Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt még mindig nem, hogy miért egyszerûbb kottában, mint egy fogástáblázatban, ahol le van rajzolva hogy hova tegye az ujjait? 😊
Amúgy, feltehetnél neki egy Guitar Pro-t, vagy egy PowerTabot (emlékeim szerint az még ingyenes is, csak nem olyan csillivilli), azokban van akkordgyûjtemény is, berakosgatod vele a tabulatúrára, és felette kirajzolja kottában is.
És Labrie hangján kívül az egész úgy fasza ahogy van😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
és megkért hogy valahogy szerezzek neki
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
muse?
4:28-kor mit csinál már????? <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> elképesztõ..
Azt szeretném kérdezni hogy van-e valakinek esetleg Stagg C530 típusú nylon húros gitára? Illetve ha van, milyen? Nekem világ életembe fém húros gitárom volt és nem is tudom elképzelni milyen lehet egy nylon húros, viszont szivesen kipróbálnám, de nem mindjárt a legdrágábbal szeretném bontogatni szárnyaim.
Válaszokat elõre is köszönöm!
http://bolthely.hu/hangszerabc/id/00508_KORG_AX-5G_gitareffekt
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Azért azt megkérdezem, hogy pl szemfényvesztés-e ez a KORG cucc? (úgy hallom a KORG az azért jó minõségû) És miért nem jók ezek a multik általában? Azt tudom, hogy a pedálok analógok, a multik meg digitálisak, csak nem tudom, hogy ez hogyan befolyásolja a hangot (elveszti mondjuk a "fényét", vagy egyéb)
És ezek a guitar rig meg egyéb progik hogy mûködnek? a nagy jacket csak át kell alakítani kicsire, és rá kell nyomni a bemenetre, aztán már megy is? Kell neki erõs processzor? (gondolom valós idõben a hangot manipulálni azért izzasztó valamennyire)
Jó multit nem kapsz annyiért... már ha van ilyen hogy jó multi
ha multit akarsz akkor ajánlom neked is a Guitar rig és Amplitube nevû programokat!
Ezek a multi cuccok nem néznek ki rosszul, de azért jó lenne, ha használni is lehetne õket.
Olyan 30K körül szánnék rá maximum.
Akkor: csak a zuhany alatt énekelt a kottát meg még énekóráról ismeri😄
(az meg más kérdés, hogy hogyhogy nem ismeri az akkordokat, ha kottát meg tud olvasni😊
barátnõmnek kellene akkusztikus gitárja van
lehetõleg kottába légyszi mert csak azt tudja/szereti olvasni
Nagyon köszi
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Its 440 tuning, capo on the 2nd fret, and then just a minor, c, and g over and over. "
Csak annyit akarok kérdezni hogy a 440 tuning az ugye Standard E hangolás nem? nem találtam mást róla. hülye kérdés tudom de érdekelne😄
---------15--15-----------
-----------16----------------
Van a sweeping (sweep picking) gitártechnika.
----19p15--------15-19p15-19p15------15
---------15---15-----------15--16---
-----------16----------------16-----
Ez így gondolom sweepingnek számít. Az ilyen típusúakat úgy láttam, hogy az átkötést lefele pengetik, a közéspsõ 15 fel, a 16-15 fel. Ez így sweeping?
Még kezdõnek számítok, ezért lenne egy kérdésem. Hogy ezt, hogy kell lepengetni?
--------
--------
--9/10--
--------
--------
--8/10--
Meg a hasonlókat? Fogjam le csak annyira a közbülsõ üres húrokat, hogy ne tudjanak megszólalni, vagy van erre valami módszer? Kicsit piszkálja ez a csõröm, szóval, ha valaki tudna orvosságot a problémára, egy életre lekötelezne.
a dal alá meg nem akarok kitalálni új basslinet 😄
bár megpróbálom akkor fülre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
wickeden meg pár helyen kerestem de nem találtam.
tud valaki segíteni?
Vagy amikor azt is hiszem hogy jó a fülem és azt hallom hogy el van hangolva... a hangológép még úgy is azt mutatja hogy tökéletes😄
OFF:
Valami szõr van a palacsintában, néhány beágyazott videót nem jelenít meg nekem a firefox, itt az sg-n. Használok ugyan flashblockot, de ha rábökök, akkor meg kellene jelennie a videónak, de nem mindig szokott :-/. Sõt, ha pl valaki válaszol a videót tartalmazó hozzászólásra, és a válasz alsó sarkában rábökök az eredeti üzenet megjelenítésére, akkor meg bejön a videó. Nem tudja valaki hogy miért van ez?
Úgy hallottam a GFS (Guitar Fetish) cuccok jó minõségûek. Valaki rendelt már tõlük ? Most néztem ezt a kis görgõs húrvezetõt, ez vajon mennyire jó ? Meg még néztem hangoló kulcsokat azokból pedig ezt néztem ki. A Wilkinson az úgy tudom elég jó, de javítsatok ki ha nem így van.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456