Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
... got nothin to share with you...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hellhammer: ki kell próbálni más gityóval és ha azzal is trotyog akkor lehet hogy csõ... :/
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
amúgy sárgabékát hanyagold szerintem 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
😄
kép
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Én cuccom (webcames gyér kép):
Fender DG5 western
Ibanez SV470
VOX DA15
plusz van egy régi Alvaro no.20 akusztikusom

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Fender CD-60CENAT elektroakusztikus gityó

nekem egy ilyen van,csak LaceSensor hangszedõkkel
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
dean playmate pcpk
linkeljen már mindenki képet!!
minimum letörném a kezét..
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Amúgy nemtudom miért lenne ciki ez a hozzáállás. Szerintem sokkal cikibb a "minden este hányatag részeg és sztónd vagyok és kidiobom a hotel ablakán a széket mer azjó" hozzállás.
Zene nélkül mit érek én?
Zene nélkül mit érek én?
Lehet csak egyszerûen egy jel hogy meglehessen különböztetni a gitárost a többitõl😄

Tudja valaki,hogy mit jelent a gitárosoknál az x a gitáron??
Csomó koncerten láttam,hogy mindenki gitárján vagy egy nagy X!
Zene nélkül mit érek én?
Gondolkozz egy kicsit logikusan: magában a gitár semmi olyan extra jelet nem ad le, amitõl szétmenne a hangfal, sõt jóval kissebb frekitartományban van jelen, mint mondjuk ha egy kész felvételt hallgatnál (nem nagyon van 100 Hz alatt mélye, ahol a lábdob + basszusgitár szól, 6 kHz fölött is alig van benne valami 10-12 felett meg pláne, pedig ott meg egy kész zenénél még mennek rendesen a dolgok).
Szal ha a gitár szét tudja küldeni a normál hifi hangfalat úgy hogy számítógépen keresztül megy a gitár, akkor egy normál zeneszám meg még inkább szét tudná hajtani. Akkor lehet gubanc, ha egy hangszer erõsítõt kötsz normál hifi hangfalra, mert az valóban ki tudja nyírni.
Amúgy tényleg nem árt ha az ember néha gyakorol erõsítõn is, mert jobban kihozza a koszt a játékban, de ilyen szempontból még arra érdemes figyelni, hogy ha torzítót használ az ember, ne torzítsa agyon a hangot, mert az meg egybemossa a hangokat és ugyanúgy nem hallatszanak ki annyira a hibák. Sztem mindegyik (erõsítõ nélkül, erõsítõvel, torzítva, füllhalgatóval stb.) gyakorlásnak megvan az elõnye és hátránya is, szal lehet úgy is hogy egyszer így másszor úgy (pl. skálák tanulását lehet erõsítõ néklkül is csinálni) 😊
Van itthon ilyen gagyibb füles majd avval szorakozok...
Szép lett volna a kipukkad a Sennheiser fülesem.<#wink>#wink>
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Zene nélkül mit érek én?
Eloszor sima pc-s hangfalszetten nyuztam,egy ido utan ugy elkezdett recsegni (mert hangerobol sosem eleg),gyorsan el is passzoltam.Szerintem se erdemes,akkor inkabb veszel egy 1-2000 ft-s pc-s fulhallgatot,es akkor azt nyuzhatod (kulonben is,akkor eleg neki a kisebb hangero is).
Ilyen szempontbol tenyleg a kombo a legjobb.Most volt nalam par napig egy 15 wattos Fender kombo,vegig rajta volt a gitar es nem minimumon,de meg se kottyant neki.Nem vagyok szaki,csak a sajat velemenyemet mondtam el,ha ezzel segithetek.
Zene nélkül mit érek én?
Hát lehet hogy szétnézek majd a használt gitárok között is.
Lenne még 1 kérdésem..
Olvastam olyat hogy ha rákötöm a gépre a gitárt akkor elronthatja egy idõután a hangfalaimat?
Ez lehetséges?
Jelenleg pedig nincs zsetonom uj cuccra.
Olcso gitart tenyleg ugy erdemes venni,ha fogsz egy gitarost,es az o szakertelmevel nekilatsz utananezni egy hasznaltgitarnak.Egyedul ne nagyon probald.
Zene nélkül mit érek én?
A gitárhoz mit szoltok jo lesz ez kezdésnek?
Késöbbiekben szeretnék venni Erõsitöt meg Effekt pedált,csak elõször meg kellene tanulnom gitározni!
A neten valamit nem tudtok ajánlani?Amit elolvasva tájékozodok egy kicsit a gitározással kapcsolatba?<#vigyor3>#vigyor3>