Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem Fender és fõleg nem Stratocaster

0blueman
ezt szerintem azért szokták hogy ne legyen láb alatt a kábel

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

0blueman
ha jobban megnézed akkor ott van az, csak át van bújtatva a hevedernél

joshua
De még sosem láttam olyan Stratocastert,aminek a jack csatlakozója nem a megszokott helyen lenne.

mumpic
Fat strat. Ha megnézed, a hátsó pickup egy humbucker, csak az egyik fele feketére van festve.

joshua
Amúgy vajszínû😄 Csak ilyet még nem láttam csak õnála.

tigeroo
sztem custom
Borgi
fehér, fekete koptatóval :C

porki fagyok fállalon

joshua
Szevasztok. Valaki meg tudja mondani,hogy ez a Stratocaster pontosan milyen? Elõre is köszi. (itt és itt)

theone91
Csak halkan: A Galéria egy "L"-el írandó.

a galléria szót ne szószerint vegyétek plspls 😄 de hogyha esetleg egyik kõtök tudna felvenni és küldeni ilyen felvételt akkor küldje bátran
különbözõ dolgokkal összekoszolt húrok galériáját&hangjait könnyebb lenne csinálnod<#idiota>

Aquir
galéria+hang? xD szép gyûjteményhely lesz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tigeroo
LOL
szertnéke gy galléria féleséget csinálni belõlük... gyûjtemény lesz, kérem! 😄
Üdv mindenkinek!

Minden klasszikus-, illetve akusztikusgitárt használó fórumlakótól kérdezem, hogy aki rendelkezik haldokló gitárhúrok hangjával az, plz, tudna-e küldeneni nekem emailbe? (kopott kétéves hannabachos, illetve egy sodronyhibás ramirezhúros felvételem már van)
elõre is köszönöm
Hellhammer
Adapterrel az a gond, hogy ha több cuccot használsz, és minden pedálodhoz azt akarsz használni káosz lesz a vége 😊

Persze lehet olyan megoldás, hogy iyen karácsonyfafüzér jellegû párhuzamos adapter elosztó cucc, de ahhoz kell olyan pedál ami tovább tudja osztani a tápfeszt (pl. boss tu-2), meg olyan adapter is kell, aminek van elegendõ teljesítménye (nálunk a másik gitárosunk így oldja meg, van 6-7 pedálja, eltart egy darabig amíg összerakja 😊 - én nem pöcsölök vele, pod xt effektekre + wah elemmel + egy tube screamer elemmel). Vagy lehet kapni ilyen több effektet ellátó cuccot is de azoknak is megvan az ára 😞

tigeroo
2k körül lehet venni adaptert. hosszutávon olcsóbb sztem😄, meg nem kell cserélgetni,csak több a kábel.
skrimer
sziasztok!Basszusgitárt szeretnék venni és nemtudom milyet vegyek gsr180at vagy gsr200bk-t.és hol találok legolcsobban ilyen gitárokat.
A válaszokat elõre is köszönöm.
-skr-

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Hát ez logikus😊
De túl gyakran nem használom. Egykét alkalommal egykét számban csak. Meg persze otthon a magam szórakoztatására, de ott adapterrel.
mumpic
Hát figyi, az adapter az stabilizált, az elem nem 😊
Ha dohogni meg köhögni fog, az azért van, mert csökken már az elem kapocsfeszültsége, olyankor meg cserélni kell. Ha gyakran használod, gyakran cseréled. 😊

Köszi😊

Csak azon gondolkozom, hogy vegyek-e hozzá adaptert. Szerintem nem fog kelleni.
mumpic
Feszültséggel. <#bohoc>

Hellhammer
Elem.

Ti a wah pedált árammal használjátok vagy elemmel?
bocsi a szmájliért, törölném ha tudnám

pszichedetikus mûveknél kifejezetten jót tesz egy kis émejgés
Amúgy játszani kell vele nem szagolgatni<#mf2>

mumpic
Nyilván nem fingszaga van, hanem valami büdõs mûanyag szaga. Mint amilyen a fröccsöntõ üzemben.

Hellhammer
Na most elképzeltem. Zenekar próbához készülõdik.
- Hú bassza meg de büdös van. Te fingtál?
- Nem bazze, csak elõvettem a gitárom a tokból.

lehet kinnhagyták a napon és nem vót úvé-stabil<#nezze>

Aquir
azért a fa jellemzõen más anyag

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mumpic
Az Ibaneznek van egy luthite (remélem helyesen írom) nevû mûanyagból készült szériája, állítólag büdös. 😊

Aquir
szóval electro classical hogy helyesek legyünk 😊

az ilyen hangszerek láttán eltûnõdöm: hogyan lehet az hogy még mindig fából készülnek legtöbbször?
mert hát tudom én hogy a fának szép hangja van de a mûanyagipar már régóta létre tudja hozni ezeket az akusztikai tulajdonságokat
el lehetne felejteni az anyaghibákat (vetemedett nyak, repedés, stb.)
Persze az egyediségre törekvés és hagyománytisztelet érthetõ a mûvészeknél de olcsó kezdõ cuccoknál megszûnne a minõség szóródása

0blueman
szóval nem acoustic

Aquir
inkább Yamaha Silent Classical Guitar 😊

0blueman
inkább elektroklasszik 😄

Aquir
electroacoustic xD

http://hangszeraruhaz.hu/index.php?&tpl=product&prid=3357

és ez milyen gitár?😄
Borgi
börtönablakába egy cetlire felirva ;>

porki fagyok fállalon

tigeroo

ez milyen gitár?
igazából innen lehet tudni, h abszolút kezdõ gitárnak is szánták 😊
kíváncsi lennék milyen kotta van hozzá

Christiansen
ike.
de csak azért mert
- hangoló
- tok
- kotta + CD
is jár hozzá 😄

1 hónapig használt Johnson-JD-2 akusztikus fémhúros gitár eladó,pengetõvel! A gitár tökéletesen új állapotban van,újrahúrozva,és istenien szól! Egerben személyes átvétel,és ki is próbálható!Máshova futárral tudom küldeni,banki átutalást követõen.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

0blueman
de ez volt az amire emlékeztem

0blueman
dicsak, tényleg a boss hivatalos oldalán van...<#banplz>
itten az elsõ kettõ

Hell boy
hát olyanról még nem hallottam, de ha esetleg rájössz oszd meg velünk is, kíváncsi vagyok rá 😊

0blueman
igen azt megtaláltam, de van egy olyan is hogy össze lehet kombinálni mindenfélét