Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
Nekem amúgy sem érné meg a vele járó hangolási procedúra.Amúgy se vagy tremolo-s típus.

Zene nélkül mit érek én?

mumpic
Ne dõlj be a marketingnek, egy valódi Floyd Rose önmagában kerül ~30.000 forintba. click

Majd én is!!!
Meg jó volna ha Floyd Rose lenne csak az nagyon macerás lenne!!!

barnie1990
Egy ilyen EMG-t akarok majd bele tenni.

Zene nélkül mit érek én?

Jó választás lesz az X-2!!!! 44.000-ért szinte már ajándék...
Sõt én 42.500 láttam szegeden!!!!:p
Cort X-2
Cort X-6
Cort X-2 EMG-vel!

barnie1990
Megnéztem,és nagyon jól néz ki az X-6,de én veszek egy X-2-t,amibe késõbb,ha nem tetszik a hangja,veszek egy EMG-t.Ja és a különbözetbõl veszek egy mini Marshall-erõsítõt.Szerintem így járok a legjobban,bár fene tudja.

Zene nélkül mit érek én?

vendetta0070
Nincs szükségem tremolóra.
Több macera lenne vele.

De ha meg tudsz gyõzni... 😊

Pickupok jobbak az X-6-ban?

„Apámmal néztük a csillagokat, Éreztem illatokat, miket azóta sem...”

igaz egy 10-el drágább is de sztem az X-6 jobb!

Sztem ha már Cortot veszel akkor mért nem X-6ot???
arról van video is h milyen szép a hangja!

vendetta0070
Egen, azon nincs.
Festése is más.

Valaki próbálta már a Cort X-5-öt?
Olyat készülök venni.

ha jól látom akkor X-5-ön nincs tremi

vendetta0070
Mondjuk pickup?

barnie1990
Mi az 5000ft-s különbség az Cort X-2 és X-5 között?

Zene nélkül mit érek én?

Helló!
Miskolci zenekarba keresnénk énekest !
Lehetõleg miskolc közelébe lakjon , vagy valami hasonló. általában csak hétvégén próbálunk .
irány... Inflames, marduk, six feet under... meg a barátai. szóval kicsit erõsebb hangra van szükség.
bátran lehet jelentkezni.
email: [email protected]
msn: [email protected]
Epiphone gibson junior, fender dg-5blk
együtt vagy külön olcsoon, vagy elcserélhetõek elektroakusztikus gitárra.

yo

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

Beast Machine
de csak az arányok miatt.

...vágod?

Mr_no_NaMe
Mivel kell a pénz és már nem is veszem sok hasznát, eladnám a Digitech RP-200-as multieffektemet. 1 éves csak otthon használt hibátlan állapotban. Akit esetleg érdekelne dobhat egy pü-t.
McGrady
azért nem kell ezt rögtön sztereotípiának levenni. Magyarországon szerintem az ilyen hülyék száma messze meghaladja a németekét :-(

Kuss!-magyarázta.

BlastR
Azért ha sikerül megoldani megirhatnád.
Gyakorlásnak megfeleltek nekem ezek a progik<#zavart2>

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

Rockshow
Én sem rajongok a németekér, de szerintem ennek semmi köze ahhoz hogy milyen nemzetiségûek, ezek egyszerûen unatkozó kis faszkalapok kéne nekeik néhány qwa nagy maflás! Amúgy munkavédelmi szempontból is aggályos a kisfilm: papucsban baltával szétverni valamit <#szomoru2>, hát ennyi eszük van!

I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.

Gratulálok a németeknek nem csalódtam bennük

DummyBoy
Nekem elég jól mentek ezek a proggik, nem volt velük gond, fent volt a 2 új Amplitube, Guitar Rig 2, Revalver MK2 és sokezer peccs 😊

De meguntam a szüttyögést, vettem egy Roland Microcube-ot és örõ va bódottá 😊 Proggik megmaradtak, szórakozni, vagy ha esetleg odáig eljutok hogy rögzitsem is õket valami okból (Jelenleg, ha felvenném õket, lejátszásukat erõsen tiltaná a genfi egyezmény 😊 ) de a pici Cube magyon jó cucc 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sziasztok!!!Találtam egy kis videót a youtobe-on amirõl szeretném megkérdezni véleményeteket<#awink>!Ez a bizonyos videó mégjobban ellenszenvessé tette nekem a németeket, akiknek a népszerûségi indexe nálam amúgy is a béka segge alatt van😄!(sorry azoktól akik német nyelvet tanulnak)Szal ezeken a képsorokon látható fiatalemberek egy Harley Banton gitárerõsítõt vernek szét számomra ismeretlen okokból.Nem bírom fefogni ezen emberek rombolási mániáját, hiszen aki szereti a hangszereket az még a legszarabb (én sem kedvelem a Harley Banton-t<#nevetes1>) cuccot sem vágja tönkre hisz szerencsétlen darab mit tehet arról hogy rosz gyárban volt legyártva!

