Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi!:Róka
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
azzal a Jacksonnal szemezgettem én is. De hogy karácsonyra öszetudok kaparni annyi pénzt... max ha lesz elég lehetõségem és idõm dolgozni(szigorlatra készülve nem valószínû 😄)...
Viszont akkor lehet hogy a mostanit tuningolom egy kicsit, az új gityót meg eltolom egy fél-1évvel)
Szerintetek a Squierembõl lehetne elérni valami fasza hangzást valamilyen humbuckerrel?( valami faxa thrashes hangzást szeretnék 80s évek végérõl
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Nem véletlenül nem szerelnek gyárilag agathis testû gitárba tisztességes pickup-ot, ez kis túlzással olyan lenne mint az 1200-e LADA-ba nitrót tenni! Ha gitárt akarsz tuningolni jobb alapra építs mint a Vorson! Bocs ha hosszúra sikerült!
Amúgy az EMG-81-ben kurva sok magas van, mélyek meg alig. Szal nem biztos, hogy szerencsés egy alapból magas tónusú hanggal rendelkezõ gitárba ilyen pickupot tenni, mert lehet, hogy vékony lesz a hangja.
pl azt is olvastam hogy a Jacksonnak is az olcsóbb gitárjait õk csinálják... Emellett hallottam olyat is hogy aktív pickupnál annyira nem számít milyen fából van a gitár... ha ez igaz lenne, akkor már csak az lenne a kérdés hogy mennyire kényelmes a nyaka, és mennyire stabil a tremolója... Az aktív pick upok ára kb a különbség a Jackson meg a Vorson King V közt...
fõleg a kényelmessége érdekelne, meg a tremolórendszere mennyire jó, még csak pár percet volt kezembe, meg elég rég... de a kinézete azóta is itt van a fejembe olyan gyönyörû... legszívesebben egy Jackson King V lenne a jó, csak ott a floydosok 120+, és annyim nem lesz, max talán nyárra...
De gondoltam veszek egy VV3ast meg majd késõbb bele egy EMG81est meg talán egy 85öst...
Vélemény? Megérné? Szeretnék King V formájjú gityót floydal, régi álmom
Ahogy nézem 4 db ECC83 kell (a 12AX7 ugyanaz a csõ, csak valamiért két neve is van) és 1 ECC85-ös. A végfokba 2 db EL34 kell, a GZ34-nek egyenirányító szerepe lehet. Márkából nemtom mi az ami jó, nagyjából mindenki másra esküszik, mert másképp tudnak szólni (ilyen ez a zenészélet 😊). Általában Svetlana, Sovtek, TAD csövekkel sztem nem sokat lehet hibázni. Ja itt nézz szét: www.elektroncso.hu, www.stageshop.hu
Hellboy: igaza van Rockshow-nak, aktív EMG-hez kell poticsere és jack aljzat csere is. Potikat azért kell cserélni, mert a passzív gityókba általában 500k-s potikat raknak, de az EMG-nek 250-es kell. A jack aljzat meg azért lényeges, mert úgy van megcsinálva, hogy egy sztereo aljzattal van megoldva az, hogy lekapcsolja az elemrõl a pickupot ha nincs kábel bedugva (a sztereo aljaztba ha mono dugót tolsz, akkor a dugó hosszabb hengeres részéhez ér a második érintkezõ, és ha az is rá van kötve a földre, akkor kvázi kapcsolóként is mûködik, mert a jack dugón keresztül zárja rövidre a kört).
Ja meg vegyetek E-Bow-t kurva jó cucc, most nemrég vettem (azaz kaptam barátnõmtõl 😊) én is és fasza dolgokat lehet vele csinálni 😉
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
a végfokok nevét megtudtam, de csak kettõt jelöl, mi a fene a harmadik? franc... nekem senki nem mondta hogy ehhez mûszaki diploma is kelleni fog.. *fejetvakar
eljutottam odáig hogy segítséget kérjek... Tehát...
SEGITSÉÉÉÉÉG!
nostehát, azvan hogy rátettem a mocskoskismancsom, egy ELK GUitarman kombóra, viszont mivel ingyé' (copiright by haverom) volt így csövek nem jártak hozzá, hosszas utánajárás, némi protekció (meg egy nagykés) segítségével megtudtam hogy az elõfokcsövek azok ECC83 és ECC85 jelüek, demivel öt hely van a cuccban nem tudom hogy milyen arányban kellene ezeket beszereznem... továbbá a végfokcsövekrõl nem tudok semmit... asszem három hely van nekik az erõsítõn... Ötletek???
KÖszi😊
Elado egy Ibanez RG7321 7huros gitar..
a gitar 1 eves hibatlan.Talan kisebb karcolasok vannak rajta de nem jellemzo.Meglehet nezni barmikor. a gitar a 22. kerben van (leanyka utca)
kepek a galeriamban
egyeb info
107321 HF
Sztem hanyagoljátok azt az oldal-t
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Csak érdeklõdnék hogy mennyiért adod. ?
Érdeklõdéseket e-mail-ben,msn-en vagy telefonon.
E-mail: [email protected]
Msn: [email protected]
Tel.:0630/691-7063
kép

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Pécsen tud valaki jó gitár tanárt?
Ja meg nics véletlenül valakinek Behringer vx-amp2-es vagy korg ax5-ös effektje?
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Tud valaki ajánlani gitár festõt??
Kössz
Már újonnan nem is lehet kapni squier showmaster szériát??
nem is lesz ehhez hasonló squier széria??
üdv:sapi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Lehetne mondjuk rezgettyû 😊
vagy végülis, a "tremulous" azt jelenti hogy reszketõ 😊
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
"ujjra huzogatászati gitárcsusszancs"
Ez magyarabbul hangzik! Próbáld meg ezt az Oroszlánéknál, hátha veszik a lapot, (nem olyan drága egy slide, ennyit mindenképp megér) de rejtett kamera az legyen nálad!
Most próbáld meg ezt az egyszerû mozaik-szót segítség nélkül is!
"LKFDGOISZEGHLTHLCVIZUGFOIHFHIUZRO684LX788HZ"
HIRTELEN EZ JUTOTT ESZEMBE!
Slide = FVKSZGYETVUHLFVÜKUFVMEHMSGENMB(BGEJ)TKE
végülis, vannak ilyen csodaszavaink: domén, fájl, bájt....
Majd valamelyik kurvaokos magyarítja nekünk, és lesz olyan szavunk hogy "slájd".
Slide = felsõ végtag -kényelmi szempontból gyûrûs egyébként tetszõlegesen választható- ujjára húzható, leggyakrabban fémbõl vagy üvegbõl készülõ ujjvastagságtól függõen változó méretben elõállított henger, mely sajátos gitárhangzást eredményezõ nehezen megtanulható balkéz (balkezes gitáros esetén jobbkéz) technikára kifejlesztett eszköz.
Elmaszkírozom magam és bemegyek az oroszlánbarlangba venni két sádlit 😄
Apropo, hülye kifejezések.
Van ugyebár a wah pedál, született: wah-wah pedál.
Találó név, mert mozgatod, és angol kiejtéssel azt mondja hogy wah wah.
Na aki erre kitalálta hogy hápogó, azt beutalnám valami kezelésre...
Valaki hallott már kacsát, amelyik ezt mondta: Wah-Wah ?
Vagy wah pedált amit taposol és azt mondja hogy háp háp?