Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelentkezz,érdeklõdj bátran!
[email protected]
www.myspace.com/mszrsadam
Valaki nem tud csalamádé 4-et valahol.
Nagyon kéne.
Van egy nylon húros gitárom és az a gonom,hogy le kez hámlani az egyik húrról a burkolat és nagyon csúnya hangja lett.nem tudna valaki segíteni,hogy hol lehetne kicseréltetni?lehetõleg Pesten
Köszi
azt hiszem tökéletesen lebeszéltetek róla😄
"nem akarok rocker csajt"😛😄
de találtam még egy áldozatot... ismerõsöm eladja a gibson epiphone g400-as gitárját😊 tetszik... és vele még részletre is meg tudom beszélni😊 bár kérdés mennyiért adja😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
de ezt a külsõt sz.tem a jövõben még megbánod
a gibson féle forma szerintem a legjobb. vagy a strato
zsizsik "zsíroskenyérmetál" lesz az eredmény, de ha rocker csajt
szeretnél nem jó hangzást akkor inkább ilyet vegyél😄😄d
Hat sznted? jazz-es ,nagyon jazz-es.. 😄
Az a lenyeg ,hogy neked tetszen. En biztos nem vennek ilyen gityot😊
Megint én😊
Voltam itt Sopronban egy másik zeneboltban, ahol szemezgettemezzel szemezgettem... Márkára jó😊 40ezer, mert használt, de hibátlan állapotú, hangra mindenre... Csak nem tudom nem-e húz el nagyon a metál felé, fõleg kinézetre😄 Ti hogy vagytok vele?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
tehát várnom kell egy jobb erõsitõig 😞
akkor mindenképp ezt a squier márkát ajánljátok:/? nincs még valami, ami szépen szól és "olcsó"😊?
squier gitárok annyira nem jöttek be:S bár az tökéletesen beleférne a keretbe és mellé még egy 10W-os erõsítõ is a gyengébb fajtákból, de otthonra tökéletes...
esetleg 40, max 45-bõl összetudtok állítani nekem egy "szettet"😊?
gitár, erõsítõ, kábel, ezek kellenek mindenképp, köszi szépen!😊
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
És errõl a gitárról milyen véleményetek lenne😊?
Meg a helyi boltban is voltam, ott mutattak nekem egy Ibanezt, hogy kezdõknek ezt ajánlják, meg is mutatta, szépen szólt... 42-bõl fáj, csak az a gond, hogy nincs annyi pénzem, hogy még vegyek ehhez legalább egy 10W-os gyakorló erõsítõt:S
Squier, Cort, Epiphone stb. ilyesmi márkák alatt kuka mind..rá se jössz egy fél évig hogy szar, de akkor már késõ, és a kutya se fogja megvenni tõled
Errõl a gitárról szeretnék véleményeket kérni😊 Ilyet szeretnék venni, de elõbb gondoltam megkérdezem a nagyobb tudásuaktól!
KÉP
GITÁR: Vorson EDG-46
Test: candlenut dió
Nyak: jávorfa
Fogólap: rózsafa, 24 bund
Hardware: krómozott TMCS-1
Vintage tremolo
2db VR20 humbucker pick-up
1db hangerõ potméter
1db hangszín potméter,
3 állású pick-up kapcsoló
köszi szépen elõre is!
A gépben meg lehet hogy kezd merülni az elem, azért mutat fals dolgokat.