Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Kuss!-magyarázta.
Én egy olyan programot keresnék ami segítségével több sávot tudok feljátszani a gépre és hab lenne a tortán ha még effektezni is lehetne!
Segítségetek elõre is köszönöm!
Egyedi darab volt az tuti...
A hangja kb olyan mint amit leírtál, megtoldva azzal hogy ezen kívül még minden egyéb is szar volt...
nyak, súlyelosztás, beállítás, fogás...minden.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
komolyra fordítva: játszottam egyedileg készített Fibenare hangszeren, ha jól emlékszem használtan kértek érte cirka 250 ezret (megjegyzem ennyibõl igencsak jó hangszert lehet már kapni); és valami iszonyatos hang jött belõle (negatív értelemben). egy zajos, gerjedõs mûanyag valami. egy feleannyiba kerülõ, szériagyártott Washburn ezerszer jobban szólt.
magyarul: nem minden arany, ami fénylik.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
jóvanna, "a vékony fém biszbasz a húroknál" nálam a gitár másik végén vizualizálódott 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A "tremoló" (pontosabban inkább Vibrato, de nem akarlak megkeverni 😊 ) tipusától függõen tudsz vele játszani a hangmagassággal ...
Olvasnivaló
@Crazy Mate:
Ha nem vagy tisztában vele, akkor egyelõre ne "szereld" fel, csak zavarni fog ... késõbb meg ha akarod akkor meg tudod tanulni a használatát ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Következõ húrcserekor asszem én is kipróbálom😊
Mindegy megjött a kedvem az Elixirhez, legközelebb aszem kipróbálom.
Kuss!-magyarázta.
A hangja kicsit furcsa volt elsõre, mert azt vártam hogy majd visít mint az állat ahogy az új húrok szoktak, de ez nem. Valóban nincs meg az a fémes presence-s hang, viszont ettõl függetlenül nagyon testesen szól, igazából nem is hiányzik belõle az a magas csilingelés. Az üveghangokat is adja szépen, szal ezzel sincs gond 😊
Ha hasonlítani kellene valahogy, akkor talán azt mondanám, hogy ha mondjuk egy Ernie Ball húrkészlet hangja újonan olyan zúzda közben, mintha egy kalapáccsal ütnék az arcod, akkor ez olyan, mintha egy fal jönne neked. Szal nem egy kis helyen zúzza be az arcod, hanem az egész fejednek neki megy 😊
Arra leszek még kíváncsi, hogy a tartósság terén hogy szerepel majd. Ha hinni lehet a beszámolóknak, akkor 1-2 hónapig hoznia kell ezt a sound-ot, nem fog hamar elfáradni.
Összefoglalva: egyelõre nem bántam meg, hogy egy normál húrkészlet árának a dupláját adtam ki érte.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Nálam is lesz húrozás a hétvégén - kölcsönadtam a gityóm havernak, szakadt az A húr. Lehet hogy ezért nem szeretnek az emberek hangszert kölcsön adni? 😄 Mert ha gikszer van az mindenkinek kínos, de leginkább a kölcsönkérõnek...
Egyébként vettem Elixir húrokat, ma este megyünk próbálni a zenkarral, kiváncsi vagyok milyen lesz, és tényleg annyira jó-e mint amennyire mondják (mondjuk igazából hosszútávon derül ki a dolog majd).
Nem vettem eszre, na akkor meg egy kellemes meglepetes 😊
A dissection új gitárosa:
Félelmet nem ismer, és balkezes:
Az igazi gitárpárbaj:
És megint:
Tiszta Dixiland band:
Jim Carrey is vágja a témát:
ZZ Top!!! Rock N Roll!
Ki szereti a Scorpions-t?
Jesus Christ Superstar:
Családi vacsora höhöhöhöh 😄DDDDDDDd
Kuss!-magyarázta.
De azért korábban gibsonék is néha elszálltak...nem hiába lett olyan les paul aminek lyukak voltak fúrva a testébe (aztán ebbõl lett a semi-hollow).
A mahagóni alapból egy nehéz dög fafajta...abból csinálni egy egész gitárt, hát az nem lesz pehely könnyû. Képzelj el egy stratot mahagóniból...na azzal végigállsz egy koncertet és meghalnál 😄
Amikor meglett a stratom tök furcsa volt a legend után. 1 centivel vastagabb a teste, a nyaka is valamennyivel vastagabb, meg fából van és nem rétegelt lemezbõl...azóta már hozzászoktam, msot a másik furcsán könnyû.
De a legend az egy isten hangszer 😊
Vintage V100 Series
Body: Mahogany
Top: V100CS Flame Maple
Neck: Mahogany – Set Neck
Fingerboard: Rosewood
Az meg hogy nehez, miert lenne baj ? Epp az a lenyeg, van benne anyag 😊 Multkor mikor kezbe vettem egy igazi Gibsont a Vintage utan, na az volt nehez 😊
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
ugyanaz mint egy Jaguar és egy lovaskocsi között.
És nem DT-vel meg Meshuggah-val kell kezdeni, hanem egyszerûbb zenékkel. Sztem erre a célra tanulásnak teljesen jók a Nirvana, Tankcsapda és hasonló "3 akkordos" zenekarok számai.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!