Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az már más kérdés, hogy mondjuk két Boss kispedál kijön 30.000-bõl, erre 78ezer egy powerstate kombó, akkor már ott tartasz mint egy fender vagy egy marshall 100wattos kombó, és lehet hogy azok még jobban szólnak azért.
Legalábbis az ilyen sötétebb hangzásvilág (pl:black-death-trash) már nem vonz annyira
Viszont ma megismertem egy nagyszerû muzsikát
Ska-punk de iszonyat komoly... és ha már basszustéma... hallgasd csak meg ennek a walking bassline-ját😄
<#alien2>#alien2>
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Természetesen valaminek azért kell ott lennie. De én már öreg vagyok, nem tudnak ezek már meglepni 😊
Tizenévesen persze, hogy death meg thrash metalt hallgattam. Nincs ezzel semmi baj. A gitározás jó alap lehet, hogy késõbb táguljon a látóköröd, megismerj más zenéket is.
Mitõl technikás?
Ez pl technikás:
Kvinteket tologatni és hörögni rá nem az.
Zeneileg semmi. 😛
Nekem van egy Roland MicroCube-om eladó, ha érdekel, az pont szobába való 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én, amikor az EMG 85-ösömet vettem, volt benne 2 poti, meg egy jack aljzat is, mert másmilyen kellett belõlük, mint amit egy passzív pickuphoz használatosak.
...vágod?
Szeretnék venni egy GFS VEH pickupot. Ha megvettem csak annyi lesz a dolgom, hogy beforrasztom a pickupot a helyére és aztán zúzhatom is, vagy elõtte nézzek új potikat a gitáromba ? Egyszer valahol azt olvastam, hogy nagyobb potik kellenek az erõsebb pickupokhoz. (Valaki rendelt már egyébként a GFS-tõl?)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Blake and the Broken Bike
Buszozunk, Esze semmi, Rock 'n' Roll játék?
porki fagyok fállalon
porki fagyok fállalon
70ezret randomba költeni durva lenne
-Egyenes, vagy közel egyenes-e a nyak. Ha csak homorodik, vagy domborodik, akkor még a pálcával lehet segíteni, jobb boltban ezt meg is csinálják neked rögtön. Ha viszont csavarodik a nyak, akkor nem szabad megvenni, mert azon nem segít semmi, és idõvel csak rosszabb lesz.
-Mennyi játékot engednek a húrlábak, lehet-e még az oktávon állítani? Ha tökig be vannak csavarva, vagy ki vannak engedve, és még így sem jók az oktávok, akkor én nem venném meg.
-Ha a nyakon van repedés, akkor tilos megvenni.
-Bundok rendesen állnak-e, kilógnak-e oldalt, nem túl alacsonyak vagy magasak, stb.
-Kulcsok rendesen tartanak-e, ha erõszakosabban pengeted, és nagyon gyorsan elhangolódik, akkor még lehet hozzá venni jobb kulcsokat, de olcsó gitároknál nem éri meg, szóval eleve meg sem venném.
-Erõsítõbe bedugva ki kell próbálni, hogy mindkét hangszedõ szól-e rendesen. Ha az egyik halkabb sokkal mint a másik, akkor nem venném meg. Ha a potik recsegnek, azon még lehet segíteni, de ha van olyan állása akár a potiknak, akár a hangszedõkapcsolónak, ahol biztosan recseg, vagy nem szól, akkor azt nem venném meg.
-Ha a bundok zörögnek, az még nem tragédia, de ha elviselhetetlenül zörög, van ahol nem is szól, mert a mögötte lévõ bund lefogja a húrt, vagy mindehol zörög a nyakon, akkor nem venném meg.
Most kb ennyi jutott eszembe, amit minden gitáron megnéznék, függetlenül attól hogy új, vagy használt. Mivel ez csomagban van, az erõsítõt is meg kell nézni, mert azért veszed meg hogy használd. Ha recseg, ha szar, ha nem szól, vagy ilyesmi, akkor ne vedd meg.
Az ilyen ciripelõ vackokat én hülyeségnek tartom.
porki fagyok fállalon
Ami ok, érdemes ismerni, de nem ad egy olyan alapmûveltséget, ami használható is
pl ilyet hogy hangok abc-s nevei csak a falon láttam plakáton😄
Nah meg a 20. sz-i zenékrõl 2 évig hallottam 2-2 hétig... azaz 1 év alatt 2 alkalom erejéig😄
Azóta leginkább funk-rockot játszok😄