Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nagyon nem megy már eq-val a dolog, akkor próbálkozz kompresszorral vagy mondjuk jó lehet még a BBE Sonic Maximizer vagy a Steinberg Magneto.
Majd megkeresem annak a számnak a beállításait, amirõl most szó volt és bepostolom ide.
fotókon, koncert videókon, klippekbe mindenhol az LTD-t láttam eddig nála nem értem a lapjukon mér írnak Gibsont.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Érdekes a Jesper gitárja téma, az In Flames lapján az van írva, hogy kizárólag Gibson Voodoo-t használ, aztán a koncert fotókon meg egy LTD EX-400 lóg a nyakában 😊 Amúgy nem vészesen dárga az a gitár, bár a 140e-es keret felett van. Annyiért én egy Epiphone Explorer-t vennék, ha már ilyen forma gitár kellene.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
A jacksonnál színtõl függõen megy az ára felfelé 230 ezerig 😊
csak a sima egyszínûek kerülnek 134-be.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ahogy néztem ez a Jesper fiú esp ex-en tolja. Abból elérhetõ áron LTD-t veszel max, de én inkább lebeszélnélek róla. EX-50 és EX-400 megfordult a kezembe...a dizájnon kívül szinte semmi különbség nincs (ragasztott nyak ide vagy oda).
Ibanezrõl nem szólok mert leugatnak 😊
Esetleg 140 ezerért egy epi explorer?
Vagy ha már jackson, akkor egy DK2 japán gyártmányú szintén 140 körül mozog:

Tudom ajánlani még az LTD EC szériát. próbáltam ec50-et, és ec300-at, sztem megérik az árukat.
Éppen gitárvétel elõtt állok, és a szüleim hajlandók kb 100-150 ezer közötti összeget rááldozni a gitárra, és nem szeretném elkapkodni hanem egy jó hangzású jó gitárt szeretnék venni. Ami tetszik az pl. az olyan Ibanez vagy Jackson féle gitárok, és azok a Gibsonok pl. amin In Flames-ben Jesper játszik. Valamivel jobban tetszenek az Ibanez gitárok de egy oylan "jesper féle" gitárt mindneképpen ki szeretnék próbálni de mo-n egy boltban sem láttam és használtcuccoknál sem találtam. Lehet cska nem ekrestem eléggé....van aki tudna segíteni, és adni személyes tanácsot hogy ennyi pénzbõl hol és milyen gitárt venne? Kössz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A frekiátvitele is sokkal egyenletesebb, nem nagyon függ a tekercseléstõl, kábelezéstõl, erõsítõ bementi illesztésétõl, hogy milyen hangja van. Van aki szereti, van aki nem 😊
- A pickup egy elõerõsítõvel van megtámogatva, és nem az elemmel 😊
- az elõerõsítõ van megtámogatva az elemmel
azért ezzel vitatkoznék...ha jól látom Steve Lukather is aktív elektronikát használ, mégsem metálarc :-)
Kuss!-magyarázta.
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
tud valaki mondani pár mondatot az aktív elektronikáról? nem nagyon ismerem, jó lenne valami képet alkotni róla...
Kuss!-magyarázta.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tud valaki olyan oldalt vagy boltot,ahol lehet egyedi pengetõket csináltatni???
így utólag fura lenne de biztos csak az számít amit megszoksz
Kuss!-magyarázta.
persze lehet hogy mégsem, de nekem így lenne logikus 😊
bár én mondjuk egyáltalán nem agyaltam azon hogy most akkor balkezes vagyok, a gitár meg jobbos, csak örültem hogy van egy gitárom, aztán kûdtem :-))
Kuss!-magyarázta.
én is balkezes vagyok, mégis jobbost használok..amugy meg szerintem amilyen gitárt megfogsz életetben elõször, az lesz a "normalis" számodra
mert ha igen, akkor nyugodtan kezdhetsz jobbkezessel is, én is balkezes vagyok de jobbkezesen kezdtem és semmi bajom vele 😊
Kuss!-magyarázta.
Vagy max rendelnek pestrõl
Tehát csoda hogy csak pár %-al drágábbak.
Azt szeretném kérdezni h a balkezes gitárok olcsóbbak vagy drágábbak???
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Kuss!-magyarázta.
under the bridge by JFrusciante😊