadásul true bypass, tartóláda, mindegyikhez adapter kéne, úgyhogy több lenne a macera, mint a multival...a kisvasúttal nehezebb összerakni ütõs szandot, de sokkal egyénibbet lehet, és ha sikerül tényleg dögöset összedobni, akkor nagyot szólhat, de szerintem a me-50-el is meg lehet csinálni egy karakteres setupot 😊
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
választ köszi
porki fagyok fállalon
sza.sa
Ha kevés húrral rendelkezünk, egészítsük ki némi spagettitésztával, a legvégén pedig adjunk hozzá paradicsomot.
Komolyabban: fõzni a basszusgitárhúrokat szokták, szólóra vegyél másik készletet 😊
Kuss!-magyarázta.
sza.sa
De amiko én rendeltem volt 1 kis gond is mivel n megrendeltem neten keresztül és pont akko történt valami hiba a rendszerben és akik nem tom miko rendeltek azoknak ujra kellett mert elveszett hogy ki mit rendelt.
Bocs ha kevésbé érthetõ a válasz😄
egyébként a klasszikus gitárt elég régen és zeneiskolában tanultam (ami azt jelenti hogy heti egy szolfézs + kétszer 35 perc gitár, meg annyi gyakorlás amennyit nem sajnálsz 😊), nem nagyon tudom összehasonlítani bármi mással.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ezt írják: "A megrendelt csomagot legkésõbb 10 munkanaponbelül küldjük, általában a visszaigazolás megérkezését követõ 3. nap. Ha valami nincs raktáron, azt jelezzük."
Az erõsítõm van rákötve a gépre. Nem a gitár a pc-s hangfalra😄
Az erõsítõmet pedig innenhangmester
Én a Cube 15X-et vettem volna csak akko még enm lehetett kapni M.o-n ugyh a microcube lett😊
De nem bántam meg. Meg mivel a monitoromhoz tartozõ hangfalam elromlott az erõsítõmön halgatok zenét is.
klasszikus gitároztam 4-5 évig (meg persze az itthoni szöszölés Manu Chao, Red Hot Chili Peppers, Pink Floyd és hasonló bandák könnyebb dalaival), elektromossal még nincs tapasztalatom... szóval egyelõre mindenféle és -fajta zene érdekel 😊
elsõsorban a blues/jazz vonal (pl Tom Waits), no meg az említett bandák az irány. csak jönne már meg a szajré 😊
teljes amatõrként még van rá esély hogy okosabbnál okosabb kérdésekkel fogom bombázni a fórumot, elõre is elnézést...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

és persze bocs a spamért...
Amilyen pici úgy üvölt és milyen szépen!
Amúgy meg nemsok különbség van árban a két cucc között. Mivel a peavey nagyobb is meg nekem jobban bejött ezért ajánlottam azt 😊
De olyan mindegy mit veszel kezdõcuccnak csak szóljon 😊
Én a Microt hazsnálom és nagyon bejöm😉
de ha már lehet kapni a Cube 15X-et M.o-m akkor azt!!
Bár szerintem nem ér meg ez a reverb 5-6 ezer forintot úgyhogy a Rage-t ajánlom.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Nekem egy Peavey Blazer 158 erölködõm van. Mindkét gitárt próbálgattuk haverral és alig volt valami különbség.