Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
meg majd a közönség, azoknak meg úgyis mindegy 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nem az a lnyeg h nekünk mi tetszik. Te fogod nézni éjjel-nappal..😄
Aquir
alap az hogy amelyik neki tetszik jobban.. 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mr_no_NaMe
alap h az alsó...sunburst az undormány
Garcia
jaja jól nyomja a japó gyerek, egyébként majdnem az összes számot játsza a BSSM-rõl, az a rész rohadt jó Give It Away-ben, amit visszafele lejátszva penget...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

BlastR
Jolvan, köszi srácok én is a sunburst felé hajlottam!<#vigyor3>

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

igen ez akkor lett felvéve amikor a BSSM albumukat készítették.nekem megvan az egész egy órás videó,hát vannak benne érdekes jelenetek hogyan is csinálták ezt a ma már klasszikusnak mondható,és talán legjobb lemezüket.
amikor a számot lemezen hallgadtam nem gondoltam volna hogy ilyen alpári utcazenész cumóval(vascsövek,felni😊vették fel,mi meg itt agyalunk a technikai részleteken ezek meg amit az udvaron találtak azzal nyomták😛
ebben a stílusban õk a királyok<#eljen>
amúgy most találtam ezt a
sir psycho sexycímû számuk coverét,ez a japó gyerek nagyon vágja ezt a rock/funky témát ezt így eljátszani nem kis teljesítmény.a szám vége kifejezetten az egyik kedvencem,szerintem zseniális.
egyszer azt olvastam egy fórumon hogy bármelyik Chili szám betanulható 15 perc alatt,ezt azért megnézném hogy vágná be pláne egy metál gitáros.
nem kell amúgy nagy tudomány hozzá csak baromi jó akkorismeret,erõs kisújj,wah pedál ezerrel és mocsok jó ritmusérzék😄

Garcia
errõl jut eszembe, egy érdekes video, hogyan csinálták a Breaking The Girl c. számot... aki még nem látta volna :Making of Breaking The Girl 😄

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

sunburst, csak nekem maple neck el jobban bejönne 😄
Nekem is az elsõ.
Hellhammer
Sztem meg a 20574-ben lévõ <#idiota><#zavart1>

Ron Ragm
Elsõ.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

McGrady
jaja 😛

Kuss!-magyarázta.

Szerintem a fekete szebb!
Mindenkinek sunburst van😊

forza milan
egyértelmûen a sunburst.....szentem sokkal jobban néz ki,magyarul felülrõl az 1.

BlastR
Melyik szinben néz ki jobban? Melyiket választanátok?
Ezt:
vagy Ezt:
?

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

PTW
Na most akkor mégegyszer mostmár képekkel:

El szeretnék adni egy vadonatúj (kb 1 hónapot szolgált PÓTgitárként, talán egy két koncert/szám erejéig volt használva) LTD Ec-400 ast.160.000Ft csatos DiMarzio hevederrel,keménytokkal együtt. Privátban lehet érdeklõdni

Hellhammer
Nemtom miért nem jó az esnips amit mutattam. Tök egyszerû feltölteni (webes felületen), egyszerre több file-t is meg lehet adni feltöltésre. Lehet létrehozni mappákat a tárhelyeden, amiket vagy megosztasz vagy nem (lehet korlátozott megosztás is), a letöltésnél nincs korlát, nem kell várni mint a rapidshare-nél, és 5 GB tárhely van. A regisztráció annyi, hogy egy email címet kell megadni meg egy jelszót, nem kell semmi visszaigazoló email, nem kell név, lakcím semmi.
De ha szenvedni akartok a jóféle magyar tárhelyszolgáltatókkal akkor hajrá. Nekem nem egyszer volt már, hogy szó nélkül törölték a cuccaimat semmi illegál nem volt, saját készítésû videók és zenék - és amikor rákérdeztem hogy miért, akkor egy válaszra sem méltattak.

legalább 20tárhely regisztrációm van. rapidsharet azt azért linkeltem, mert könnyû megoldástakartam mutatni. azon nem kell regisztrációval, ftpvel, meg hasonlókkal foglalkozni 😊

... got nothin to share with you...

Ron Ragm
Rapidshit nagy szar, ha nem fizetsz nekik akkor szinte teljesen haszálhatatlan letöltésnél. Regisztrálj valami ingyenes tárhelyre (atw nem igen töröl, legalábbis engem eddig még nem) és tölsd fel oda.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

baszki, EFOTT-on szakad az esõ... :-(((((((((

rákendróólll!!!!! :-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Aquir
Ja regizni kéne. De azért a rapidshare problémamentesebb lenne na 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hellhammer
Ja bocs a letöltés csak akkor megy ha regisztrálsz, de ezek után gondolom a regisztráció is túl nagy nyûg...

