Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
amikor a számot lemezen hallgadtam nem gondoltam volna hogy ilyen alpári utcazenész cumóval(vascsövek,felni😊vették fel,mi meg itt agyalunk a technikai részleteken ezek meg amit az udvaron találtak azzal nyomták😛
ebben a stílusban õk a királyok<#eljen>#eljen>
amúgy most találtam ezt a
sir psycho sexycímû számuk coverét,ez a japó gyerek nagyon vágja ezt a rock/funky témát ezt így eljátszani nem kis teljesítmény.a szám vége kifejezetten az egyik kedvencem,szerintem zseniális.
egyszer azt olvastam egy fórumon hogy bármelyik Chili szám betanulható 15 perc alatt,ezt azért megnézném hogy vágná be pláne egy metál gitáros.
nem kell amúgy nagy tudomány hozzá csak baromi jó akkorismeret,erõs kisújj,wah pedál ezerrel és mocsok jó ritmusérzék😄
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Mindenkinek sunburst van😊
Ezt:
vagy Ezt:
?
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
El szeretnék adni egy vadonatúj (kb 1 hónapot szolgált PÓTgitárként, talán egy két koncert/szám erejéig volt használva) LTD Ec-400 ast.160.000Ft csatos DiMarzio hevederrel,keménytokkal együtt. Privátban lehet érdeklõdni

De ha szenvedni akartok a jóféle magyar tárhelyszolgáltatókkal akkor hajrá. Nekem nem egyszer volt már, hogy szó nélkül törölték a cuccaimat semmi illegál nem volt, saját készítésû videók és zenék - és amikor rákérdeztem hogy miért, akkor egy válaszra sem méltattak.
... got nothin to share with you...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
rákendróólll!!!!! :-D
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A többi meg nem az én problémám, nekem linux alatt is ment rendesen a lejátszás.
utóljára talán Zappa bácsi mert ilyen hangokat kiadni a hangszerén.
aki érdekes,nem megszokott gitározást akar hallani az nézze meg a többi forduljon meg és meneküljön😄
aki meg letabozza az ajándék sorsjegyet kap mellyel egy hétvégét tölthet a Fender cég által létrehozott stratokszikálóba<#idiota>#idiota>
mostanában van megint idõm zenélgetni,ezért rászabadítom zenei gondolataimat a világra<#vigyor3>#vigyor3>
www.rapidshare.com
Tallózással kiválasztod a filet, majd upload gombra katt. Kék csík jelzi, hogy mennyit töltött már fel. Ha feltöltötted, akkor bejön egy olyan oldal, hogy jelentkezz be, azzal ne foglalkozz! a bejelentkezés alatt van egy link: I don't want to register collector account, just give me the link. vagy valami ilyesmi. akkor ad 2 linket. a zöldet kell elküldeni azoknak, akikkel meg szeretnéd osztani 😊
a piros linkel pedig törölni tudod
... got nothin to share with you...
úgy értem amit be szoktatok ide rakni sajátot azt hová töltitek fel?
nekem amúgy megvan audióban jó minõségben
El szeretnék adni egy vadonatúj (kb 1 hónapot szolgált PÓTgitárként, talán egy két koncert/szám erejéig volt használva) LTD Ec-400 ast.160.000 keménytokkal együtt. Ma nem vagyok otthon, de amint tudok, rakok fel az aktuális gitárról képet. Addig álljon itt ez jelképesen:
Érdeklõdni privátban vagy a poisonKUKACinterwarePONThu- címen.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szerintem ezt érdemes meglesni,dupla album csak gitár és basszus szól az eredeti muzsikákból.
a minõsége lehetne jobb,de meg lehet hallani egy-két érdekes effektet és utánna már csak ki kell keverni a cumón😛
vannak benne jó témák is funky/rock/alternatív kategóriában,egy dupla lemeztõl ez a minimum
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Tök király!
Valakinek vamilyen tapasztalat róla??
egy órát lehet csak használni,sehol nem találok hozzá törést vagy ilyesmit.
nagyon jó kis progi,több efektet is bele lehet egyszerre rakni,meg fel is lehet venni vele