37982
Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
#36978 Valaki esetleg felismeri, hogy a Supernem gitárosa milyen fejen játszik? Mert én még soha nem láttam ilyet:D
-
nú #36977 Ez egyáltalán nem terjengősen hosszú, szerintem pont jó, blogbejegyzés hosszúságú. -
Gvik #36976 -
#36975 Egész jó, habár van benne itt-ott helyesírási hiba, ha kész lesz lehet nekiállok én is belőni rendesen a gitárjaimat. -
Slinky Cyle #36974 élesítettem -
#36973 Teljesen üres nálam:O -
#36972 legyen részletes de ne egy regényt írj, senki nem fogja elolvasni, legyen széttagolt, fejezetekre.
-
Slinky Cyle #36971 elkezdtem a blog megírását..
Elég terjedelmes egy írás lesz azthiszem =(
és még csak az elején járok :(
De inkább legyen részletekbe menő, minthogy valaki ne értsen valamit
http://gitar-amp.blog.hu/ -
Slinky Cyle #36970 Valami normális oldalt mondjatok már ahol normálisan lehet szerkeszteni és nem egy 5 centis csíkban van a tartalom
=(
-
Slinky Cyle #36969 Ha a hangszedőből 4 vezeték jön, akkor meg tudod oldani a felezést.
Átalakítás nélkül.
Egy egyszerű push/pull kapcsolható hangerő vagy tone forgató gombot kell az egyik helyére betenni.
A gombot fel, vagy lenyomva lehet állítani, hogy hum vagy dingle módben menjen a szedő.
Azt is eldöntheted, hogy a szedő melyik felét akarod hallgatni.. úgy kell forrasztani a vezetékeket.
Ha ez érdekel téged, majd leírhatom hogy kell pontosan. -
Gvik #36968 Fender telecaster 72' deluxe
Kedvenc tömör testű gitárom (holtversenyben a PRS custom 24-esekkel), szerintem gyönyörű. Az egyik első mainstream elektromos gitár testforma, a hangszedői szépen belövi a Fender és a Gibson vonal közé, nem gerjed, mint a single coil-ok, de nyomokban megvan az a twang hangzás; valamint nem olyan nyers és állatias, mint a les paul vagy sg típus. Ha meg tudnák oldani, hogy felezhetőek legyenek a hangszedők, de megmaradjon az a "vintage" hangzás, számomra "instant get" eladom a vesém, veszek egy ilyet és temessék mellém a sírba, ha meghalok.
Ezeknél már csak a jazzgitárokat csípem jobban...
-
#36967 Várom :D -
#36966 ó az csak nem erre -
Slinky Cyle #36965 telecaster humbuckerekkel.
nekem nem tetszik
legyen csak benne a klasszikus single tele szedő -
#36964 Most tényleg nem ágyazta be a videót, vagy csak nekem szarakodik?
ezt akartam.. -
#36963 Én inkább John5-ként születnék újra, és akkor leszarhatom, hányan nézik a youtube videómat, mert CSAKATELECASTER....
-
Slinky Cyle #36962 én nem akarnék ilyet soha
inkább playback ben gitározzak -
#36961 Jó de miért akarná valaki hogy más gitározzon helyette? -
Slinky Cyle #36960 Általában a nagyon jó csajok nagyon sok mindent nem tudnak megcsinálni.
Mindent megcsinálnak helyettük.
-
#36959 Ja de ők nem tudnak gitározni... -
Slinky Cyle #36958 ezen is látszik, hogy ha tisztességtelen előnyhöz akarsz jutni az élet szinte minden területén..egyszerűen csak újra kell születned egy jó csaj formájában.
Bárkitől bármennyi szexet megkaphatsz, kinyítják előtted az ajtót, pasik tömegei nyálcsorgatva lesik minden kérésed, szinte bárhol munkát kapsz azonnal. Egy jó csajként könnyebb az élet bármely területen.
-
Gvik #36957 Mondjuk az a baj, hogy ez a hölgy pont egy olyan, akinek semmi szüksége nem lenne rá hogy kipolcolja az árut, mert hangja is van meg a hangszeres játék is vállalható ezen a szinten. És mégis ilyenhez folyamodik...
mindennőkurva... -
#36956 Most már tudom, hogy nagy csöcsöket kell növesztenem, ha magas nézettségű gitáros videókat szeretnék :D -
Slinky Cyle #36955 -
#36954 akarom írni: "mellódiát" -
#36953 Neizléstelenkeggyé.. Hallgasd a fülbemászó melódiát :Ð -
#36952 Dugva kene tartani, mit a lopott biciklit! -
#36951 Egy ilyen csajt keménytokban kéne tárolni, amikor használaton kívül van. :D -
bcrics #36950 NICE CSÖCS! -
#36949 Szép a gitárja :D -
-
#36947 Biztos Slinkynel akar bevagodni vele! -
#36946 Hello Kitty matrica gondolom majd nem hiányozhat róla. :D -
bcrics #36945 És akkor ugye a Balszélső volt az eredeti, a jobbszélső pedig a beavatkozás utáni végső állapot!
Tetszik:) -
#36944 Újabb próba, még lakk kell rá. amúgy ez egy Squier strato, USA fender hangszedőkkel, Mexikói fender nyakkal, tehát egy igazi multinacionális gitár lesz, vintage-elve...
(amúgy ezek magamnak és barátaimnak készülnek, marhulás, polgárpukkasztás.:P) -
Slinky Cyle #36943 majd ha megírtam a cikket mindenki meglesheti az összes képet
bemutatom a szerszámokat is amivel dolgozom -
#36942 Átküldöd a képeket? -
Slinky Cyle #36941 Na már készítem a képeket a gitár beállítás általam leíráshoz.
Addhattok ötletet a címéhez.
Bemutatom hogyan kell leárnyékolni a hangszedő üreget is.
-
#36940 Első felvételem, persze csörög a teló.. :D
-
#36939 Blogspot?