Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem mondjuk nem annyira tetszik de érdekes 😊
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Jóideje azt hittem hogy idetalált még egy gitáros...😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ha tremolós: elõször a rugókat állítsd be. A híd aljától a testig 1/8-ad inch távolságnak kell lennie ( (1/8)*25.4 mm ).
Ha ez után nem jó akkor a non tremolónál alkalmazott megoldás jön.
Non tremolós: a hídon található húrtartókon kell állítani (shaddle).
Szükséges eszközök: imbuszkulcs.
Ha új húrral próbálkozol, nem baj ha csörög! Arra figyelj hogy ne halljon el a hangja se lefogásnál (már végképp rossz), se nyújtásnál (kicsit rossz 😊).
Ha a nyak ferde akkor szólj és írok arról is.
Többen írnak jó véleményt, mint rosszat, bár valaki azt írta (lehet, hogy máshol), hogy vokálra nem túl ideális, mert könnyen túl lehet vezérelni és akkor crunchosodik ami gitárnál jó, vokálnál nem jó.
Remélem 1-2 héten belül sikerül vennem egyet (Mic200-at tervezek, mert nem sokkal több és van valami elõfok modellezés szerûség benne, bár azok állítólag csak eq meg limiter presetek) és akkor majd csinálok hangmintákat az elõfokkal felvéve, meg elõfok nélkül felvéve.
... got nothin to share with you...
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
és ha veszek erõsebb rugót de legközelebb gyengébb húrt teszek be és a tremolo meg nehezebben mozog akkor megint ki kell majd cserélni õket?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ma tettem fel vastagabb húrokat az eddigieknél, és a tremoló a húrok feszessége miatt 'elõrébb dõlt' vagy csak akkor áll vissza nyugalni állapotba ha engedek a húrokon, de akkor lehangolódna a gitár.
Ez lehet hogy megoldódik késõbb? Kinyúlhatnak annyira a húrok hogy ne húzzák elõre a tremolót? Valaki aki okos és érti amit leírtam mondja már meg mit lehet csinálni (egyáltalán probléma ez? gondolom igen mer nehéz behangolni) Elõre is Köszi,
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
...nem tudom ,...szeret vetkõzni a gitár???
A lényeg, hogy squiered nyilván jobb lesz, ha minõségi hangszedõk kerülnek belé, de általános minõségben nem lesz ettõl még egy fenderverõ-csodagitár. "Csak" egy remek gitár, ami akár életed végéig elkísér ha máskép nem, mint pótgitár.
Ha jól tudom a fenderek nagy többsége égerbõl van nem?
Mert az én squierem is abból van és állítólag az új squiereket már másból csinálják...
Szóval szerintetek jó pu-kkal fasza gitár lehetne belõle?
ebbõl csak a ultimate attenuator lenne 400 dolcsi
Mondjuk ez a kisvasút dolog is egyéni izlés kérdése, mert én pl. soha nem használnék phaser-t a zenénkhez. Szal nekem az ideális cucc ilyesmi lenne, hogy hangoló, volume, wah, overdrive, torzító, chorus, tremolo, delay, reverb. Ezt így kurva sok pénz egyben megvenni, de sztem ebben pont az a jó, hogy darabonként lehet fejlesztgetni. Jelenleg még messzi vagyok ettõl a dologtól, csak hangoló, volume, wah, torzító van még de haladok lassan a vonat vége felé 😊 A következõ fejlesztés valami jóféle chorus lesz majd valamikor.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
on:
köszönöm!!!
a bocik nevébe is
....ja meg mellé 1 nõ aki néha megsimongassa a hasadat ....és bont 1 üveg BORSODIT /le az ászokkal pfuj/....!!!!!
meg nem ért mellé dolgozni is hogy fizesd a lakbért meg mondjuk végy még 1 végfokot...meg 1 ps3at....
..meg néha elvidd a nõdet a PLÁZÁBA és eggyütt röhögjétek a kis plazapicsákat..eheh
aztán ha beüt a crack akkor babakocsi ....