Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zene nélkül mit érek én?
Meg jó volna ha Floyd Rose lenne csak az nagyon macerás lenne!!!
Sõt én 42.500 láttam szegeden!!!!:p
Cort X-2
Cort X-6
Cort X-2 EMG-vel!
Zene nélkül mit érek én?
Több macera lenne vele.
De ha meg tudsz gyõzni... 😊
Pickupok jobbak az X-6-ban?
„Apámmal néztük a csillagokat, Éreztem illatokat, miket azóta sem...”
arról van video is h milyen szép a hangja!
Festése is más.
Valaki próbálta már a Cort X-5-öt?
Olyat készülök venni.
Miskolci zenekarba keresnénk énekest !
Lehetõleg miskolc közelébe lakjon , vagy valami hasonló. általában csak hétvégén próbálunk .
irány... Inflames, marduk, six feet under... meg a barátai. szóval kicsit erõsebb hangra van szükség.
bátran lehet jelentkezni.
email: [email protected]
msn: [email protected]
együtt vagy külön olcsoon, vagy elcserélhetõek elektroakusztikus gitárra.
yo
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster
Kuss!-magyarázta.
Gyakorlásnak megfeleltek nekem ezek a progik<#zavart2>#zavart2>
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
De meguntam a szüttyögést, vettem egy Roland Microcube-ot és örõ va bódottá 😊 Proggik megmaradtak, szórakozni, vagy ha esetleg odáig eljutok hogy rögzitsem is õket valami okból (Jelenleg, ha felvenném õket, lejátszásukat erõsen tiltaná a genfi egyezmény 😊 ) de a pici Cube magyon jó cucc 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ezúton küldöm részvétemet a Harley Banton gyárnak, hogy elveszítették egy csemetéjüket ferdehajlam kiélése miatt!!!
A megrendítõ képsorok itt láthatóak=> http://youtube.com/watch?v=z0d7ME_oF14
Cubase-ben ha behívom az EZdrummert mint VST-t kéne egy Authorization code-ot. Errõl tud valaki valamit?
Köszi
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
EMG gyárt singlebucker hangszedõket? Még nem találtam, bár csak 2 oldalt néztem. Köszi
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Zene nélkül mit érek én?
Írjon már véleményt róla!😄😄😄
Kb fél éve használom a Guitar Riget és a Umplitubet.Meg is voltam vele csak egyik naprol a másikra amikor elinditom öket gerjednek,megse pengetem a hurt de már recseg ropog sipol..Mindkettõ program ezt csinálja..
Ha kihuzom a gitárt hangfalakat akkor is..
Találkozott már valaki ilyennel?
Lehetséges hogy elromlott a hangkártya?(Integrált AC 97)
De Játékok alatt film alatt zene hallgatás közben tökéletes..
Xpi is ujrapakoltam de mégis ez van... <#rinya>#rinya>
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Engem az érdekelne, hogy mi a különbség az EMG H4 és a H4A pickupok között? Honlapjukon olvastam, hogy a H4A-ban Alnico mágnes van, na de most ez miért jó? Esetleg ha valaki hangmintát tudna küldeni?!
Ja és még sosem cseréltem pickupot, ez lesz az elsõ, tanácsokat szivesen fogadok 😄 .
Köszi elõre is!
Tényleg, satus vintage-ket miért nem árulnak? =(
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
elvittem. beállították😄
kurva jó gitár!
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Mumpic: floydot úgy állísd be hogy a tremolo ne emelkedjen ki szal egy vonalba legyen a testtel ha nincs akkor hátul ha leszeded a fedlapot akkor a két csavarral tudsz állítani a rugókon. aztán hangolókulcsokkal kb-ra hangold be aztán satu és majd utána a finomhangolókkal állíts ha szükséges (hangolásnál 3-4xát kell menni az összes húron mire beáll kb a hangolás). ha pedig minden megvan de mégis messze vannak a húrok a nyaktól akkor a floydot kell süllyeszteni vagy emelni felül a két oldali csavarral. ha pedig ezek után zörögnek a húrok a felsõbb bundoknál ha lefogod vagy ha üresen pengetsz akkor a nyakat kell állítani. nem egyszerû ez az egész de ha jól be van állítva akkor kényelmes és tartja a hangolást. ha úgy érzed hogy nem vállalkozol rá akkor vidd el hangszerboltba ott megcsinálják profin persze 3-4ezer forintért asszem :S
igen ilyen van pont... folyd.
csak mivel új ezért féltem még😄 iszonyú szar hangolni... most nemtom hogy el kell e vinni beállíttatni vagy mivan mert ha túl sokat húzom ahúrt... akkor elálll a testtõl.. remélem nem tudok kárt tenni benne. ha mégis szóljatok!
köszi
Majd a többiek elmondják akik láttak közelrõl floydot, hogy mennyire szenvedés behangolni. Nekem fix hidam van 😊.
Vettem egy tremolós gitárt... Cort EVL K-4-es
a hangolásáról kérdeznék...
nagyon nehezen megy mert amint végigérek E húr máris lejebb hangolódik..most ez vagy azért van mert új... a húr úõj rajta és ki kell nyúõlnia vagy nemtom miért... szóval ez érdekelne hogy ez azért van. vagy itt figyelni kell valamire még.. tremoló állására vgy nemtom😄
pls segítsetek ki
köszönöm
Köszönöm. Akkor tulajdonképpen a Cubase-ben tudom ezt használni. Ha jól értem...
Még ha igen asszem 100Ft a cseréje vagyis pontosan nem tom!
De valaki nem tudja mennyibe kerül? (ajlzatot kéne sztem cserélni)