Ezúton küldöm részvétemet a Harley Banton gyárnak, hogy elveszítették egy csemetéjüket ferdehajlam kiélése miatt!!!

A megrendítõ képsorok itt láthatóak=> http://youtube.com/watch?v=z0d7ME_oF14
Nd
Sziasztok,

Cubase-ben ha behívom az EZdrummert mint VST-t kéne egy Authorization code-ot. Errõl tud valaki valamit?

Köszi

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Froopy
Hali!
EMG gyárt singlebucker hangszedõket? Még nem találtam, bár csak 2 oldalt néztem. Köszi

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

barnie1990
Nekem is ez a problémám,de nekem már elegem van belõle.Fogok venni erõsítõt.

Zene nélkül mit érek én?

Valaki próbáld már akusztikus basszert???😄😄😄
Írjon már véleményt róla!😄😄😄

BlastR
Hali
Kb fél éve használom a Guitar Riget és a Umplitubet.Meg is voltam vele csak egyik naprol a másikra amikor elinditom öket gerjednek,megse pengetem a hurt de már recseg ropog sipol..Mindkettõ program ezt csinálja..
Ha kihuzom a gitárt hangfalakat akkor is..
Találkozott már valaki ilyennel?
Lehetséges hogy elromlott a hangkártya?(Integrált AC 97)
De Játékok alatt film alatt zene hallgatás közben tökéletes..
Xpi is ujrapakoltam de mégis ez van... <#rinya>

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

Hell boy
miután megírtam aztán vettem észre hogy nem is te kérdezted hanem csak képet linkeltél be róla 😊

Rockshow
Hu de barom mondatot írtam le az imént! Hiába korán reggel van! 😊

Rockshow
A beszereléshez, ha megveszed a pickup-t benne lesz a csomagolásban a leírás a beszereléshez!

Rockshow
Az EMG H4 az EMG 81 passzív változata metálos hangzás sok magas és kevés mély hanggal! Az EMG H4A kicsit vastagabb hangú kevesebb magas és több mély hanggal inkább Rock zenéhez és slide technikához! Itt a magyar-nyelvû EMG katalógus Hangmintát talán a gyártó honlapján, vagy valamelyik gitárcég honlapján találsz aki ilyennel is szereli a hangszereit pl.: CORT !

mumpic
Hellboy 😊 Még mindig fix hidam van, de ha egyszer lesz pénzem (pl nem 3 századdal maradok le az ösztöndíjról mint most <#falbav> ) és floydos gityó lesz belõle, akkor megfogadom a tanácsaitokat 😊

Hy!
Engem az érdekelne, hogy mi a különbség az EMG H4 és a H4A pickupok között? Honlapjukon olvastam, hogy a H4A-ban Alnico mágnes van, na de most ez miért jó? Esetleg ha valaki hangmintát tudna küldeni?!
Ja és még sosem cseréltem pickupot, ez lesz az elsõ, tanácsokat szivesen fogadok 😄 .
Köszi elõre is!
Ron Ragm
Én gondolkodtam hogy valamivel kitömöm a floydom alját... kifele úgyse nagyon szoktam tremolózni, floydot csak a satu miatt vettem, és hangolni is egyszerûbb lenne így.
Tényleg, satus vintage-ket miért nem árulnak? =(

