Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem. Áthangoltam a gitáromat C-be, tehát a legvastagabb húrom most C, viszont annyira laza lett a húr, hogy olyan mintha x-eket pengetnék rajta :S De ha meg húznék rajta, akkor már nem C lenne.
Valaki esetleg ha tudna segíteni azt elõrre is köszönöm!
Egy ilyent arul itt egy tag (#24124), erdemes megnezni szvsz!
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Szal elkezdtük mi is felvenni a számainkat tegnap. Itt egy kis izelítõ: tréler.
Mikor agyilag lefáradt a dobosunk, akkor kezébe kapta a kamerát (lesz folytatása is): Frencis Beat visszavág
Ja meg csinálja valaki a blogunkat is myspace-en, talán lesz frissítve (nem biztos): blog.
Csekdiszáúthttp://www.youtube.com/watch?v=CVhImvP-_eU
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Tökös riffek,Tetszett ahogy indult,,szépen ment végig,néhol pontatlan,,Superbuttos énekkel simán elbírnám képzelni.
Elsõ felvételként egész korrekt,,fõleg házilag.
Viszont a szólót ki kellet volna hagyni ,vagy normálisan megcsinálni,mert ez így elbassza a dalt.erõltetett,nemodavaló ,kis püttyögés azt csinálja tiesto.
Összeségében fasza,csak így tovább,,ha lesz még dal nyomassátok fölfelé.
#24126ra vélemény?😄
ezt mi pedig a köv. képp vettük fel,,,mindenki fogja a hangszerét,kényelmesen elhelyezkedik,,,1 mikrofont belógattunk középre...plusz még 1 az énekhez és rec😄..a végén audacityvel basskiemelés és sercegés eltávolítás,,és tádám😄D
egyébként elég hallgatható lett,,most vagyunk stúdióban.pár dalt rögzítünk,majd linkelem ha kész.
eladnám Squier Standard Stratomat, ha valakit érdekel, mailben megbeszélhetjük.
Szasa
sza.sa
Samplitude 10-es verzióval csináltuk az egészet....
3 sáv gitár(szóló,ritmus,basszus) minegyik külön kikeverve(parametric EQ)...
A gitárokat a line6 Pod Studio UX1-el vettem fel....
A dob meg annyi hogy bemikrofonoztuk(és nem hangszermikrofonnal)...
Tettünk egyet közvetlenül a lábdobhoz egyet a tamokhoz egyet meg a cinekhez fel középre, majd mind 3 sáv bement a behinger XENYX 808 keverõmbe akol megfelelõ vágást kapott EQ-n(ezért arra volt szükség mert külön nem bírtuk volna felvenni a dob elemeket így 1 sávra került ésha nem lett volna mögötte EQ akkor a cinek megvágják a lábdobot stb....) és ezek után ment be a line6 Pod Studio UX1-be ahol kapott egy icipici reverbet meg mélykiemelést a lábdob és a tamok miatt)
Szépen összejátszottuk aztán a legvégén 1-2 igazítás és kész is^^
Remélem elég részletes voltam 😄
ha rádugom gépre a gitárt, kell vmi progi ami felismeri, vagy fel lehet venni vele?
én 36k-ból, ha mostani tudásom szerint elsõ gitárt vennék, vennék egy squrier stratot, szerintem teljesen korrektetek 30-32k körüli verzójuk.
hangszerdiszkontrol az a véleményem, hogy mindent kirak a honlapra a srác, de a felét nem tudja megszerezni. legalábbis nekem eddig 2-bõl nulla ;*-C
porki fagyok fállalon
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szeretném ha meghallgatnátok és véleményt nyilvánítanátok róla....
Link:Shalem-Le a Láncokkal
Elõre is kösz 😊
Dzsííí---dzsi-dzsidzzsi--dzsi-dzsidzzsi--dzsííí, dzsííí---dzsi-dzsidzzsi--dzsi-dzsidzzsi--dzsííí ×3
aztán:
vruummm, vrúúúmmm, vrúúúm vrúúúmmm.
dödödödödödödö ×sok
<#idiota>#idiota>
(szorri, pár órán belül vizsga, és már nagyon le van halva az agyam)
egyébként nincs a 911tabs-on gp fájl róla, de még csak gitár tab se xD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
depresszió - itt az én idõm c. gp fájlt keresem! (vagy a bass tabját)
a wicked oldalán találtam de onnan nemtudom letölteni (server error)
ami a 911tabs.com-on fenntvan azt meg a guitar pro-m nemtudja megnyitni
Ha így jobban tetszik, akkor elvittem hozzá a gitárt és megnézettem vele... És persze játszottunk rajta... És nem egyszerre😊
viszont a tehetség dolog igenis létezik,
ahogy pl. az abszolút hallás is. más kérdés hogy csak keveseknek adódik
meg, ráadásul van aki leél egy életet anélkül, hogy tudná..