Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg,egy erõsítõt rá tudok kötni a gépre úgy,hogy az hangfalként üzemeljen?
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
A lényeg: a szettekben az olcsóságot úgy érik el, hogy valami bizony gagyi. A gitár szerintem nem az, talán az erõsítõ lesz a ludas (vagy mégis a gitár 😛 ).
A választás azért erõsen le van korlátozva ilyen készletek esetén, én külön vennék gitárt és erõsítõt, úgy hogy mindkettõnél alaposan megfontolom hogy tényleg azt kapom-e amit elvárok tõle. Ha nem kell majd az erõsítõ, mert mégiscsak vacak, és vennél másikat, ezt kinek adod el? Senki nem venne egy szettbõl kikapott erõlködõt.
Amúgy, eleve nem vennék gitárt webshopból sem.
Ennyi pénzért megéri?
Még egyszer a link(remélem nem rontom el):gityó
Kicsit tuningolni akarom a gityóm és gondoltam megkérdezem a véleményetek.😊 Szóval nekem egy American Series Fernder Stratocasterem van és gondoltam a hídnál a pickupot lecserélem valami humbisra. Sok embert megkérdeztem, olvasgattam és végülis a DiMarzo Chopper DP184re jutottam. Valaki használt/használ ilyet? Vélemény róla? Vagy esetleg más javaslat amcsi sztratóba?😊
NagyonPajkos: Azt jelenti, hogy ha lenyomod a tremolót, vagy épp meghúzod (nem tudom hogy ezzel lehet-e) akkor nem fog elengedésnél nullhelyzetbe visszaállni és hamis lesz. Általában a húrok különbözõ mértékben hangolódnak el, és akkor még a kezdõ fülét is zavarja. A jó tremolónak sajnos ára van. Max úgy használod mintha fix hidas lenne.
Egy pár éve ennyiért gitárt sem lehetett kapni, de persze az árak lementek. Nézd meg közelrõl a gitárt, de nem hiszem hogy nagyon gáz (még jobb, ha hozzáértõ ismerõs is megnézi). A tremolója viszont tuti szar, szóval nem nagyon kell majd rángatni.
(Amúgy elrontottad az elsõ linket.)
gitárszett1
gitárszett2
És még vmi, ti láttok közöttük különbséget?
Köszi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy akusztikus gitárt szeretnék venni. Lényeg, hogy olyan fadarab legyen, amin könnyen meg lehet tanulni játszani, és felismerhetõ hangzásban lehessen vele eljátszani könnyûzenei számokat.
Örülnék ha mondanátok pár tanácsot vásárlással kapcsolatban(Boltok, márkák, árak)
Elõre is kösz
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek melyiket vegyem a két erõsítõ közül: az erõsítõ fej az egy Behringer gmx 1200 as fej amirõl utólag kiderült hogy analóg és digitális változatban is van. Na most nem tudom hogy találkoztatok -e vele de fogalmam sincs hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni.Válaszotokat elõre is köszönöm!
Üdv:Róka!!!
minden tartozékkal adapterrel kutyafülével occsóóé 😊
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
köszi elõre is
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Nekem ebben a színben kifejezetten tetszik!
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
linkk
Köszi
ellenõrzi, javítja. Aztán egy idõ után már csak próbán/koncerten kell az a hangológép...