Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tremoló már meg se mozdul hogyha nyújtom a húrokat, nem tudom mennyi meg milyen rugók lehetnek benne, a gitár 10-es optima húrok vannak, legalábbis szerintem optima, ezzel a húrral vettem a gitárt, lehet hogy nem ártana lecserélnem...
A G húrral pedig szerintem mindenki így van, de az a húrok kiképzése miatt van. A gitárhúrokat egy hengeres, vagy legtöbbször hatszög keresztmetszetû magra tekercselik fel. A vékonyabb húrokban más lesz a mag és a felvitt réteg aránya mint a vastagabbaknál, emiatt másképp deformálódik, és jobban hallod a különbséget egy idõ után. Ha pl mélyre hangolsz, vastag húrokkal, ahol a 4. húrt is tekercselik, akkor az 5. húroddal lesz problémád.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A kombóról nem találtam semmit de elvileg a végfokja szállt el:S
Az elektronikai tanulmányaim alapján nem olcsó...:S
Egy 60Wos Végfok mennnyi mostanság?
Az a kombóban egy panelon van az elõfokkal és az effektezéssel??
FONTOS PLZ HELP
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Most a húr nem jó vagy a hangolókulccsal van valami?
Meg van egy erõsítõ is vagy SAR vagy ZAR vagy SäR vagy ZäR.
Melyik a márka neve?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha választhatnék hogy ingyen kapok egy effektet akkor ezt választanám bõgõre😄
Amplitube-ban nagyon jókat szoktam vele játszogatni😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Én még csak hangszertulaj vagyok, az én "klimpírozásomhoz" ez bõven elég 😊
Nem gondoltam volna hogy ez komolyabb sebesség esetén gondot okozhat ...
Mindenesetre kezdõknek bõven elég az Asio4All ... vagy elég egy bármilyen gagyi Audigy kártya is ...
De ha valaki komolyabban foglalkozik ezzel a dologgal, az meg szerintem valami alap de komolyabb hangkártyát tud venni egy multi árából ...
Kezdõknek meg ott vannak az Amplitube-ok, Guitar Rig, OverLoud TH1 és a Revalver-ek ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mindent lehet vele csinálni aminek egy zenészléleknek szüksége van... de én legnagyobb hasznát a lassításnak veszem... és nem úgy lassítja, hogy oktávokkal mélyebb lesz az egész zene, hanem normálisan😊
De lehet pitchet emelni, van benne equalizer ilyen funkciókkal hogy basszus kiemelés/elnyomás, tenor kiemelés/elnyomás szoprán kiemelés/elnyomás...stb, van benne még egy "tuning" nevezetû menü, ahol 2 oktávval meg lehet emelni vagy lejjebb állítani a zenét vagy lehet csak félhangokkal is... miegymás...
Szóval rengeteg tulajdonsága van a programnak és tegnap óta azt vallom, hogy elengedhetetlen azoknak akik még csak fejlesztgetik a fülüket😊
Kevés idõd lesz gép elõtt ülni de gitározni lesz idõd?
Ok mondjuk ez egy jó dolog!😄 CSak ha gép elõtt gitározol, az se bûn😄
Lényeg hogy szart ne vegyél... csak figyelmeztetni akartalak😊
De ezt csak azért mutattam be, mint egy alternatív megoldás a multieffektre😄
...vágod?
Én egy ME70-est szeretnék majd venni, hogyha kicsit jobban állok majd anyagilag.
én próbáltam mindenhogy de mindig késett vagy recsegett :S
pedig én audigy4 pro-val meg Xonar D1-el is próbáltam :S
Én is itt írtam hogy nekem is alap hangkártyám van és tökéletesen müxik
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Hát ha effektet akarsz akkor mindenféle képpen pedálokat vegyél...
de ha jól tudom te még nem régóta gitározol, szerintem ráérsz még ezzel a témával😊
lényeg hogy legyen asio4all... de próbáld ki elõtte anélkül hátha jó😊
Jobban ajánlom a guitar rig-et... ha értesz az effektekhez, erõsítõ beállításokhoz
Az amplitube pedig picit vizuálisabb, picit magyarázkodóbb😊
pl itt egy kép az effekt részérõl... el akarja veled hitetni, hogy ott vannak elõtted az effektek... csak bele ne taposs a monitorodba😄
Állítólag a Guitar rignek a hangja is jobb... errõl nem tudok nyilatkozni, ezért próbáld ki mind2-t