Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Minden klasszikus-, illetve akusztikusgitárt használó fórumlakótól kérdezem, hogy aki rendelkezik haldokló gitárhúrok hangjával az, plz, tudna-e küldeneni nekem emailbe? (kopott kétéves hannabachos, illetve egy sodronyhibás ramirezhúros felvételem már van)
elõre is köszönöm
Persze lehet olyan megoldás, hogy iyen karácsonyfafüzér jellegû párhuzamos adapter elosztó cucc, de ahhoz kell olyan pedál ami tovább tudja osztani a tápfeszt (pl. boss tu-2), meg olyan adapter is kell, aminek van elegendõ teljesítménye (nálunk a másik gitárosunk így oldja meg, van 6-7 pedálja, eltart egy darabig amíg összerakja 😊 - én nem pöcsölök vele, pod xt effektekre + wah elemmel + egy tube screamer elemmel). Vagy lehet kapni ilyen több effektet ellátó cuccot is de azoknak is megvan az ára 😞
A válaszokat elõre is köszönöm.
-skr-
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
De túl gyakran nem használom. Egykét alkalommal egykét számban csak. Meg persze otthon a magam szórakoztatására, de ott adapterrel.
Ha dohogni meg köhögni fog, az azért van, mert csökken már az elem kapocsfeszültsége, olyankor meg cserélni kell. Ha gyakran használod, gyakran cseréled. 😊
Csak azon gondolkozom, hogy vegyek-e hozzá adaptert. Szerintem nem fog kelleni.
Amúgy játszani kell vele nem szagolgatni<#mf2>#mf2>
- Hú bassza meg de büdös van. Te fingtál?
- Nem bazze, csak elõvettem a gitárom a tokból.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mert hát tudom én hogy a fának szép hangja van de a mûanyagipar már régóta létre tudja hozni ezeket az akusztikai tulajdonságokat
el lehetne felejteni az anyaghibákat (vetemedett nyak, repedés, stb.)
Persze az egyediségre törekvés és hagyománytisztelet érthetõ a mûvészeknél de olcsó kezdõ cuccoknál megszûnne a minõség szóródása
és ez milyen gitár?😄
kíváncsi lennék milyen kotta van hozzá
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
itten az elsõ kettõ