Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nem volt balkezesben...
Fehercsoki
Próbáld ki ezt a felezhetõs SG-t amit linkeltem.

Fehercsoki
Az alapból humbucker, szóval bele sem tudod tenni, de egyébként sem jó a fája metálhoz, eléggé felejtõs ez a gitár.

Seymour Duncan Distortion hangszedõkkel sem?
Fehercsoki
SG-t nem próbáltál?

Hecker007
Ha olyan zenét akarsz játszani mint amit linkeltél akkor minden stratót elfelejthetsz mert azok nem ilyen zenére vannak kitalálva.

Fehercsoki
Amúgy legjobb az lenne, ha humbuckeres gitárt vennél és tennél bele felezhetõ hangszedõket.

Fehercsoki
Például ez, bár még ez sem felsõ árkategóriás.

Fehercsoki
De az úgy nagyon nem lesz jó metálra.(fõleg olyanra nem mint ami nemrég lett linkelve)

Fehercsoki
Biztosan van.

Na próbálgattam tegnap balkezes gitárokat. Volt valami Bigson, borzasztó minõség viszont arra jó volt, hogy meg tudjam tapasztalni milyen lehet egy LP típusú gitár. 12-ik bundtól felfelé igen nehezen ment csak a játék, sajnos azt kell mondjam nem ez lesz az én gitárom hiába szép hangja van. Próbálgattam Ibanezt is, túl szélesnek találtam a fogólapját, a húrok közötti távolság nagy nekem.
Viszont egy Mexikói Fender is a kezembe akadt. És baromi kényelmes volt rajta játszani, egyszerûen nem tudtam letenni azt a gitárt! Azt a nyakat nekem találták ki 😄

Van a Squier-nek szerintetek olyan balkezes, felsõ árkategóriás (jó minõségû) változata amin a húrláb mellett dupla hangszedõ van? Mert ha van ilyen akkor szerintem egy ilyet vennék és kapásból kicserélném benne a hangszedõket.
Fehercsoki
Ha már megvetted akkor miért számít hogy másnak mi a véleménye róla?

Sziasztok,

Valaki játszik Vox ac 30 c2 erõsitõn , nemrég vettem ,valaki tudna róla tapasztalatot irni
Hecker007
Most nézem, benne van a topik a TOP10-ben 😄

Count Adyn
Kis kézhez ez is jó😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

D'Addario EXP foszfor-bronz (csak sajnos elég drága...)
Fehercsoki
Akkor vegyél azt.

Hecker007
D'Addario vagy még ami jó az a DR Zebra.

akusztikushoz milyen húrt ajánlottok?
Ernie Ball van most rajta, megmondom õszintén, nekem annyira nem jött be. Orignál valami Daddario volt rajta, az nem volt rossz.

jaja.. Toontrack EZ Drummer meg társai..
reaperben jól lehet használni õket
egy sáv dob, egy gitár, egy bass gitár.. és kész is

Fehercsoki
Amúgy használ valaki Addictive Drumsot? Nagyon jó kis dobgép és PC hangszórón is jól szól.

Fehercsoki
Nem a zene stílusával van a bajom, hanem a minõségével, de mind1 kár ezen vitatkozni.

csokalaci
Igen az Agile gitár, de lehet, hogy van Fenderben is. 😊
Fehércsoki: Rendben tiszteletben tartom a véleményed. Nem tetszhet mindenkinek az ami másnak tetszik. Nekem például az SG forma nem jön be. Régen tetszett még mielõtt nem volt gitárom de mára már nem vennék olyat. Az meg, hogy valakit a zenéje alapján ítélsz meg szerintem elég érdekes. Nekem is van rengeteg haverom, aki olyan zenét hallgat amit én soha nem hallgatnék(dubstep meg tököm tudja még milyen gépzene) még sem mondom rájuk, hogy nyomorékok, mert jó barátaim.

http://facebook.com/musicleander

nekem mexikói fenderem van.. szerintem ugyan az mint az amcsi..
csak más szedõ van benne..
de az a legkisebb.. bármikor lehet cserélni, és én elégedett vagyok vele így is.

ugyan az a fa, forma, anyagok.. minden ugyan az, csak a szedõnek van egy kicsit más hangja, amit szinte észre se lehet venni szerintem

Fehercsoki
Ja meg volt gitarshopon is valami interjú, ott is faszságokat beszélt.

fecska
Ja annak köze sincs Fenderhez 😊 De tényleg nem láttam még ilyet élõben

Fehercsoki
Szerintem valakit meg lehet ítélni a "zenéje" alapján, és én most pont ezt tettem.

csokalaci
Te nyomorékozol embereket úgy, hogy nem is ismered, nem én 😊<#wave>

Fehercsoki
Gratulálok.

csokalaci
Na na! Kit nyomorékozol? Magyarország egyik legjobb metál gitárosa, és jó barátom.

fecska: 1:53-tól.

fecska
Nagy demonstrésön meg minden, de a hangerõt ne mbírná akkorára felvenni, hogy a kamera ne vegye a húrok zengését... Meg nem bírják bemikrofonozni

Fehercsoki
Pedig van.

fecska
7 húros tele? sose láttam még olyat 😊

Fehercsoki
Ez egy nyomorék=/

Hecker007
Mind a kettõt jól meg kell nézni vásárlás elõtt, de a videóban lévõ hangzást sose fogod elérni egyikkel se. Stratból a klasszikus metál hangzásokat lehet kihozni, persze megfelelõ és nem olcsó szedõkkel, tehát a gyári szedõk metálhoz rögtön mehetnek a kukába.

csokalaci
Ezt lehet, hogy már linkeltem, de egy ilyen is a terveim között van 😊

Fehercsoki
Szerintem igen, mexikói fender nagyon nem fender.(az alapján amit hallottam róla)

csokalaci
Imádom! Pár év múlva majd én is szeretnék egy ilyet 😊 Sõt lehet hogy 7 húrosban.

De akkor inkább egy Squier mint Mexikói Fender?
Klemice
Azért telén belül is van ami megfontolandó

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hecker007
Sose fog tetszeni szegény, Fenderbõl számomra csak a Stratocaster létezik 😄

Hecker007
Hát igen ez már rég nem az az igazi metal, de hát változnak az idõk, nekem tetszik ez a mûfaj.

fecska

😊

Hecker007
Egyre megy kb. a kettõ, de ahhoz a hangzáshoz ami a videóban van inkább egy ESP/LTD, Schecter, Dean való, meg ugye Mayones, Strictly7 de hát azoknak a beszerzése problémás hazánkban.

Fehercsoki
Nekem ezek nem tetszenek, ez rendes metáltól nagyon messze van=/

Fehercsoki
Miért pont destroyer? Miért nem jó egy explorer?

Hecker007
takacskr videós hsze javítva:
"Egyébként én ilyen hangzást (is) szeretnék a gitáromból..."

Hecker007
Teléhez én nem nyúlok, soha nem tetszett se a formája se a hangja, Strato, Super Strato, LP, Destroyer amik tetszenek formára és hangra is.
Az igazi álom az egy '75 Ibanez Destroyer csak hát az nem egy olcsó darab és hozzájutni se lehet túl egyszerû.

Drágább Squier vagy Mexikói fender a jobb?
Fehercsoki
Van 100k-ért Squier telecaster 2 humbival.