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rockshow
Egy hasznos tipp a jövõre nézve, hogy ne kelljen minden húrcserénél kifizetned két húrkészlet árát a hangolásért! Ha most jól be van állítva a floyd keress vagy faragj fából/mûanyagból egy olyan méretû/vastagságú távtartót (alátétet) amit a floyd és a gitárba süllyesztett hely közé (ahová a tremoló be van marva) úgy tudsz betenni, hogy az a floyd és a gitár között majdnem beékelõdjön, és egy kicsit az alapállapottól lazább állapotban tartsa a tremolót a húrozás nélkül (remélem érthetõ)! Így ha húrt cserélsz tökig lenyomod a tremolót berakod a távtartót, ami majdnem a normál alapállapotában tartja a floydot! Leveszed a húrokat, felteszed az újakat (a tremoló nem mozdul teljesen hátra, csak minimálisat) és csak egyszer-kétszer kell végigmenni a hangoláson, amíg a távtartó kilazul és a hangolás stabil, ekkor lenyomod a tremolót tökig kiveszed a "kütyüt" mégegyszer átnézed a hangolást és kész! Ez így kb. negyed óra (nem 3-4 ezer)!VIGYÁZZ ha más vastagságú húrkészletet teszel fel, lehet hogy a floyd nem fog a gitárral párhúzamosan állni! És az egész mûveletet óvatosan kell végigcsinálni nehogy a tremoló vagy a test sérüljön! Érdemes olyan méretû tárgyat használni távtartónak ami minél nagyobb felületen fekszik fel! JÓ GITYÓZÁST!!!

na nem szaroztam😄
elvittem. beállították😄
kurva jó gitár!
Nd
Vidd el a Vintage52-be. Ott úgy beállítják neked, hogy öröm nézni.

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Hell boy
Köszi mindenkinek! 😊

Mumpic: floydot úgy állísd be hogy a tremolo ne emelkedjen ki szal egy vonalba legyen a testtel ha nincs akkor hátul ha leszeded a fedlapot akkor a két csavarral tudsz állítani a rugókon. aztán hangolókulcsokkal kb-ra hangold be aztán satu és majd utána a finomhangolókkal állíts ha szükséges (hangolásnál 3-4xát kell menni az összes húron mire beáll kb a hangolás). ha pedig minden megvan de mégis messze vannak a húrok a nyaktól akkor a floydot kell süllyeszteni vagy emelni felül a két oldali csavarral. ha pedig ezek után zörögnek a húrok a felsõbb bundoknál ha lefogod vagy ha üresen pengetsz akkor a nyakat kell állítani. nem egyszerû ez az egész de ha jól be van állítva akkor kényelmes és tartja a hangolást. ha úgy érzed hogy nem vállalkozol rá akkor vidd el hangszerboltba ott megcsinálják profin persze 3-4ezer forintért asszem :S

köszi a gyors választ😄
igen ilyen van pont... folyd.
csak mivel új ezért féltem még😄 iszonyú szar hangolni... most nemtom hogy el kell e vinni beállíttatni vagy mivan mert ha túl sokat húzom ahúrt... akkor elálll a testtõl.. remélem nem tudok kárt tenni benne. ha mégis szóljatok!
köszi
mumpic
Ilyen? Ez floyd rose os, amiben az a lényeg hogy tartja a hangolást, akármennyire is nyúzod. Ezért ha feszítesz egy húrt, akkor a rugók lazulnak, vagy valami ilyesmi.. 😊)

Majd a többiek elmondják akik láttak közelrõl floydot, hogy mennyire szenvedés behangolni. Nekem fix hidam van 😊.

Helló lenne egy gagyesz kérdésem😄
Vettem egy tremolós gitárt... Cort EVL K-4-es
a hangolásáról kérdeznék...
nagyon nehezen megy mert amint végigérek E húr máris lejebb hangolódik..most ez vagy azért van mert új... a húr úõj rajta és ki kell nyúõlnia vagy nemtom miért... szóval ez érdekelne hogy ez azért van. vagy itt figyelni kell valamire még.. tremoló állására vgy nemtom😄
pls segítsetek ki
köszönöm
Nd
Szia

Köszönöm. Akkor tulajdonképpen a Cubase-ben tudom ezt használni. Ha jól értem...

Hellhammer
Boldog szülinapot! 😊

BOLDOG SZÜLINAPOT HELLBOY!!!

Beast Machine
hupi borzdély 4 evriván 😄

...vágod?

Hell boy
köszi 😊

McGrady
neked is boldog szülinapot! 😉

Kuss!-magyarázta.

Róka2007: hát a Cort-ra kérdeztem de nem hiszem h veled elõfordulna...
Még ha igen asszem 100Ft a cseréje vagyis pontosan nem tom!
De valaki nem tudja mennyibe kerül? (ajlzatot kéne sztem cserélni)

Ron Ragm
MIDI-ben megírom, vst-be behozom az EzDrummert, oda beimportálom és már szól is.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?