Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
harmóniáknál szép, ha negyedhangosan rebegteted
ennyinél még nem fog hangolódni, ha jól használod
Nalam marad a BEAT es a ROCK and ROLL...😊
Vagy megsem?
a line6el se lesz. amúgy nagyon jó cucc, ha lenne feles pénzem énis vennék😊
Beállnék a sorba. Két éve vettem egy 15w-os Marshallt és mellé egy kis 25ezres Korg multieffektet.
A multieffekt bevált, de szeretném bõvíteni a repertoárt és ami mégfontosabb normálisan szeretném rákötni a gitárt gépre. Eddig a Line 6 cégrõl hallottam ami gyárt ilyen készségeket. Mivel a POD XT nekem túl drága kategória, a Pocket POD-ot néztem ki magamnak. Tudom a szoftveres hangzás, erõsítõmodellezés nem az igazi, de engem fõleg az effektek sokszínûsége, mint a tökéletes hangminõségre törekvés vonz. Véleményeket, ajánlatokat nagyon szívesen fogadok. Köszi elõre is.
ui.: delay (csúszás) elõfordulhat integrált Realtek szarfos hangkártyával, vagy ezt kiküszöböli a szerkezet?
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
utána pedig tanulj meg egyszerûbb akkordozós dalokat (8óra munka..., kis kacsa fürdök stb.)
menni fog😊
és lehet egyedül is tanulni, ezt tapasztalatból mondom
én majd ezt fogom tenni 😄 jól rászállok valamékre és nemhagyom békén 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egyébként lejjebb állitottam még mindig nem egyenes ,de már sokkal jobb és nem zörög ,ami zörögött feljebb huztam(megköszönhetitek ,hogy megosztottam ezt a fantasztikus információt😄😄)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
de akkar marad az hoyg bejelölöm hol volt és lejjebb huzom aztán ha nem jo vissaz rakom
mert az se jo hoyg mindenütt magas ,olyan kéne kb mindenhol ami az 1.nél
Kuss!-magyarázta.
és ha igen akkor ha simán a bridge-nél lejjebb csavarozom az jo?
Tehát hogy állandóan ott maradjon. Vagy lesz annak valamilyen negatív hatása? :]
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Az akusztikus kiseretet nekem ujjakkal (finger picking), elektromos szolot pengetovel konnyebb...
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Kb. 25000-35000 dolláros leütésre számítanak.
Dec. 11-én lesz a licit. Aki eleget spórolt kine hagyja! Tökéletes karácsonyi ajándék.
LINK
Kéne egy kis help, mert elektromos gitáron szeretném beállítani az oktávtisztaságokat a húrokon, mert szerintem nem tiszta, és ehhez ugye a húrlábon lévõ csavarokon kell húzni/engedni. Ehhez lazítanom kell a húrokon, vagy úgy van kitalálva hogy lehet úgy mint a hangolást?
Elõre is köszi!
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Valakinek nincs meg tabon vagy gp-be ez a dal Kistehén tánczenekar - Elviszi a szél? Pls ha igen akkor link vagy mail. Elõre is köszönöm