Hellhammer
Nemtom, hogy nem tudod letölteni, ott van egy zöld lefelé nyíl a lejátszó alatt download felirattal 😛
A többi meg nem az én problémám, nekem linux alatt is ment rendesen a lejátszás.

Aquir
nemjó. wmp-vel akarja lejátszani, amit nem használok, kodeket is akar hozzá letölteni, amit rég nem használok 😛 letölteni meg nemtudom hát kössz 😊

na ezt meglesem!

Hellhammer
Van egy esnips nevû oldal is, ahová lehet mp3-at felrakni, 5 GB tárhely van, van beépített lejátszója. Regeltem oda és felraktam egy zenét, letesztelni, hogy milyen a tárhely 😊 Itt van.

untitled#8
utóljára talán Zappa bácsi mert ilyen hangokat kiadni a hangszerén.
aki érdekes,nem megszokott gitározást akar hallani az nézze meg a többi forduljon meg és meneküljön😄
aki meg letabozza az ajándék sorsjegyet kap mellyel egy hétvégét tölthet a Fender cég által létrehozott stratokszikálóba<#idiota>

köszöntem,majd kipróbálom.
mostanában van megint idõm zenélgetni,ezért rászabadítom zenei gondolataimat a világra<#vigyor3>

Próbáld ki a rapidshare-t. ott még regisztrálni sem kell 😊
www.rapidshare.com
Tallózással kiválasztod a filet, majd upload gombra katt. Kék csík jelzi, hogy mennyit töltött már fel. Ha feltöltötted, akkor bejön egy olyan oldal, hogy jelentkezz be, azzal ne foglalkozz! a bejelentkezés alatt van egy link: I don't want to register collector account, just give me the link. vagy valami ilyesmi. akkor ad 2 linket. a zöldet kell elküldeni azoknak, akikkel meg szeretnéd osztani 😊
a piros linkel pedig törölni tudod

... got nothin to share with you...

McGrady
mégse...legalábbis nekem nemjön be ··

Kuss!-magyarázta.

McGrady
www.rogepost.com

Kuss!-magyarázta.

Aquir
ami van =)

emberek,mjúzikot hogy lehet publikálni?
úgy értem amit be szoktatok ide rakni sajátot azt hová töltitek fel?

mármint mire gondolsz:-

Aquir
jöhet =)

hát ezt úgy csinálták hogy limitált szériába(persze külföldön)lehetett kapni ezt az albumot olyan formába hogy bónuszként ezt és még a TELJES tabkönyvet hozzádobták.ez egy extra volt a RHCP részérõl,biztos volt más zenekaroknál is ilyen.
nekem amúgy megvan audióban jó minõségben

PTW
Sziasztok!

El szeretnék adni egy vadonatúj (kb 1 hónapot szolgált PÓTgitárként, talán egy két koncert/szám erejéig volt használva) LTD Ec-400 ast.160.000 keménytokkal együtt. Ma nem vagyok otthon, de amint tudok, rakok fel az aktuális gitárról képet. Addig álljon itt ez jelképesen:

Érdeklõdni privátban vagy a poisonKUKACinterwarePONThu- címen.

Lacee
ez érdekes, vajon hogyan csinálták? ilyen jöhetne más lemezzel is 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

stadium arcadium bass/gityó
szerintem ezt érdemes meglesni,dupla album csak gitár és basszus szól az eredeti muzsikákból.
a minõsége lehetne jobb,de meg lehet hallani egy-két érdekes effektet és utánna már csak ki kell keverni a cumón😛
vannak benne jó témák is funky/rock/alternatív kategóriában,egy dupla lemeztõl ez a minimum

Bangyee
Érdekes hogy rahta vana gitáron a finish és még úgy fúrják faragják<#wow2>

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Bangyee
ELektromosba (újonnan) 50-nél kevesebbet nem éri meg fektetni ha jót akarsz.

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"

Gitár készítés!!
Tök király!

De ahogy néztem az már 48 ezer😞

és jó az az m200 as??

Csak az a gáz,hogy a koptató tökre irritál(nem tetszik).

forza milan
Alapból a Cort kuvajó márka,szentem ha végképp nincs rá több pénzed és sürgõsen kell jó...mert videók alapján is nagyon tetszetõs...csak aztán Hellhammer barátom mondta,hogy inkább fix húrlábassal "kezdjek",mert ilye árfekvésben a tremolóval meg egyebekkel csak a gond van,meg nincs satu sem rajta...😄Ezért vettem az m200ast,amit majd belinkelek kép formájában is nemsoká😄

A Cort X2 es szerintetek jó gitár??
Valakinek vamilyen tapasztalat róla??

használja itt valaki a cantabile host progit?
egy órát lehet csak használni,sehol nem találok hozzá törést vagy ilyesmit.
nagyon jó kis progi,több efektet is bele lehet egyszerre rakni,meg fel is lehet venni vele

ja még ezek lemaradtak<#vigyor3>