Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt is látszik hogy elég szerény,nem a magamutogatós fajtából való,de piszkosul érzi amit csinál.látszik hogy szívbõl játszik nálam ez számít
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
nem egy tanár alkat,kicsit mintha unná😊
érdekes hogy ezt a számot egyszer(kérésemre)átnéztük egykori tanárommal de így akkor sem tudom eljátszani,a sok kisújjas hammer meg az ilyen apróságok tették ezt a számot szerintem kultikussá és nem egyértelmûen könnyûvé.
18-19 évesen írni egy ilyen dallamos gitárkíséretet az sem pite
under the bridge
akit érdekel annak jó gyakorlást<#eljen>#eljen>
de legalább már ezt a nagyszekundos dolgot is tudom
fekvéseknél nagyszekundot nem fogunk szomszédos ujjakkal(2-3,2-3)
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
ez is fura
Szerintetek is hibás itt az újrend vagy én tanúltam meg annó rosszúl(1-3, 1-3 helyett a 2-3,2-3-as újrend lenne a logikus és kényelmes)?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Közben a sietés úgylátszik megoldódott az acid pro 6al az acid 3mnál viszont ugyanúgy siet. ez a monos dolog viszont még megvan de az az igazság hogy annyira nem zavar mert általába úgyis 2x veszek fel egy adott részt a stereo miatt és kirakom jobb meg bal oldalra.
A mono-stereo gondot meg valószínûleg a rögzítõ progiban lehet megoldani. Nézd meg, hogy a felvétel beállításoknál lehet-e mono-ra állítani. Sztem most úgy veszi fel, hogy sztereóra van állítva és mivel a gitár mono cucc, ezért a két sávból az egyiken vesz csak fel jelet, a másik üres, visszajátszáskor értelemszerûen ugyanígy küldi vissza. Ha felvételkor monóban rögzítesz, akkor sztereo visszahallgatáskor a mono jelet elküldi mindkét oldalra.
Ui: eszembe jutott errõl egy vicc:
- Hogy hívják, az egy fülû manót?
- Monó. <#idiota>#idiota>
Az lehet gond, hogy nincs összeszinkronizálva a fasttrack mintavételezési frekije a program által használttal (szal mittomén egyik 44,1-en megy a másik 48-on vagy hasonló). Az is lehet, hogy mondjuk a fasttrack használja a belsõ órajel generátorát, a progi meg a számítógép órajel generátorát használja és a kettõ nincs szinkronban. Ami még eszembe jutott, hogy ha asio módban használod, akkor leterheltségtõl függõen is lehetnek csúszások, ezen a buffer beállításokkal lehet orvosolni.
Mondjuk 1000 dologtól függ ez a csúszás téma, segítene ha kicsit részletesebben leírnád, hogy mit használsz. Milyen rögzítõ progi, a fasttrack-ról milyen módban veszed fel a jelet (asio, wdm, mme), milyenek a felvételi beállítások stb.
Sztem a sztereo-mono gond is simán kiküszöbölhetõ, csk tudni kellene bõvebben a konfigod (hardveres és szoftveres oldalról is).
2.igen😛
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pedig elég jó hangszíneket lehet kevergetni az ampli2-vel!
mondjuk én is jobban szeretem a gt8-at😛
Kuss!-magyarázta.
ha line in akkor próbáld feltolni a federét csutkára a volumet háromnegyedig és a programba amit használsz(guitar rig,amplitube stb)a master és az input potikat próbáld úgy belõni hogy minél kevesebb legyen a zaj.így nagyjából elérhetõ a dinamikus hangzás és a kitartott hang is.
nem akartam senkit okosítani csak a saját kis amatõr tapasztalataimat megosztani zenész embertársaimmal<#wave>#wave>
Kuss!-magyarázta.
megtudhatom milyen módon készült a felvétel?
én is szoktam felvenni,csak az összehasonlítás miatt
Van egy fél perces saját szóló, amirõl érdekelne hogy mit gondoltok, hallgassátok meg :-)
Marci
Kuss!-magyarázta.
mert én ezt használom és nem tudom elképzelni hogy hogyan lehet kikerülni azt hogy a nagy jacket át kelljen alakitani kicsivé.
Kuss!-magyarázta.
Létezik egyátalán ilyen vagy csak én vok ilyen szerencsétlen és nekem még ez is összejött? 😄
amugy milyen koncert?
Rettenet jó.
ám ha a "feldolgozó" nagyon olyan akar lenni mint az eredeti, és mégsem megy az gáz.
Ez sokban eltér az eredetitõl de mégis kegyetlen jó
remélem nemsoká láthatom élõben is.
Kuss!-magyarázta.
Kedvenc példám erre a sok szerencsétlen, akik Bencsik Samut játszanának...Nem tudom eldönteni néha, hogy röhögjek-e vagy sírjak rajtuk. Sok mai ember szidja a P.Mobilt, ahhoz képest eddig max 1-2 embert láttam akik ki bírták játszani a régi témákat. A többi valamit csehszlovákoskodott.
Kuss!-magyarázta.
Ilyen motyót normális zenész az életbe nem venne, még
poénból sem, az ilyesmi kb. álmodozó tiniknek készül,
-> egy kispedál és õ lehet Jimi Hendrix/Eric Clapton/Brian May stb..valószínû ezért egy ilyen fiatal srác mutatja be,
így lejön hogy "úú ha neki így szól akkor nekem is biztos"..
Ha az egész dalt feldolgozná, minden gond nélkül belevihetné a saját egyéniségét, de ezek egy-két ütemes témák, amiket illene egy az egyben megtanulni, pláne promo esetén..