Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
de ha használtan veszel, akkor az bizony õrzi, és növeli értékét
húrokat meg érdemes havonta-kéthavonta cserélni, kivéve ha bulik vannak,
vagy Elixir van fenn..
Amúgy, már régóta akarok egy igazi fendert, csak túl sokba kerül egy igazán jó fender, szép hangszer.
Úgy tudom, befektetésnek sem utolsó egy ilyen fender.
Pár év múlva is el lehet passzolni ha vigyázok rá, ugyan annyiért mint amennyiért vettem, vagy még többért is.
ami sokak szerint a mexikóiakkal is felveszi a versenyt elég rendesen!
a legfontosabb az alapvetõ pontosságon kívül (bundok, illesztések, kulcsok stb) a faanyag, ha bekötetlenül megpengeted és nem rezeg a test,
hamar elhalnak a hangok akkor azt hiába effektezed meg raksz bele hi-end pickupot akkor is vérszegény hangja lesz, és itt most nem a sustain-rõl van szó
kezdõ gitárnak meg majdnem mindegy mi van, ha pontos és jól hangolható
Fender Jazz Bass<#idiota>#idiota>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Valami jó árban, 200 ezer körül megvenném.
Thanksz.
Mondjatok még jó effekteket, kinek mi jön be.
Elsõsorban analóg effektek, lábkapcsolós, vagy pedál effektek.
Esetleg jöhetnek guitar righez preset bankok.
Ennyi pénzért azt venném meg, aminek hangszerész szemmel a legjobb az állapota, a hangja másodlagos, ha nem lehet rajta játszani, mert homorú a nyaka, és még rügyezik is.
Plusz, a mai zenészek nagy részénél az a helyzet, hogy a gitárjuk többre képes, mint amit õk ki tudnak hozni belõle. Igaz ez a külföldi zenészekre, és a magyarokra egyaránt.
(nekem 1ébként 100ezres gitárom van,szal ennyit errõl)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mintha egy versenybringán csak az áttétel számítana, az hogy milyen a kerék, mit bír a váz, meg mekkora a súlya az egésznek pedig nem is annyira fontos...
A vintage52-ben pengettem egy olyan sokba kerülõ ibanezt, ami ugyanúgy szólt egy Randall erõsítõn, mint az én kis Samickem a Vermonán. Csak akárhogy téptem nem hangolódott el, és nem volt különbség a hangszedõk hangerejében.
egy Ibanez Gax 30 Tr utánzat mellé mit érdemes, inkább egy jó hangkártyát vagy egy jó erõsítõt effectet...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
paul: Ha teljes kuss van akkor nagyon szépen beszól egy szobát erõsítõ nélkül pengetve 😊
Töltsük le az internetet!
Magában is lehet pengetni, érdemes is, de kizárólag erõsítõ nélkül tanulni nem szabad. Majd ha bedugtad erõsítõbe, akkor veszed észre, hogy mennyi olyan hangot fog kiadni, amit nélküle pengetve nem hallasz (pl csikorgások, véletlenül megérintett húr, elengedett húr, mind-mind máshogy szólnak erõsítve, mint anélkül).
Turn Me On Dead Man
ha van egy Ibanez Gax 30 Tr utánzatom, de nagyon rosz erõsítöm van hozzá. ha veszek nagyon drágáért de jó erõsítõt meg mondjuk egy jó effectet hozzá akkor ugyan ott vagyok mintha veszek egy nagyon jó gitárt egy kevésbé jó erõsítõvel? 😄 végülis a lényeg h melyik a jobb egy szar gitár jó erõsítõvel, vagy jobb gitár szar erõsítõvel 😄
Vki tudna segíteni nekem ebben?
Köszi,
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ha van még egy hangkártyád esetleg akkor arról tudsz zenét hallgatni mellette
Mert most kedvem támadt széteffektezni az agyam de így nem tudom:S
Realtek HD-m van
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Ha jó, akkor jó😄
Felrakod asio4all
felrakod gitarig/amplitube
gitározol😄
Asio4all megvan, most ahhoz próbálok valami módon latency mérést csinálni, de nem akar összejönni. Van annál jobb, vagy elég az?
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Pár hónapig én is így bõgõsztem még 1 éve😊
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD